valborgsmässafton

idag har jag varit ute och gått en liten promenad innan jag skulle till dietisten.

Nu sitter vi i våran bunker och fortsätter att skriva på uppsatsen. Vi har faktiskt kommit en bra bit på vägen nu. Jag känner att det kanske kommer att gå bra detta. Vi kan om vi vill.

I kväll blir det fest uppe på Solbacken. Det ska bli trevligt. Bada badtunna och umgås litegranna.

Puss puss på er!

Ännu en dag

Nu börjar det kännas ännu bättre med uppsatsskrivandet. Håller fortfarande på med bakgrunden det är där vi måste lägga vårat krut just nu.  Vi har en vision om att vi ska få den klar til idag när vi har arbetat klart för dagen. Men det kan ändras fort och bli pannkaka av det, men jag hoppas verkligen att jag har hur fel som helst.

igår var jag ju på 85 års kalas och min faster hade lagat hur mycket god mat som helst. Hon hade gjort 2 olika pajer, en kall räkpaj och en med lax i och sen hade min farbrors sambo gjort en jättegod smörgåstårta. Efter det så var det varm mat och då var det fläskfile i en jättegod sås till, köttfärsbiffar och potatispuckar. Det smakade hur gott som helst. En god grön sallad hade hon också gjort med ärtskidor eller vad det nu heter.

Jag och mina kusiner Foch Jspelade Uno, men vi började att fundera på att J fuskade för att han vann hela tiden. Eller så var han bara duktig, för att han påstod att det går ju inte att fuska när man spelar med barn och det håller jag med honom om att det är när man spelar med sina jämnåriga som man kan fuska. Men det brukar jag då ändå inte göra.

Gick en tidig promenad i morse och sen så tog jag det lilla lugna innan jag skulle bege mig till skolans bibliotek där vi skulle sitta och fortsätta med vårt examensarbete.

Idag kommer jag att åka och träna men först och främst ska jag gå och hämta min reparerade telefon.

Ha en bra dag allihopa! Kanske återkommer senare. Puss

Vilken Loka tycker ni om?

Livet känns hur bra som helst förutom denna jobbiga och svåra uppsats. Hur vi än gör så har jag ändan bak. Men jag hoppas att det snart kommer att lösa sig och att vi kommer att ha hur mycket flyt som helst. Vi sitter i denna bunker och bara svamlar en massa. Men vi får ändå endel saker gjorda också.

Nu ska vi ta oss i kragen och få något gjort så måste vi ta och börja läsa lite mer i litteraturen. Vi läser så att ögonen blöder och gör oss rödögda. Men det kommer att lösa sig.

Förresten vad tycker ni om den nya Lokan som har kommit?

Puss på er och lycka till!

Äntligen!

Nu har de äntligen rättat våra VFU-uppgifter och jag hade G och jag är nöjd med detta. Jag kunde ju ha fått bättre, men vad göra. Jag vet ju ändå att jag är bra när det gäller arbetet med barn.  Jag vet ju vad jag har för kompetens och det spelar mig ingen roll vad inlämningsuppgifterna i min utbildning. Men det är klart att det är ju kul att få ett högre betyg. Men min kompetens är ju inte allt det ska vara ju funka med personkemi mellan alla kollegor som man också har.

Puss på er!


klart och snart betartt ;)

Jag har varit ute på min dagliga promenad som jag tar varje morgon kring 6 tiden. Jag mötte inte alls så många idag på min promenad och det kan nog bero på vilket väder det är. Jag tänkte när jag låg i sängen att undra om det regnar för då hade jag inte tänkt att jag skulle bege mig i väg på någon promenad alls.

Nu är det klart, jag och Frida S har bokat biljetter för våran lilla semester till Göteborg i sommar. Det känns hur overkligt som helst. Var lite nervös när jag skulle boka den att det skulle bli fel och en massa krångel. Det enda som är progblem är att vi kommer inte att åka samma plan hem. Så jag kommer att irra runt på Arlanda själv, fast det kanske kommer att lösa sig  ändå. Jag behöver kanske inte vara så orolig redan nu. Det kommer säkert sen.
Det enda som jag behöver är att jag måste kolla över vad jag behöver shoppa för kläder och spara alla pengar jag tjänar i sommar til detta.

