Söndagafton

I afton följde jag med mamma och pappa till farmor. Kom på att jag skulle ha upp min tavellist i köket där jag ska ha mina kokböcker. Alla rymdes dock inte.  Men då kan jag byta ut böckerna efter ett tag och ha några ett tag och hålla på så där. Jag är helt nöjd över att jag fick upp den. Tack pappsen utan din hjälp skulle jag inte klara av det.

Provade en massa kläder som jag hade köpt så att mamma skulle säga vad hon tyckte om den. Ska lämna tillbaka min kappa som jag köpte. För den ser lite liten ut. Jag får se om jag bara byter storlek eller om jag ska kolla på någon annan jacka. Köpte ju nyss en ny så den kan jag ha ett tag till. Kan ju ändra s fort.

Igår var jag på coctailparty och jag hade hur kul som helst, de enda som hände  då jag nästan var framme var att jag tappade ut en av mina drickor som jag skulle ha med mig, å de vart ett litet hål i flaskan och de sprutade hur mycket dricka som helst ur den.

Näe nu är de dags att sussa, ska upp och med bil upp till Luleå. Vi har kursintro på den nya kursen som vi ska läsa denna termin.

Svandammen och lekparken

Jag har varit i väg med Joanna Nathalie och Erik och matat fåglarna i svandammen på förmiddagen. De var en massa duvor där också och dom tyckte verkligen inte Nathalie om. Jag kan hålla med henne  om att  dom är lite läskiga. Jag tror att de ska angripa en på fötterna och börja picka på ens fötter. Men de gjorde dom inte. De kom dit en familj till med ett barn som satt ivagn och när de gick i väg med barnvagnen försvann alla duvorna. Så då vågade Nathalie mata fåglarna.

När brödet var slut gick vi i väg till lekparken så att Nathalie skulle få leka i skeppet. jag var även ner där med henne. Men jag var för lång och fick typ vara dubbelvikt hela tiden för att jag skulle ta mig någonstans. Hon hade med sig sin Baby Born docka, men den får inte kallas för docka för de är ju en bebis.

Sen hade jag även lovat henne att hon skulle få en present av mig som jag har haft här hemma hos mig nu i nästan en veckas tid. Men jag slog in de igår och tog med det när vi fpr på våran lilla utflykt. Nästa gång kanske vi skulle ta med oss lite fika och ha lite picknick. Kanske ha med sig en kompis till Nathalie också.

Efter vi hade varit i svandammen och i lekparken åkte vi upp på ica maxi och köpte lite mat och åt varsin korv. Mmm så gott de var.

Ska lägga upp lite bilder från dagens utflykt nu


Morgonpromenad

Kom hem från en promenad med Kalle alldelles nyss. När vi hade gått en liten bit så började det att regna en masa, jag ville att vi skulle stanna i en grillkoja och vänta ut regnet. Men Kalle tyckte att vi kunde fortsätta att gå, för vi skulle tappa tempot om vi stannade och de var så sant så.

Tur jag lyssnade på honom och fprtsatte och traska vidare. De var inte så varmt ute men de var inte kallt heller. Kan de bero på att de håller på vara höst nu. Jag tycker verkligen inte om hösten, enda gången jag tycker om den är om hösten är solig. För när de blåser så  känns de som att jag ska blåsa bort och kylan går rakt in i benmärgen.

Käkade just den sista biten med krabbpaj som mamma har skickat med mig. Oj så god den är. Men något som jag inte rekomenderar är att ha Omega-3 tabletter i munnen utan att svälja ner dom med vatten direkt. De börjar smaka fisk direkt. Hemskt äckligt i alla fall och smaken tar 1385955057 år innan den försvinner också. Inte bra alls.

Dagens projekt blir att åka ner på stan tillsammans med Joanna Johan och Nathalie. Vi har bestämt träff där nere på stan 13. Jag ska ta och  shoppa skjortan och klänningen.  Är som sugen på en jättefin kappa också som Lotta shoppade igår. Men jag vill inte ha den svarta utan en mellangrå i stället. För hur många jackor har jag inte haft under åren som har varit svarta? En hel radda skulle jag nog kunna påstå.


Jag har bestämt mig för att jag ska börja vara ute och promenera  lite mera nu. Sen funderar jag på om jag ska börja träna på Campus igen, men jag vill ha med mig någon. Jag ska försöka att bearbeta Frida S att hon och jag ska börja vara   där och träna.


Kom just hem

Kom just hem. For till stan med några vänner och shoppade loss lite granna. Kom hem med en klänning för 9.50, sen så har jag även köpt en lång tröja eller vad de ska kallas och ett linne som var lite gulligt. De var med Mimmi Pigg. Vet dock inte om jag ska ha kvar det eftersom klänningen som jag köpte de blir den som jag ska ha på mig på 80 tals festen.

Sen efter vi hade varit på stan så var de meningen att vi skulle och äta på Calles men i sista sekund så ändrade vi oss och tyckte att de skulle vara roligare att gå på Scandic och äta så de blev så vi gjorde. De var buffe och den var hur god som helst.

