Boviken

Idag kunde jag inte sova så länge även om jag hade behövt det. Jag satte mig ute i solen strax före tolv. Sen messade jag lite med Frida och hon undrar om jag vill följa med till boviken och sola och bada. Ja tack, så hon och Evelina kom och hämtade mig.

Träffade min kusins karl och deras två barn och hans kusin, de skulle också bada.

Jag var lite skeptisk till att det skulle vara så kallt i vattnet, men till och med jag badade även om jag inte doppade hela mig. Men det blev en lyckad dag, evve och jag stannade kvar medan Frida for hem för att fortsätta att arbeta, SmurF gjorde mig sällskap medan evve skjutsade hem Frida. Tillbaka kom hon och då hade hon med chips och en Loka till mig. Tack så snällt.

Sen bar det av till mamma och pappa och äta middag och till efterätt hade vi även jordgubbar. mums så gott det är.

undra hur ont i huden man ska ha nu, efter att ha varit ute i solen och bränt sig en dag till. Men jag förstår inte jag smörjer ju in min hud med solskyddsfaktor men ändå blir den bränd. Kanske skulle ha en högre faktor men jag tycker att jag har nog hög.

en upplevelse

Igår fick jag vara med om en upplvelse och det var att åka motorcykel.  Jag var väldigt nervös innan jag skulle fara iväg, men när jag kom på motorcykeln kände jag mig hur lugn som helst.

näe nu ska jag bege mig ut i solen

Hej

Gratulationer

Jag har haft en otrolig vecka och hunnit med att vara och hälsa på en massa av mina kompisar nu när Patric har varit här från Göteborg och hälsat på. Tack alla som var på min födelsedagsfest, jag hade verkligen jättekul. Det som var lite synd var att jag hann inte snacka och vara trevlig med alla kändes det som. Men tack en än gång.

har inte haft någon toa och vatten eftersom de har bytt stammar i min lägenhet. Men nu är allt som det ska igen.

jag lovar att jag ska bli lite bättre på att uppdatera min blogg.

Ha de bra!! 

Nu är det nära

Hejsan hoppsan!
Igår var jag ute i fin vädret och gottade mig i solen. Det blåste en himla massa men det gjorde inte att det var kallt för det. Och alla mina läsare jag lovar att jag hade smörjt in mig med solskyddsfaktor. Eftersom jag inte vill bränna mig för då kan jag ju inte vara ute på ett tag. Ni som känner mig vet ju hur röd jag brukara bli när jag är ute på försommaren och under hela sommaren.

Nu sitter jag här igen med Frida och det är en massa småfix som ska göra på denna uppsats, den verkar aldrig ska bli klar. det är vara att vi inser att vi är trots allt en gnutta dåliga. ;)
Sen är det lite annat som ska fixas innan det är tisdag och de kommer besök :) Fattar ni hur mycket jag längtar???

Om jag kommer att vara frånvarande från min blogg på ett tag så vet ni varför, men jag kanske kommer att lägga upp lite bilder om ni har tur. Har bara ett litet problem och det är att mitt minneskort i kameran är på tok för litet, ska försöka att hinna med att köpa ett nytt i afton innan jag ska iväg och träna.

Puss på er!




RSS 2.0