Tack för allt!

Igår hade jag en väldigt trevligt dag. Först tog jag en promenad upp på Solbacken för att köpa en present till Kevin som jag skulle på kalas hos på söndag. Men när jag just kommit hem från min promenad från Solbacken ringer jag till Lotta för att snacka om hur vi ska lägga upp kvällen och var vi ska äta. Eftersom de är lite problem med deras bil var de lite svårt för henne att säga hur de skulle gå om hon skulle ta sig till stan och så vidare. Just under mitt och Lottas samtal ringer de på min mobil och jag ser att de är kusin min. Men jag och Lotta vi fortsätter att snacka. De går ett tag sedan ringer de på hemtelefonen. Jag ber Lotta dröja kvar och svarar. Jag möts av en röst i andra änden som undrar var jag är. -Hemma, nyss hemkommen från en promenad på Solbacken.
 -Hurså?
-Det är kalas idag.
- Jaha, men avr de inte i morrn.
Vi fortsätter att snacka och kommer fram till att de hade glömt att ringa till mig och meddela att de hade flyttat på kalaset till en dag tidigare. Jag började att kolla när de går några bussar, men inser rätt snabbt att de är kört. De går en buss på 10 minuter men jag sitter i underställ och värsta svettiga tröjan som jag har haft på min promenad. Sen inser jag att tar jag den andra bussen som skulle gå en timme senare så skulle jag komma mitt i middagen också. Jag ställer in hela kalasandet. Ringer upp Lotta   igen och vi bestämmer hur vi ska göra inför kvällen. Hon berättar även att SmurF var sugen att hänga med oss och äta om de inte förstörde. Men hallå där, de gör han verkligen inte.

När vi nästan skulle träffas på restaurangen så ringer Lotta och säger att hon inte får igång bilen. Så jag ringer för att fråga mamma om jag kan låna deras bil, men den var översnöad och hade inte haft någon värme och så vidare.

Ringer upp Lotta för att säga att vi ställer inte allt. Men då har hon i sin tur hunnit med att prata med SmurF som sagt att de går ju inte att vi ställer in de vi har bestämt nu. Det blir så att Nalle och Jenny hämtar SmurF och sen hämtar de Lotta och vi träffs på restaurangen lite senare.

Jag fick verkligen lägga på en rem fär just när Lotta ringer skulle jag ta och duscha men de var tur att jag var snabb på att duscha och jag slet bara på mig några kläder som passade. Var inte så noga eller rättare sagt jag hade inte tid för det.

Efter middagen gick vi förbi Ica för att köpa lite godis och SmurF han skulle ha marängsviss.

Jag åker med hem till Lotta och vi spelar hennes nya spel till Xbox, de var svårt men ju fler gånger man får öva desto bättre blir man.

Traskade hem kring 23-tiden och då var de så himla mysigt ute, flingor dalade ner till marken. Jag blir så oerhört glad då de snöar. Jag har verkligen gått och längtat efter att de ska bli vinter. Äntligen



Vad är de som händer?

Sitter här en fredagkväll och skriver lite skolarbete men eftersom jag inte kunde skriva när jag kom hem från skolan utan var fvungen att lägga mig och vila  för att få bort min migrän. Somnade av i en timme och när jag vaknade igen så hade jag inte lika ont i hvudet som jag hade då jag la mig.

Var hem till mamma och pappa och åt middag. Kyckling med ris. Mums så gott de var. Mamma hade även gjort en jättegod efterätt Äppelpaj.

Näe jag tog på mig ett par jeans innan jag for till mamma och pappa och jag har insett att jag har gått upp en massa i vikt, inte bra alls. Nu är de dags att jag börjar motionera och att jag börjar vara ännu nyttigare då jag äter.

Jag har varit hur duktig som helst idag. FÖrst gick jag bort till Skeria bibblan och hem och tog även en promenad till och hem från mamma och pappa.