Vi fortsätter att skriva och spåna kring vad vi ska ha för intervjufrågor, men det känns som att det kommer att gå frammåt. Så nu kommer vi att fortsätta med detta.

Igår fick jag veta att min telefon som jag har lämnat in på lagning nu är klar. Men jag kommer inte att ha tid att kunna fara och hämta den. Så det får bli imorgon. Idag ska vi åka till min faster för att fira min farmor som fyller 85 år! Grattis lilla farmor på din födelsedag!

Jag kanske återkommer lite senare med bilder från den stora balunsen om  ni har tur vill säga.

Måndagmorgon

Nu sitter jag vi på skolan igen och det känns hur underbart som helst att det är en ny vecka och nya möjligheter till att utvecklas.

Jag hann med en liten promenad nu på morgonen. Lite kallt var det dock, jag glömde vantarna hemma.

Helgen

Hejsan Svejsan allihopa!
Nu har jag kommit mig hem efter att ha jobbat. Men jag har hunnit med en massa sen jag kom hem också. Tog en snabb promenad runt långa broarna efter jag kom hem, sen drog jag på spinning och sen var jag ut en sväng till med Frida och gick broarna runt.

När vi gick våran broarna runt jag och Frida A så stannade vi av  hos min mamma och pappa så att jag kunde hämta mina favoritbyxor som mamma har lagat åt mig som hade spruckit.

Har varit och handlat lite mat också.

Nu är det dags för mig att hoppa i duschen och sen gå och sussa så jag är pigg i morgon för att skriva examensarbetet och frågorna.

Puss och gonatt på er allihopa!

Jobbar

Godmorgon på er allihopa!

Igår började jag att arbeta klockan 16 och ska arbeta till klockan 16 idag också. Hann med att gå en promenad upp til Solbacken för att köpa lite saker på ö&b och på apoteket. Väskan vägde litegranna när jag var på väg hem. Gick även in på Intersport för att jag kände att jag behövde köpa lite mer träningskläder. Hittade ett set som jag ska fundera på om jag ska köpa. Men det jag måste fundera vidare på är om jag ska fortsätta att träna, för annars ger det abslout inget att jag shopar tokdyra kläder som bara ska ligga i min garderob och skräpa.

Sen när jag kom från promenaden så var det så fint väder ute så att jag satte mig att sola lite. Men när det var vindstilla var det verkligen varmt, annars var det inte så varmt. Jag satt med fleece om vartannat. Jag gjorde inte samma tabbe som jag gjorde sist då jag satt ute, jag glömde ju att smörja in mitt ansikte och resultatet var att jag såg ut som ett stopljus. Jag började ju efter några dagar att flaga både i pannan och på näsan. Men denna gång hoppas jag att jag ska slippa det. Dessutom satt jag inte ute lika länge denna gång.

Blev bjuden på fest i gårkväll, men jag jobbade så jag kunde inte åka dit, det var lite synd. Men jag hoppas att det kommer fler tillfällen så att jag kan vara med också. Även om jag inte dricker alkohol kan det vara trevligt att träffa människor och bara surra och vara social.

Nu till hur det går för mig att INTE äta godis eller nått annat som är slaskigt. Det går rätt bra och nötter och torkad frukt det är ju så himla gott. har gjort en upptäckt dessvärre och det är att de nötter med smak på innehåller laktos. Jag hade som ont i magen efter att jag hade ätit dom men då visste jag inte att det var så. Men nu vet jag det, så då får det bli att jag äter naturella eller bara rostade och saltade. När jag och SmurF var och handlade naturgodis i fredags så kollade han ner i min påse för att kolla att jag inte hade köpt naturgodis med choklad eller yogurt på. Tror han verkligen att jag försöker fuska va? Det har jag då inte alls tänkt att jag ska göra. Har ju snart gått 2 veckor sedan jag åt godis sist och jag känner inget sug. När jag blir sugen så tar jag fram mitt påskägg som jag fick av mamma och pappa i påsk och luktar på godiset som ligger kvar där i. Jag har inte ens haft tanken att röra i det. Men att lukta på det gör att jag inte känner sug efter att äta godis. Är det  någon som vet hur lång tid det tar innan sockersuget är borta? För jag tror verkligen att jag har varit sockerberoende tidigare.

Fick faktiskt två mms igår av Patric och de såg ut att ha det väldigt bra där dom var på den den där mässan, fast jag tror att kortet var på festligheterna.