Var v'äldigt trevlgt sällskap som jag hade runt mig också. Senare under kvällen kom Punte dit och Lillebror var där med sitt jobb. Så surrade lite med dem också.

Om ni vill titta på bilder från kvällen så kan ni gå in på min kompis blogg här

Det var verkligen trevligt detta, bra initiativ av dig Johan att du tyckte att vi skulle gå på after work. Det är så sällan som jag är ute och äter på restaurang. Jag kanske måste börja att gå ut och äta oftare.

Nu måste jag verkligen prova lite kläder eftersom jag har köpt en massa nya idag då jag var på stan plus att jag har några kläder jag köpte tidigare i veckan som jag inte provat än. Vet inte vad jag ska behålla. De får jag se i morgon då jag manekängar framför min spegel. Jag måste fundera över natten hur jag ska göra med klänningen som jag provade idag, om jag ska köpa den eller om jag ska ta någon klänning hemifrån.


Fredagen

Nu har jag varit på Solbacken med mamma och handlat en massa mat som ska räcka ett tag hoppas jag. Känns skönt att jag äntligen har fått min hylla i kuylen som gick sönder. Hade ju en glashylla och när jag kom hem en dag så var den delad mitt itu. Så jag pratade med min vaktmästare som fixade det. Men de tog ju 100000 år innan jag fick den. Visade sig att den inte var beställd på affären. Sen fick jag en ny back att ha mina grönsaker i med. Så nu rymmer jag desto mer i min lilla kyl.

Nej nu är de dags att göra sig klar för att hinna med en sväng på stan med mina vänner Joanna och Lotta och söta Nathalie.


Känner paniken

PANIK! Coctailpartyt är i morgon och jag har ingen klänning, eller ingen som passar till då.

I morgon är de dags för coctailparty men jag har bara ett lite problem. De är klänning som gäller för samtliga men jag har ingen klännig som jag tycker pasar. I och för sig har jag en svart fin klännig som jag kan ha men den hade jag på min kusins begravning så jag tror de kan kännas tungt att ha den på sig.

Men vila brukar ha väldigt fina klänningar som brukar falla mig i smaken och dessutom brukar de inte vara så tokdyra heller. Får nog göra ett besk ner på stan för att se om de finns någon klänning som kan passa.

Jag längtar som ett tok till imorgon de ska bli så himla trevligt, har aldrig tidigare varit på något coctailparty så de blir spännande.

Kanske skulle skutta och kolla till tvätten och tassa ner och ta hand om den. Sen behöver jag ett par nya gympadojjor eftersom att mina tår tittar snart ut i de gamla som jag har.


Slut

Nu har jag jobbat klart för denna sommar. De känns trevligt att skolan drar igång men jag vet att jag kommer att sakna att  jobba i stället för att plugga. Jag har ju inte så länge kvar på min utbildning så de känns ju skönt att jag ser ljuset i tunneln.

Vad har jag lyckats att ådstakomma idag då? Jo jag har jobbat och sen så har jag varit på fest med jobbet i kväll. Maten var hur bra som helst. Brukar vara skeptisk till att fara iväg och äta så där, men de var jättegoda kycklingspett med ris till och grönsaker och någon panacotta och kaffe till efterrätt. Men jag hoppade ju över kaffet eftersom jag inte har blivit stor ännu och lärt mig att dricka det.  

I morgon har jag en massa som jag hade tänkt att jag skulle hinna med,  till exempel att tvätta undan all min tvätt och hinna en sväng till stan för att köpa nya löpardojjor eftersom mina har gjort sitt. Sen så ska jag försöka hinna prata med Frida som ska till Sundsvall  om hon ska på ikea. Är lite småsaker som jag skulle vilja ha därifrån. Restan får jag ta och shoppa då jag ska dit med mina föräldrar när de nu blir. Jag ska försöka att  övertala mina föräldrar att vi ska åka upp till Haparanda nästa vecka till helgen. Fast samtidigt beror de på hur tröttt och slut jag är efter första veckan i plugget. Men de är så mycket saker som jag vill ha från ikea.

Äntligen

Nu har jag fått tillbaka min dator och de  känns hur skönt som helst att jag har den tillbaka. Vad har min dag bestått av idag då? Jag har jobbat sen har jag varit på stan och shoppat lite kläder. Jag tror inte att jag kan få för mycket av kläder.  De stora problemet är var jag ska börja kunna förvara alla kläderna som är mitt problem. Jag tycker att de är  så kul att shoppa och framförallt kläder då.  Hittade en jättefin brun ärmlös kofta som jag köpte. Köpte den även i svart eftersom jag inte kunde bestämma vilken som jag tyckte var finare av dem. Plus att jag köpte en rödrosa kort kofta, är de bolero som de heter eller?

När jag varit på stan och shoppat klart for jag hem och tvättade upp öite kläder som jag hade i min tvättkorg. Sen så hade jag bestämt med Jonas som har hjälpt mig med datorn att jag skulle komma och hämta den i kväll. De  känns hur skönt som helst att ha sin dator tillbaka, jag är beroende av att sitta vid den har jag märkt. Men de har varit bra att jag har varit utan den så att jag har kunnat plugga till omtentan och lite andra saker.