Imorgon funderar jag på att ta en promenad upp till Solbacken. Jag ska besöka barnens hus och Intersport. På intersport ska jag se om jag hittar någon ny skiddress. Skulle så gärna vilja ha en rutig en. Har sett en som jag tycker är lite intressant.


Ha en trevlig helg på er allihopa!! Kram kram

Fredag

Jag blev så glad när jag vaknade och drog upp persiennen och såg att de snöat i natt.
Vaknade i morse av en droppande dusch så jag höll på bli tokig och sen insåg jag efter de att jag hade v'ärldens migrän. Men vi skulle skolarbeta så de var bara att trycka i sig alvedon och hoppas att de skulle släppa. Har kommit mig hem från skolarbetandet men migränen har inte släppt. Dumma dumma

Ska kura ihop mig i soffan medans tvättmaskinen tvättar mina kläder.

Onsdag och solen lyser

Idag blir det att åka i väg till Joanna och förhoppningsvis kunna spela in ljud på hennes dator. Går inte det tror jag att jag måste ta dom hem till mamma och pappa för där vet jag att de fanns uttag så att de går att göra.

Har kollat lite artiklar också till våran uppgift som vi ska göra i skolan. Jag hittade rätt mycket här hemma som jag ska ta med och sen fanns de på nätet väldigt bra skrivet också.

På morgonen har jag sorterat i min garderob där jag har alla hanndukar och jag har slängt 2 stora påsar med gamla handdukar. Pratade med mamma och hon ville ha dom om jag skulle slänga dem. Så jag ställde ut kassarna i trappen så skulle hon åka förbi och hämta dem sen. Bättre fråga innan de slängs för de var ju bara lite frasigt. Hon sa att hon skulle ta och göra trasor av de och de funkar ju bra.

Nej nu är det dags för frulle innan min mage dör.

Återkommer sen med hur ljdandet gick.

Kram så länge

Tisdagen är slut

Idag var jag så effektiv på bussen när vi åkte  upp till skolan. Jag läste båda artiklarna som vi hade fått ocvh gjorde lite kommentarer så att de ska bli lite lättare att skriva texten. Men de känns som att de inte kommer att bli något problem för det skulle vara typ en sida.

Jag och Frida i min klass skulle spela in ljud i dag till våra digitala portfolios men de visade sig att jag saknade ett av uttagen. Men jag hoppas att de funkar hos Joanna för jag ska dit och spela in ett ljud med hennes  dotter som jag ska ha med på min portfolio också.

Måndag hela dagen

Huvva vad jag har blivit dålig på att skriva i min blogg, men jag har haft en massa annat och göra den senaste tiden. i måndags så var de skola och sen var de att åka hem till mamma och pappa och fira min pappa som fyllde 55 år. Grattis på födelsedagen pappa!

Efter de att alla gäster hade åkt hem skulle jag och pappa försöka att lägga in musik på min Ipod och de var inte de lättaste. Var så längesedan som jag eller han hade lagt in musik. Jag ringde till min kusin för att få lite hjälp för hon är hur duktig som helst på att  kunna instuera mig via telefon. Om jag skulle lägga in musiken hemma hos mamma och pappa då skulle jag endast få 8 låtar på min Ipod och så ville jag inte ha de. När jag funderat och varit lite arg eftersom de inte gick som jag ville så kom pappa på den briljanta iden att vi skulle lägga in de på mitt usb för jag förklarade för honom att jag tagit med det. Jag var förståss rädd att de inte skulle rymmas, för jag hade ju trots allt lite skolarbete på usb-minnet. Men allt rymdes. Så de var bara att åka hem och dra in låtarna i biblioteket och vips så fanns dom även på min Ipod. Jag och teknik funkar inte ihop.

Läser för övrigt en kurs nu då vi har teknik, och de hoppas jag ska ändra min inställning till tekniken.