Näe nu ska jag ta och kila!

Ha det så bra så hörs vi!

Puss på er!


Migrän är ju så kul, eller så inte

En helt jävla dålig dagen idag. Vaknade några minuter innan väckarklockan ringde och jag kände hur ont jag hade i mitt huvud. Tänkte bingo att ha migrän idag då jag ska iväg till Luleå och åka buss. Jag ville verkligen inte iväg. Men jag tog mig en en grams alvedon och hoppades på det bästa. Jag åt lite frukost, tur att jag hade gjort i ordning det jag skulle äta innan så jag kunde göra mig i ordning och sen äta frukost det sista som jag gjorde innan jag skulle fara i väg.

På bussen somnade jag innan Byske, jag tror att det berodde på att jag hade så fruktansvärt ont i min skalle. Jag vill verkligen att ingen ska behöva ha det så. Hur bra som helst att jag hade tagit på mig mössan för att slippa få så ont i mina öron. Jag har så känsliga öron när det blåser ute och har sig. Ännu bättre att jag kunde dra mössan över huvudet. Sov som en stock på bussen, vaknade upp vid Piteåp busstation. Jag noterade var vi var sen så somnade jag om igen och vaknade upp när bussen svängde av E4:an och skulle mot universitet.

Hur jag ska göra med att tr'na i afton vet jag inte, men det börjar bli bättre så det känns som att jag ska iväg och träna. Jag kan ju i alla fall prova och träna och känner jag att jag inte orkar så kan jag ju alltid sluta. Sen blir det att jag går till mamma och pappa och stannar där en stund.  SmurF undrade om vi skulle hitta på något i kväll och även Joanna ringde för att höra om jag ville träffa hon och Nathalie.

Skulle ju vilja hinna med en promenad idag eftersom jag har inte varit på min morgonpromenad, och sen så hoppas jag att jag kommer att hinna med.

Nu ska jag och Frida gå och träffa våran handledare, det ska bli så spännande att se vad hon säger om våran text och så. Det är som sagt svårt att ta det via telefon och internet.

Återkommer sen!!!

Ha det så bra allihopa!!

Puss och Kram

Bibblan here we are all the time

Hur härligt som helst var det att vara och träna igår men jag orkade inte med att ta i allt vad jag kunde. Jag brukar ju alltid börja svettas som en gris när jag är och tränar. Men den senaste tiden har jag mest av allt frusit, så jag funderar om jag verkligen har varit i någon down fas eller om jag har varit lite  sjuk för att jag inte har orkat.

När jag var på väg hem från träningen så såg jag hur SmurF  kom körande över bron, han såg verkligen ut att ha haft bråttom.

När jag kom och gick vid lampaffärn vet inte riktigt om den heter Holmströms men där träffade jag på  Henke så vi stod och surrade på liten halvtimme.

När jag kom hem blev jag tvungen att plåstra om mina  blåsor som jag har fått på mina fötter av mina löpardojjor. Jag kan inte förstå att jag får skoskav av dem eftersom jag hade dem förra året och är ju ingådda. Eller är det så att mina fötter inte är så tåliga?? Sen tog jag en välförtjänt promenad  och det var ju hur härligt som helst. Det var nästan ljust hela sträckan som jag traskade. Jag hann med att fundera en massa och rensa min hjärna lite.

Tittade lite på one tree hill igår också det var ju världens sötaste avsnitt.

Sen så har vi fått kontakt med handledaren som vi skulle ha haft. Vi kontaktade henne och hon kunde hjälpa oss rätt mycket. Frida ringde henne och hon svarade faktiskt direkt, vi hade provat ringa henne tidigare och kände oss lite desperata eftersom hon inte svarat tidigare och trodde inte att hon skulle göra det nu heller. Vi bestämde att vi skulle åka upp och träffa henne,det är klart att det kändes lite motigt så där i början. Men vi vill ju för allt i världen bli godkända med  denna uppsats. Men nu när vi fått lite hjälp kanske det ska gå lättare. Vi känner en oerhörd stress över att vi inte har blivit godkända med frågorna. Känns som att när dessa är gjorda så kanske det är lättare att fortsätta och komma på rätt köl igen. Både jag och Frida kände ju oss misslyckade och började fundera på om det var fel på oss men nu så här i efterhand  då vi snackat med handledaren så känns allt lite mer klart. Men vi ska inte säga hej innan vi har kommit över ån. Till veckan hoppas vi att vi ska kunna gå ut och kunna göra våra intervjuer. De kommer att kännas lite pirrigt att gå ut och göra intervjuerna  men efter det kommer det att bli bra säkert.