Sen var jag och min ljusa Frida ute och gick en promenad broarna runt och hann med att surra om väldigt mycket. De behövde jag verkligen. Jag måste börja få mig ut oftare och gå, de är ju så härligt.  Dessutom om man har sällskap så är de ju roligare. Fast de är klart att jag har min Ipod som jag kan ta och lyssna på då går promenaden fortare. Men de är ju de att jag ska komma ihåg att ladda den så att de finns ström i den. De kommer jag inte ihåg. Dessutom var de så länge sedan som jag använde den och slog mig just var har jag laddaren till den? Någon stans här i min lägenhet det vet jag. Kanske i någon låda i köket. Det kommer att lösa sig på något  sätt, är inte alls orolig. När jag och Frida stod och snackade kom Calle gåendes och var på väg ut och gå broarna så han stod och surarde ett tag med oss.

Sen har jag köpt  en nessecär till min kompis barn, och en kvartett med ögonskuggor som hon ska få av mig nästa gång som jag träffar henne. Hon har ju lånat mitt smink några gånger nu och tycker att de är kul, så därför tänkte jag att jag köper lite smink och en nessecär som får bli hennes egna.   

Näe nu ska jag ladda upp lite bilder på mina kompisars barn.


Gårdagen

Igår var jag som sagt barnvakt till mina kompisars barn. De var hur trevligt som helst. Vi busade, byggde 2 "bilar"puzzel som han hade och sen så läste jag lite böker för honom. Lekte lite till med sitt polisgarage innan de var dags för Jesper att gå och lägag sig och sova. De var busenkelt att lägga honom då han skulle sova också. jag la honom i sängen och sa att jag satt där nere och tittade på tv om de skulle vara något.

Jag tassade ner för trappen och satte mig och såg klart de som var kvar av "du är vad du äter". Jag tycker verkligen att de är ett jätte intressant program att titta på, och sen så tycker jag de som ställer upp och är med är så himla duktiga. Jag önskade också att jag kunde vara så duktig.

Jag tyckte att jag hörd små fötter som var på väg ner för trappen men insåg ganska fort att de var grannarna som jag hörd när d gick i sin trappa. Den lille gossen han låg och sussade så gott i sin säng.

Skickade ett sms för att lugna ner föräldrarna som var på restaurang och åt och sedan skulle iväg och se en biofilm. Lotta och Tony såg på Mama mia, den vill jag med se. Jag och mina kära mor har pratat om att vi ska gå och se den. Men hur lätt är de då båda jobbar och olika tider jämt? Inte lätt alls. Jag tyckte verkligen att de var värda att få gå och se på bio och göra ett restaurangbesök. Dessutom blev jag så himla glad över att de passade båda, för alltid brukar det vara så att jag är uppbokad på annat då de behöver barnvakt.  Men någon gång ska de ju funka också och de var denna gång. Jag kan tänka mig att vara barnvakt fler gånger till detta lilla charmtroll. När jag får tillbaka min daotr då ska jag ta och lägga upp lite bilder på charmtrollet så ni får se. han är så himla söt då han försöker säga mitt namn. Han kallar mig för is. Mitt namn är inte de lätatste för de små krabaterna att säga.

Näe nu ska jag ta och springa ner och var lite social med min lilla mor, de är ju så snälla och låna ut datorn till mig när min egna dator inte fungerar. Jag hoppas den kommer tillbaka snart.

Kram på er allihopa!!!







Barnvakt

Nu bär det av till min kompis, jag ska vara barnvakt åt deras lilla charmtroll. De var inte igår som jag var barnvakt så de ska bli spännande och se hur det kommer att gå. Jag har aldrig varit barnvakt till Jesper för de gånger som de har frågat mig så har jag alltid varit upptagen. Men idag så var jag ledig och nappade direkt på erbjudandet.  Lotta och Tony ska nämligen ut och äta och sen på bio.  

Då hinner jag och Jesper busa lite innan han ska sova. Jag återkommer senare hur de gick att vara barnvakt.

Nu måste jag rusa så att jag hinner med att gör lite grejjer innan jag ska iväg.

Förresten så har jag inte fått tillbaka min dator så jag passar på att låna mammas och pappas då jag är hemma hos dom.

Kram på er!!!

Helgen

Igår var jag på 3 årskalas och åt massa onyttigt fika. Tårtan var så himla god att jag är tvungen att fråga min kusin om receptet. det var en sån där marängtårta med Rice crispies hur det nu stavas. Hoppas att de vart rätt. Jenny tyckte att kläderna var jättefina men undra vad födelsedagsbarnet tyckte. Kanske inte lika kul eftersom de var ett mjukt paket och inga leksaker som går att leka med.

De var ialla fall så trevligt att få träffa de små barnen, måste bara hälsa på lite oftare. har blivit allt mer sällan sen dom flyttade en bit utanför stan. Men de är klart de är ju fortfarande cykelavstånd.

