Inte länge kvar :)

Nedräkningen har börjat och jag ska bara jobba 5 dagar innan jag åker iväg på min semster. Ska bli så skönt och jag längtar som en galning. Har som smått börjat att packa, oj vad fullt det kommer att vara i min väska, men jag hoppas att jag ska klara mig från övervikt. Får ta och ställa min väska på vågen och se, för så kul är det ju inte, måste dessutom ha plats över så att jag kan shoppa lite också.

Idag är jag ledig och det verkar inte ska vara så bra väder, vad deppad jag blir att det aldrig kan vara kanonväder då jag är ledig. de kanske är för att jag ska kunna tvätta och städa så att det är gjort.

Ha det bäst allihopa!

Vad dålig jag är

Huvva vad jag har blivit dålig på att skriva i min blogg, jag har annat för mig än att sitta inne vid datorn måste jag konstatera.  Jobbar jag inte så är jag på stranden eller umgås med mina vänner. Tiden räcker verkligen inte till.

Nu till det som är lite tråkigt, det är att min klasskompis och kompis Frida kommer att flytta till Göteborg och gå sista terminen. Jag förstår henne, men det känns just nu hur asjobbigt som helst. Vem ska jag hänga och diskutera med nu? Tur att linjen är öppen och jag kan ringa henne när jag vill och jag hoppas att hon vet att det är så för henne också. Jag får tänka att det hade varit ännu jobbigare om hon hade farit och skulle gå sista året där. Jag ska inte deppa över detta, jag tror att det kommer bli bra, och hon vet att jag inte vill att hon åker. Kommer stå där på flygplatsen med ögon som de bara strömmar tårar från. Tur att det inte är så lång flygtid så hon kan räkna med att jag kommer på besök ofta ;)

Har nu börjat tvätta lite för det är bara 9 dagar innan jag och Frida åker ner, ska bli så h'rligt och koppla av och ha lite semester.

Puss på er allihopa!!

RSS 2.0