Lördagkväll

Då var jag hemkommern från min kusins fest. Den enda på den festen som jag kände var min kusin. Men de var väldigt trevliga alla som var där.  Blir ju lite blyg då de är nytt folk. Eftersom jag inte fick med mig någon kompis så  tänkte jag att de ska banne mig inte få förstöra min kväll. Sagt och gjort, jag gjorde mig i ordning och traskade ett stenkast härifrån bara.

Var lite i valet och kvalet hur jag skulle göra om jag skulle hänga med dem på station eller inte. Men jag beslutade mig för att jag skulle ta och gå hem eftersom jag kände att jag inte ville vara bakis i morgon vilket jag tror var de bästa beslutet jag tog. Sen eftersom mitt öra inte är bra så och jag äter alvedon var 4 timme så tror jag inte att de är så bra att börja blanda alvedon och alkohol.

Ska ta och tvätta tror jag i morgon plus att jag har en massa ren tvätt som behöver vikas. Huvva de är inte kul alls att vika en massa tvätt men när de är instoppat i lådor och garderober är de så mycket bättre.

Näe nu tror jag att de är dags att dyka ner i sängen och sova lite granna. Är så trött. Kanske jag skulle ta och börja med min andra bok nu eftersom jag har läst ut den första. Undra om den är lika bra eller om den är bättre???






Grattis på födelsedagen!

Kom just hem från ett 3 års kalas. Min kompis som fyllde 3 år i dag. De var verkligen full rulle där. Vi byggde pussel och lekte. Så nu är jag slut.

Ska till min kusin på utflyttningsfest i kväll.  Har så ont i mitt öra så jag har best'mt mig för att jag ska förblö nykter. Tror att de är bäst eftersom att alvedon är min bästa vän just för tillfället. Jag hoppas att de ska släppa inom några dagar. Gör de inte de kommer jag att bli galen, för de gör så ont.

Nej de är bäst att jag går en sväng genom duschen innan jag åker vidare.


Om ni har tur kanske jag lägger ut några bilder sen på födelsedagsbarnet och de blev något bra kort.

Puss å kram så länge


Fredag kväll

Idag har vi varit uppe på skolan och haft lektion. Jag är snart klar med min power point presentation. De enda som jag behöver göra är att jag ska lägga in lite ljud i den.

Åt lunch på skolan med Evelina, de blev tacos och gissa vad mamma hade lagat till middag då jag kom hem hit? Jo de var tacos. Men eftersom att jag tycker om den maträtten så gjorde de mig inte så mycket. Tog en fika med Ola på skolan eller fika och fika. Jag hade just ätit min lunch så jag åt 2 frukter i stället.
 
Vi åkte med bussen hem som gick 13.25, de var smockat med folk. Det är inte ofta som de händer då jag åker buss i alla fall.

i kväll blir de att vara hemma med min bror och mamma och vara lite sociala med dom. Pappa han jobbar. Hade tänkt att jag skulle få kunna åka med honom in till stan senare i kväll. Ska ta och planera nu lite med bror min hur vi ska göra med middagen som pappa vill ha i födelsedagspresent. Någon som har något förslag på någon god efterrätt som jag kan göra? Den ska inte vara så avancerad.

huvva vad halt de var då jag skulle gå hem till mamma och pappa från bussen. Jag trodde att jag skulle dratta på arslet typ 38055839 gånger.

Ha en trevlig kväll allihopa!
Kram och puss på er

Utmanad

Tre personer som får mig att skratta: 
Mamma, pappa och Frida A
 
Tre saker jag älskar:
Shoppa (kläder, skor och väskor), mysa isoffan med en varm kopp choklad med en massa ljus tända och choklad.

Tre saker jag hatar:
Falska människor  ormar och spindlar

Tre saker jag inte förstår:
Hur vissa människor tänker, fotosyntesen och orättvisor.

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
Har inget skrivbord så får bli databordet. Mitt glasögonfodral ett minneskort och en penna.

Tre saker jag gör just nu:
Lyssnar på musik, hör datasurr från datorn och klapper från tangenterna på tangentbordet.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Besöka USA, Thailand och åka motorcykel.