Frånvaro

Jag har inte kunnat sitta vid min dator eftersom den har virus och uppför sig lite underligt. Jag har lämnat den till en kompis som ska kolla upp vad de är för problem med den. Själv är jag inte så duktig på datorer så jag tror att de var klokt gjort av mig att låta någon annan titta över problemet. Därför har jag inte kunnat uppdatera min blogg. Men jag hoppas snart att min dator ska vara frisk.

För de känns som att den är i rätta händer där den är nu. Under tiden jag inte har någon dator hinner jag med att plugga till tentan som jag har på lördag. jag har pluggat hur mycket som helst och de känns inte som att jag får in mer i mitt lilla huvud. Jag får se hur det går att skriva den. Är bara lite upprörd för att de är nämligen så att jag har anmält mig till tentan men de verkar inte längre som jag är anmäld. De är helt skumt. Men de känns bra att jag kan skriva den här i stan och slipper åka buss. Snart är de dags för de igen. Tidiga mornar och sena kvällar. Ser jag framemot det tro???

I morron ska jag och min söta mor springa lite på stan och shoppa eftersom jag ska på 3 årkalas på söndag. Har förresten fått prata med 3 åringen idag. jag ringde dit och pratade några ord med honom innan de var dags för mig att göra mig klar för att cykla iväg till jobbet och arbeta.

Ha de så bra alla så hörs vi sen!!!
Kram på er!

Promenad

Idag har jag varit ut på en promenad, vaknade tidigt i morse. Första gången kring 7, då min mamma hade skickat sms och frågat hur jag hade haft det i går.  Jag gick upp och hämtade mer  vatten och sen somnade jag om till typ 10, saå härligt med en sovmorgon för en gångs skull. Jag vet inte hur jag ska kunna stiga upp tidigt tidigt när skolan drar i gång. Men de är ju inte än, så de ger inget att jag börjar oroa mig för de redan nu.

Förresten igår då jag tände ljus då de var fest här så började brandvarnaren att tjuta, de har den aldrig tidigare gjort då jag tänt ljus. SÅ de var bara att slita ner den, för den ville inte sluta  låta.  Men då vet jag i alla fall att den funkar då behöver jag inte vara orolig att den inte fungerar.

När jag hade vaknat till så gick jag stora broarna runt. Jag såg att pappa var ute och byggde på sitt skjul som han håller på med. SÅ jag gick dit och snackade lite med honom. Han hade tydligen inte fått mejlen som jag skickat till  honom menh de kanske inte var så konstigt för jag hade glömt en bokstav. SÅ nu har jag skickat iväg mejl till honom och hoppas att de ska komma fram och inte försvinna ut i cyberrymden bara.

Vädret ute var hur härligt som helst. Jag hade tagit på mig en långärmad tröja men efter ett tag trodde jag att jag skulle svttas bort även fast de blåste så himla mycket ute. Men de är ganska luft varmt ute.

Dags för lite plugg tror jag, eftersom jag har städat bort allt från gårdagen redan så kan jag då inte göra de. Sara hon var så snäll och hade plockat in all disk i köket och alla tomma flaskor hade hon ställt på bänken. Så när jag kom hem i går från station8 så la jag alla glas i blöt. Så i morse var de bara att byta vattnet och diska glasen.



Gårdagen

Igår var de klassfest här hemma hos mig och de var jättetrevligt. Frida var förbi en liten stund och sen for hon till någon kompis och hälsade på. Hon skulle jobba dagen efter och hade glömt bort att vi skulle ha klassfest. Maria och Anna kunde inte komma. Sen kom även min jobbarkompis Sara och de var jättetrevligt att hon ville komma hit. Vi snackade och lyssnade på musik och drack vin.  Vi satt och snackade om skolan och lite allt möjligt. Tog tyvärr inga kort,men vill ni se bilder från kvällen kan ni gå in på Lollos blogg.

Sen for vi ner på Station8 och där kände vi oss väldigt gamla typ som tanter för de var nästan bara 18 åringar som var där.

Vi dansade lite och snackade med han som var Dj lite jag och Sara. Träffade Anna som jag har jobbat med och gått i samma klass i gymnasiet.

Jag gick på toa och sen tappade jag bort Sara så jag sprang runt och letade henne. Men tillslut gav jag upp och antog att hon hade farit hem eller något. Så jag besämde mig också för att gå hem. Mina fötter hade jag så ont i för jag hade på mig mina nya pumps som jag köpt och jag är inte riktigt van att gå i sånna höga klackar.

Så på hemvägen tog jag av mig skorna och gick barfota, eller jag sprang hem för asfalten var så kall.  Skavsår på hälarna och på ena stortån. Inte kul alls. Även fast jag hade haft plåster bak på hälarna.   Men så är de då man köpt nya skor. Tur att jag har haft dem  lite då kanske jag inte får lika ont i mina fötter då jag ska ha dem till helgen. Förhoppningsvis kan jag gå lite bättre i dem då.

Jag tycker att de var en lyckad kväll även om jag tappade bort allihopa.

Nea och Lollo vet jag inte när de for hem.




Regnet bara öser ner

Ja då sitter man här och ska snart börja ladda inför kvällen och inser att de kommer  att ha vänt upp och ner på hela sin garderob innan man har hittat den outfit som kommer att passa till kvällen. Har killar samma problem som oss tro? Eller är de något kvinnligt fenom detta. 

Vädret gör en väldigt trött och slö, varför kan de inte vara sol och sommar fortfarande. Skulle så vilja att de skulle kunna få vara väldigt bra väder nu dom sista veckorna som jag jobbar, och eftersom jag jobbar natt är jag ju ledig så mycket på dagarna så då skulle jag ju ha tid att sola. Men ja vem har sagt att de alltid ska vara så att man ska ha tur. För de slår aldrig fel de dagar som jag arbetar är de fint men är jag ledig så tro inte att de är fint då. Nej de lönas inte att sitta här och tycka synd om sig själv för detta.

Ja jag som skulle plugga idag, inte har jag gjort de heller. Jag har städat och tvättat en massa i stället. Eftersom de ska vara fest här i kväll vill jag ju inte att de ska vara dammigt och osnyggt heller.

Är så himla glad att jag har världens bästa mamma som har kommit hit med vinglas som jag ska få låna eftersom jag har bara jättestora vinglas. Om mamma och pappa nu åker upp på Ikea ska jag allt beställa vinglas med dom. Vi åkte upp på Solbacken jag och mamma och shoppade en massa.

Jag köpte en tavellist som jag ska ha i köket och ha mina kokböcker på. Jag tror att de kommer att se väldigt fint ut. Men jag behöver nog allt hjälp av min snälla pappa att borra upp den. FÖr sånt kan inte jag. Jag kanske borde lära mig det, för sånt kan vara bra att kunna.

Massor av mat kom jag hem med och sen så har jag även köpt en ny bok. Emma Mias dotter. Har inte läst ut den tredje ännu men jag tänkte att jag köper den ändå.

Näe ska ladda upp några bilder på mina skor som jag köpt.


Grattis

Idag fyller en klasskompis till mig från gymnasiet år. Grattis Anna! Vi har även jobbat tillsammans nu under våren och på sommaröppna. Hoppas du får en fatastisk dag med tårta och presenter. Jag tycker det är dags att vi tar våran shoppingtur någon dag.

Sen fyller min kusin Johannes 23 år i dag, grattis till dig med! Hoppas du med får en kanondag! Liten har blivit stor.

Hur kul?

Nu sitter jag här igen, hade tänkt sova lite längre idag men de gick inge vidare. Vaknade kring 8 för att de var någon som skickade sms till mig. De var Smurf som skickade ett sms och sa att han inte skulle hinna med någon promenad idag. Det var ju lite synd, men vi får promenera  någon annan dag då ingen av oss är så uppbokade.  De löser sig säkert. Blir bara så glad när de är någon som frågar om jag vill gå ut och gå med dem, känns som de är ofast jag som föreslår att jag och mina vänner ska ta en promenad. Kanske skulle ta de lite piano och de får höra av sig. Men de är väl mer uppbokade och upptagna än vad jag är. Inte vet jag. Men de är bara mina tankar.

Jag är bara ledsen på detta väder som är  ute nu, de ät grått och trist. Jag tycker att jag blir lite negativ av det. Jag vill ha sol så att jag kan ligga i en solstol och bara känna lugnet dessa dagar som jag är ledig innan jag ska börja om att jobba natt igen. De är inte så många pass som jag har kvar nu. Kan röra sig om 4 stycken pass denna sommaren, men då har jag en vecka till som jag ska jobba. Men var ska jag vara och jobba då, de är min fråga. De löser sig säkert.

 Jag blir så glad att jag och Jenny verkar ha hittat tillbaka till varann och hon verkar ge detta en chans och hur  skönt känns inte det. Härligt tycker jag att de känns som. Undra om hon känner desamma som mig? Ja för annars skulle vi väl inte höras och ses. De har verkligen blivit en förbättring och de glädjer ända in i hjärtat på mig. Jag trodde faktiskt att jag hade förlorat min absolut bästa vän. Men de var tur att  inte så var fallet. Vi får bygga upp allt igen från början. Kanske inte från början helt, men där bristerna tog över allt.

Nej jag tror de är dags att göra lite frukost och äta och sen hoppa in i duschen så att jag är klar då mamma kommer och hämtar mig. Måste förståss kolla så att min handlarlista stämmer överrens med mitt huvud vad jag behöver och så.

Morgondagen

Det är mycket som jag ska hinna med i morgon innan de är dags för festen som jag och mina "klasskompisar" och en av mina jobbarkompisar ska ha. De ska bli så kul att de gick att min jobbarkompis också kommer eftersom vi länge har pratat om att vi ska ta en fika på stan eller någon drink eller så. Så jag blev så himla glad då hon sa att hon gärna kommer. Vad är de jag ska hinna med innan de är dags för fest då? Jo jag ska hinna åka på Solbacken med mamma och shoppa lite, städa och  hänga undan all tvätt som jag tvättat och sen ska jag även hinna med en promenad broarna runt med en kompis. Fast de beror ju på vilket väder de är i morgon.