Tre saker jag kan göra:
Baka, prata och tvätta.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Dig själv ,på andra  ibland och musik som gör dig glad.

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Spela gitarr, klara av mer saker med datorn själv och köra bil med släp ( har faktiskt aldrig provat det)

Tre favoriträtter:
Tacos, sushi (hemgjord) och skrovmål.

Tre saker som skrämmer mig:
Sprutor, knark och mörker ibland.

Tre personer jag utmanar:
Lotta, Ida och Lollo

Jag ser det snöar

Jippi jiho när jag drog upp persiennerna i morse så började jag att dansa för mig själv. Jag blev så otroligt glad över att snön har kommit och lagt sig som ett vitt täcke på marken. JAg hade på känn att de snart var  dags för snön att komma. Bra att jag ställt bort min cykeln. För annars ska jag väl bara dratta på arslet då jag är ute och cyklar.

Var ju för ett tag sedan då de var så halt så jag slirade nästan omkull bara för att jag bromsade lite.

Idag har jag suttit och jobbat lite med skolarbete. Skulle först transkibera en intervju jag gjorde på min VFU. Vet inte om jag stavat detta krångliga ord rätt men.

Sen har jag suttit med min Power point portfolio som vi också håller med på skolan. Jag är inte så duktig men jag tycker i alla fall att jag har fått till den rätt så bra. Fixade till och med att byta färg på knapparna som finns på varje sida. Jag trodde inte ens att de gick göra. Men jag hade tur och hittade någonstans så jag kunde göra de.  Jag är allt lite stolt över mig själv.  :)

Tvättar lite idag för min tvättkorg hade lite tvätt som ville bli ren.

Tror att de är dags att lägga sig i soffan och läsa ut min bok. Den är ju bara för spännande just nu. Är kanske dags att skriva en önskelista så att tomten vet vad han ska köpa till mig. För visst är de  han som köper julklapparana? Jag tror i alla fall på tomten *Ler stort*

Sen så får då i alla fall jag mer julstämning när snön kommit. Snart är de dags att sätta upp julgardiner och ta fram alla tomtar.



Grattis på födelsedagen

Grattis på födelsedagen Magnus!!! En dag försent är de allt. Om du läser detta kan du väl skriva en kommentar vettja!!

Söndag

Igår hann jag med väldigt mycket att göra. Jag och Malin var på stan och jag shoppade lite. Men de blir tyvärr att lämna tillbaka en av kjolarna för den var lite för liten. när jag testade den på affären så kändes den inte så liten men sen då jag kom hem och provade den igen så var den faktiskt lite liten.

Vi gjorde lite mat tillsammans jag och Malin, de blev kyckling med gränsaker och pasta till. Mmm så gott de var.

Fägade även Malins utväxt, jag blir alltid så himla nervös då jag ska färga håret på någon eftersom jag tror att de ska bli så att allt hår inte kommer att bli färgat. Men jag hade verkligen tur att de blev lyckat, Jag kladdade på med en massa färg och resultatet blev jättebra, inget som inte blev ofärgat.

Sen begav vi oss på fest till Frida på Moröhöjden. Eftersom jag provade hela min garderob innan jag kunde bestämma mig,men tillslut hittade jag något som passade  jättebra. Trodde jag, men jag hade även med mig en anna outfit till Frida. Så jag bytte till den sen,

nu sitter jag här och tvättar lite idag och sen så ska jag väl ta de lugnt hela denna söndag. Farsdag är de idag också. Funderar på om jag ska ta och åka hem till mina föräldrar och gratta min pappa. 


Konstigt att vi förändras?

Jag har börjat att drömma så konstigt på nätterna, jag vet inte om de är sanning eller dröm. Började med att jag för några veckor sen drömde att de  ringde på dörren och jag vaknade och trodde seriöst att de var så att de var någon som ringde på min dörr mitt i natten. Huvva de är så jobbigt   när jag inte vet om de är dröm eller verklighet.