Sen måste jag  se till så att de finns ström och batteri i min kamera så att jag kan ta kort under kvällen.  Får se till att memory sticket är tomt på bilder.

Nej nu är de ett sista race ner till tvättstugan för att hämta mina nytvättade fleecetröjor.

Grattis

Glömde gratta alla som fyller år idag. Min kompis man fyller 24 år, grattis till dig och dessutom firar de bröllopsdag samma dag. Hoppas att ni har haft en underbar dag!

Sen fyller min kusins sambo år idag, grattis grattis till dig!!

Näe nu är de dags att springa ner och hämta den sista som är i tvättstugan och sen är de dags för mig att sussa.Men ska kolla igenom lite i boken inför tentan också. Efter onsdagen får jag ta mig i kragen och plugga hårt för nu ska jag fixa de denna gång.

Ångest

Nu sitter jag här och har lite ångest. Jag har en omtenta och jag måste verkligen plugga till den. Men jag har ingen enerig alls för att göra det. Gör precis allt annat även om de inte är jätteviktigt. Håller på att tvätta samtidigt så lite avbrott från pluggandet får jag allt. Men hur fasen ska jag veta vad jag ska koncentrera mig på och plugag in. Känns som de jag pluggar in inte är med på tentan. Gillar detta verkligen inte.  Bra att jag får rena kläder. Sen i morgon äre "klassfest" här hos mig och jag hoppas att vädret är lika bra som de har varit i dag. Så de är något positivt om i morgon. Förresten så har de varit alldelles underbart väder idag, önskade i  alla fall att jag hade tagit med mig ett  linne och en kjol för de var lite varmt att ha en stickad tröja och jeans. Jag hade dessutom tagit med mig regnekläder eftersom de senaster dagarna pissat och regnat.

Bäst att lägga näsan i boken igen!

Helgen är över

Ja då har jag jobbat mitt sista vakenpass för denna veckan. Nu har jag 2 dagturer sen ska jag jobba 2 vaken nätter till veckan. Har gått hur bra som helst att sova på dagen, jag trodde att de skulle vara mitt stora bekymmer. Men jag har varit så trött så de har verkligen varit de minsta problemet. Men de bästa som har uppfunnits måste ju vara öronproppar. Bara att sätta in dem i öronen och sen sover man som en prinsessa.  

Jag har hunnit med att vara en promenad med Joanna och Nathalie i afton efter det att jag hade vaknat och ätit lite mat. Vi tog en tur runt broarna det, var hur skönt som helst. Vi valde att ta strandpromenaden. Jag och Joanna hann med att surra en massa också. De sägs att de är något som jag är bra på att göra.

Sen när jag kom hem satt Frida och väntade på mig och vi snackade lite granna och jag fick se bilder från hennes brorsas bröllop som hon har varit på i helgen.

Hade tänkt att jag skulle försöka vara så duktig att börja plugga till min omtenta, men jag har inte haft motivation till det ännu. Men jag måste ta mig i kragen och göra de, för jag  vill verkligen klara denna tentan. Jag vill inte ha den  hängande över mig.

Fotade med min mobil när jag var ute och gick idag så jag ska lägga upp lite bilder här hade jag tänkt. Fast min telefon verkar inte hitta åt bilderna så de blir ett annat projekt en annan dag. Näe nu äre dags att sussa!


Tack

Ja då har jag jobbat den första natten och de gick bara bra, men jag känner att jag är lite sliten. Har bara 2 till nätter nu den här veckan kvar. Sen får jag jobba 2 dagar dagtid och sen natt igen. Men jag tycker att de funkar hur bra som helst  och jag vill tacka min ljushåriga Frida som gav mig några tips eftersom hon hade provat på att jobba natt lite granna. Jag trodde jag skulle ha jättesvårt för att kunna somna när jag kom hem, men jag stoppade bara in öronproppparna och jag vaknade en gång men somnade lika fort.

Nej jag återkommer kanske senare. En klasskompis från högstadiet ringde och frågade om vi kunde ta en fika NU!! Så de är bara att skynda sig.

Tack till alla som kom i håg mig i går!! Kram

Jobb och jobb

Då äre bara att göra sig klar för att åka iväg och jobba natt i natt.
Jag är lite nervös hur de ska gå, men jag antar att de kommer att gå bra. Försökte sova lite idag på dagen men de var inte de lättaste. Använde öronproppar och då gick de lite lättare.  Får se om jag är någon människa siom verkligen ska jobba natt. Nej nu är de bäst att jag loggar ut och packar min väska så jag kommer i tid. Tror jag packar med regnkläder för vet ju inte vilket väder det är i morgon när jag skka hem.

För övrigt hann jag en sväng på stan eftersom jag har tappat en plopp som man har bak på örhänget och sen fick d nypa ihop ett av scoop smycken för berlocken där de står scoop hade lossnat.¨

Sprang förbi h&m och shoppade lite grejjor.

Sen hem och sussa!

Bye bye alla läsare! P.S glöm inte kommentarer

Städning

Idag har jag hunnit med att städa en massa, jag vet inte vad som har tagit åt mig. Jag har städat i lådor och skåp som en galning. Kan de vara för att jag är så pedant och vill ha lite ordning? Ja men oftast när jag städar så lyckas jag med att städa bort sakerna så nästa gång då jag ska använda dem så hittar jag inte åt dem. Jag får ta och börja skriva upp var jag stoppar alla mina saker. Har till exempel ett flertal gånger haft borta tröjor, men de har alltid återfunnits i garderoben senare. Kanske för att jag har för mycket kläder och de bara gömmer sig för mig.

Eller att jag är för trött då jag ta fram kläder och ser dem inte. De första  man blir blind på är väl ögonen? Nästa projekt som jag har är att jag ska städa i mitt förråd och slänga bort de som jag inte använder och inte kommer att ha användning för i framtiden. För hur mycket med skrot har jag inte samlat på mig? En hel massa. Sen vill jag få lite ordning ute i mitt förråd så jag vet var jag har mina saker om jag behöver snabbt hämta något. Mamma har lovat att hon skulle hjälpa mig med detta projekt under hennes semester någon dag då de var dåligt väder. Under hennes semester var de väl inte annat än dåligt väder,men vi kom aldtig oss för att börja med städningen. Kanske får se till att de blir nu till hösten i stället.

Jag hade tänkt att jag skulle ta mig en cykeltur upp på Solbacken men jag började kolla ut och insåg att de såg inte ut att vara så bra väder så jag valde att stanna hemma i stället. Känns inte allt för kul att cykla dit upp och sen blir de värsta regn och åskvädret.  Tittade just ut genom fönstret och regnet bara öser ner. Lägger mig nog i soffan och läser en bok i stället för  att gå ut.

Eftersom jag har en omtenta skulle jag kanske ta och börja läsa den boken så att jag kan så mycket som möjligt så att jag slipper ha en tenta hängandes efter mig. Men de jag funderar är om de går att plugga för mycket? Jag tycker att de är så svårt att veta vad som jag ska plugga in och om de kommer med på tentan. Aja jag kan inte annat än att göra mitt bästa.  När jag ändå skriver om skolarbete så lämnade jag in min komplettering i går och läraren skulle så fort som möjligt kolla över kompletteringen. Jag hoppas de duger de jag har kompletterat.

Har målat mina naglar med ett nytt gult nagellack som jag köpte, de var inte alls lika fint som de knalligt rosa som jag hade innan. Sen återstår att se hur de oranga nagellacket ser ut. Men jag har en känsla av att de rosa är absolut de  finaste. Köpte en 3 pack med nagellack, tur att de bara var små flaskor.



Kärt återseende och shopping

Ja nu har jag varit och träffat min kompis och de gick ju hur bra som helst. När jag stod utanför hennes jobb kände jag hur nervös jag blev. Men när hon kom ut och vi sa hej och jag kramade om henne kom nästan tårarna, jag lyckade hålla dem borta. Jag tror nog allt att hon kände på kramen att jag verkligen hade saknat henne. Jag ville inte släppa taget om henne. Sen gick vi förbi videoteket för att lämna igen några filmer som hon hade hyrt. Efter lämnande av videofilmerna så surrade vi och hamnade på Pompeij där vi bestämde oss för att äta lunch. Jag åt Black and white pasta och Jenny åt fläskfile och potatisgratäng. Mums vad gott det var, men portionerna var ju hur stora som helst. Orkade kanske äta upp typ hälften. Kanske kunde bero på att jag tog en ganska stor tallrik med sallad innan. Jag vet inte riktigt men jag tror att de var därför.

Vi fortsatte att surra på en massa om hur våra liv har varit den senaste tiden, och de kändes som att de bara var en vecka sedan som vi träffades även om så inte vad fallet. Efter lunchen tog vi oss en sväng på stan. Jag hittade faktiskt en jättefin rutig kjol på MQ som jag bara var tvungen att köpa och ett  randigt linne som de bara stod att Denise måste köpa. Både linnet och kjolen var på rea, så de var ju tur. Inget att fundera över, utan bara att shoppa. Är de så att jag har på mig mina shoppingbyxor nu igen eller? Jag har ju hur mycket kläder som helst, men inte just den kjolen och de linnet.  Önskar bara att jag hade min klädkammare som jag hade då jag bodde hemma, för den var hur superbra som helst. Den saknar jag verkligen. Kanske någon gång i framtiden jag kommer att ha ett hus eller en lägenhet med en klädkammare. Finns de inte så får jag väl bygga mig en. Även om jag kanske inte är den händigaste personen. Eller så kanske jag kan få hjälp av någon vänlig och snäll människa som jag känner. Inget att oroa sig över idag kanske. De är något att oroa sig för när den tiden är. 