Så i natt igen var de så att jag drömde att väckarklockan ringde och efter en stund vaknade jag. Jag visste inte om de var så att den hade ringt eller inte. Var tvungen att gå upp och dricka lite vatten så då sneglade jag på klockan och såg att den var bara halv fyra. Kurade ihop mig i sängen och somnade om till dess att de var dags att stiga upp på riktigt.

Vaknar inte heller på nätterna när min mobil  ringer heller, vad är de som händer med mig? Förr i tiden hade jag vaknat direkt. Om jag ska citera min mamma om hur de var förr:
-Du skulle vakna om en fluga fiser i motvind.
Så lättväckt har jag alltså varit. De känns väldigt skönt att jag inte är lika lättväckt längre.

Näe nu ska jag ta och lägga mig i soffarn under täcket och läsa i Stieg Larsson boken

Bortbjuden

igår var jag bjuden på midag hemma hos Jenny. Vi käkade tacopaj, den var väldigt god, men den hade gärnat fått vara lite varmare än vad den var.

Sen tog jag och Jenny oss en promenade ner till Clas ohlsons för att jag behövde lamineringsfickor till mina sångfiskar som jag har gjort på praktiken. De kan vara smart att laminera dem eftersom att annars kommer jag att måsta göra om dom väldigt snart igen. Samuel han stannade hemma och lovade att han skulle ha diskat till dess att vi kom tillbaka. Jag tyckte att vi var borta så kort tag så att han inte skulle ha hunnit med de. Men de hade han hunnit med.

Försökte lära mig att lösa soduko eller hur de stavas. Men någon gång ska jag nog lära mig de. Jennys pappa tittade förbi på kaffe eftersom att Jennys mamma hade vinkväll hemma med någa vänninor, och han fick inte vara hemma. Såg på äntligen hemma och sen gick jag hem för att sova. Men hann inte  så långt förrän mobilen ringde och de var Frida så jag surrade ända hem och lite till.

Måndag igen

Ja idag har jag varit hur duktig som helst. Har hunnit med en massa saker. Har varit och bytt en ljusstake sen så har jag shoppat en ny väska och lite annat smått och gått.

Ni som känner mig tycker säkert inte att jag behöver någon ny väska eftersom att jag har 395905 stycken väskor. Men då kan jag tala om för er att jag har inte just en sån här.

Sitter och klurar lite på vad som ska köpas till pappa då han fyller år. Själv har han tydligen sagt till mamma att han vill ha en god middag och en kladdkaka till efterrätt. MEn jag tror allt att jag ska övveraska honom med att göra min tårta som är så enkel. Jag tycker att de är kul att ge något som ett minne av hans födelsedag. Är de bara  jag som tycker så eller? Vill gärna ha en kommentar.

Nu är de sängen som väntar. Fattar inte är trött som bara den.

Kram på er!!!

Födelsedagsfest

Hade en grymt trevlig gårkväll på födelsedagsfesten. Mycket känt folk var de också.

Sen blev de att åka till station8, jag fick inte cykla för Mia och Peter så de skjutsade ner mig på station och sen lite senare träffade jag de andra inne på station.  Mycket folk ute, endel var utklääda. Karlsson på taket jack Sparrow.

God tårta hade födelsedagsbarnet köpt också.

Näe nu ska jag bege mig ut i vinterkylan och hämta min cykel sen ska jag vidare upp på moröhöjden till Frida och hälsa på henne och snacka lite skit, och kanske hjälpa henne med en inlämingsuppgift.

Halloween

Idag har jag hunnit med att städa lite på morgonen sen så tvättar jag lite granna. Nu luktar de nystädat här. De som jag skulle behöva göra är att skura så då är de helt klart.

Näe nu är de dags att göra sig klar för jag och SmurF ska fara upp på Maxi och Shape och shoppa idag. Joanna hade så fina lyktor så nu ska jag med shoppa sånna och ställa på balkongen.

Sen blir de att ladda för fest i kväll :)

Kram på er så länge!!!

RSS 2.0