Sprang vidare på lite andra affärer innan vi skiljdes åt och jag gick in till Ica för att handla några småsaker. Blev så sugen på naturgodis när jag gick förbi kallins så jag tittade in där och sen in på se och synas för att titta på glasögonbågar.  Behöver jag nya glasögonbågar nu efter 2 år? Svar nej, men de är ju bara kul att titta vad de finns för några nya.

Jag hoppas att de kommer att bli som förut och att Jenny verkligen tar  sig tid och läser brevet jag skrev till henne. De känns som att hon har förstått mer nu hur jag menar när vi suttit och diskuterat hur vi tycker de har varit nu när vi varit ifrån varandra. Tiden rusar bara iväg och jag förstår verkligen inte att de är ett halvår sedan sist.

Näe nu är de dags att jag tar och lagar mig lite mat. För jag och Frida  har bestämt att vi ska ta en promenad och snacka lite idag.  :) Känns bra att få surra lite med henne för jag har en massa att prata med henne om.

Kanske kommer bilder sen på mina nya klädinköp. Jag är ju inte så haj på hur allt runt bloggen fungerar än, men jag får väl prova mig fram och se om jag lyckas.

Ni som läser min blogg får jättegärna komentera den.

de nya linnet jag shoppade idagmin nya kjol

Ledigheten närmar sitt slut

Godmorgon!
Då var den stora dagen här och jag ska oiväg och träffa min kompis idag. Jag är lite nervös de var ju dock ett tag sedan som vi sågs. Vi har förvisso pratat i telefon nu en gång sen vi bestämde att vi skulle ses. Har gjort ett kort som jag har skrivit lite i, för att de kanske ska bli lite lättare att snacka. Eftersom jag är rätt duktig på att snacka så tror jag inte att de kommer att bli någon pinsam tystnad. Återkommer senare och uppdaterar efter jag träffat henne så får  ni höra hur de har gått. Känner mig faktiskt  ganska glad i dag. Inte de minsta sur eller nått.
P.s Snart håller min lilla ledighet på att ta slut. Går ut och arbetar min första vaken natt denna sommar nu i morgon och arbetar förståss hela helgen.  Blev  bjuden på fest i helgen men jag var tvungen att tacka nej, varför ska allt hända då jag jobbar? Kommer säkert fler tillfällen, jag ska inte vara bitter att de blir så.

Hörs av  senare!

Min dag

Hejsan!
Då gör jag ett nytt försök och börjar om och skriver detta inlägg. Hade hunnit så långt och var nästan klar med mitt inlägg och vips så äre bara borta. Jag tror jag blir galen. Men nu till hur dagen har varit. Började med att jag satte mig för att komplettera en skoluppgift. De var bara att ordbajsa lite till i texten och sen leta upp något citat som passade bra till texten jag hade skrivit. De gick  hur bra som helst att skriva, jag var inte ens arg. Jag brukar inte känna mig så peppad på att göra kompletteringar som jag fått. Men idag kände jag verkligen att de gick som på  räls. Jag tror att jag var klar på 1timme och de är ju hur bra som helst ju. Sen efter jag skrivit skoluppgiften skulle jag skriva ut något papper men då ville inte skrivaren vara med i matchen. Bläcket var slut, så då var de bara att hoppa ner på golvet och öppna luckan för att försöka se vad de står på patronerna jag ska byta ut. En hel djungel för den som inte förstår sig på dessa tekniska apparterna i bland. Får se när jag får tid att gå ner på stan och köpa patroner.

I morrn ska jag träffa en kompis som jag inte har träffat på ett  halvår, de ska bli hur kul som helst. Vi har bestämt att vi ska gå ut och äta lunch någon som har något tips på någon bra restaurang? Efter middagen bestämde jag mig för att jag skulle gå broarna runt i de vackra vädret. Solen sken och jag tänkte att  de inte är så kallt ute. Men de var tur att jag tog på mig en fleecetröja för utan den hade jag nog frusit endel. Hann inte så långt på min promenad, då jag upptäckte att jag höll på att få skoskav. Tur att mamma och pappa bor längs vägen så då kunde jag gå in där och få ett skavsårsplåster. Men mina löparskor har jag haft länge nu och de är först nu som jag börjar få skavsår. Beror de på att de håller på att vara utnötta eller? Jag blir inte klok på detta. Kanske dags att spara lite pengar så att jag kan köpa mig ett par nya löparskor. När jag hade gått min promenad gick jag förbi en kompis och frågade om hon ville följa med mig på Ainas, men hon hade just fikat. Men hon var snäll och följde med mig så att jag fick äta glass och under tiden surrade vi på lite granna. För de är vi verkligen duktiga på :) Näe nu är de dags att borsta gaddarna innan John Blund kommer på besök.

Äntligen Blogg!!!

Hej!

Välkommen till min helt nya och spännade surblogg. Kommer här att försöka delge er läsare lite av mina tankar från det jag upplever var dag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0