P.s jag vägde mig i morse och har tappat 2 kilo :D

Puss å kram på er allihopa!

Hmmmm jag blir så förvirrad och eftertänksam

Ja då var det detta jobbiga uppsats skrivande som kommer att ta kål på mig.sitter dagarna i ända och försöker att skriva en massa och få till det så att det ska låta bra. Men våra frågor är tydligen inte så bra att vi kan gå ut och göra intervjuerna. Så vi sliter i vårat hår jag och Frida S, de som kan vara positivt kan ju vara att det blir längre med den metoden.

Det är hur tungt som helst att vara astudent nu och inte veta var jag ska ta vägen. Jag kommer att bli ett vrak snart om vi inte kommer på rätt köl med detta. Det är ju bara för stressigt med allt detta skrivande. Människor kanske tycker att det är lätt att vara student i stället för att arbeta,men jag kan säga er alla läsare att det är inte en dans på rosor. Nu kanske jag låter alldelles för deprimerad, men jag känner att jag verkligen går ner mig i detta eftersom det verkligen är ett stort bekymmer som vi sitter med på våra  axlar just nu. Om det är någon som kan hjölpa oss så är ni alltid välkomna att antingen kontakta oss eller komma förbi oss på biblioteket ;)

Vi har fått positiv respons av både Pierre och Patric att vi kommer att fixa detta och det känns oerhört skönt att få en klapp på axeln och en push i rätt riktning. De jobbiga är att jag ser bara problemen och inte lösningarna på detta.  För jag är funtad på det sättet att det är bättre att se allt från den negativa sidan och sen visar det sig att det är positivt i stället. För ser jag bara det så så kan det ju bara bli bättre och inte ännu sämre. Jag hoppas att ni hänger med i mitt resonemang nu.

Annars när det inte är uppsatsskrivande som gäller så är det träning och promenader som tar upp största delen av mitt liv. Jag vill att den ska vara klar och godkänd nu så att det bara är att blicka frammåt i livet. Inga hinder ska komma ivägen, men ibland gör det ändå det.

aja nu har jag skrivit en massa om hur skit allt är så nu måste jag bli lite mer positiv. Jag tänker på träningen i afton och sen går jag min dagliga promenad och sen blir det natt och dags att sussa och då kanske dessa problem ska vara borta för en liten stund. Eller ska jag ha mardrömmar och tänka på detta?? Då blir jag väldigt fundersam.

Nu är det dags för mig att gå och köpa något ätbart till lunch.

Puss puss på er!!


Hittat mina favoriter

Igår gick jag ut och jobbade en vakennatt och sen skulle jag upp till Luleå för att ha grupphandledning av examensarbetet. Jag hade inte sovit en enda blund den natten och sen åka buss upp till Luleå. Jag somnade av ganska omgående och sov till och från hela vägen.

Väl uppe i Luleå fick vi veta vad våran handledare tyckte att vi skulle göra för olika ändringar. Jag och Frida S trodde att vi skulle hinna med bussen som gick hem 14.40, men det gjorde vi inte. Med facit i hand så var det bättre att vi stannade kvar och fick de olika tipsen som våran handledare hade till oss. Så på så vis kändes det ju hur bra som helst, men har jag varit uppe så länge som jag hade utan att sova så kände jag att jag var lite frånvarande i slutet av genomgången på vårat arbete.

På bussen hem somnade jag av direkt och och vaknade först när vi var i Piteå. Härligt att sova en liten stund.

När jag kom hem blev det så att jag lagade lite mat och bara tog det lite lugnt innan jag ringde till Frida A och vi gick en liten kvällspromenad runt broarna. När vi gick förbi Balderskolan hejjade vi på Henke som skulle och träna innebandy med Jonas för han tittatde ut och tyckte att vi skulle vara med och träna med dom. Men eftersom vi var inställda på att gå en promend och surra så gjorde vi det.

Efter promenaden bokade vi flygbiljetter till Stockholm, eftersom att vi ska åka och se Pink i November. Vi vill ju inte stå där utan biljetter. Eller det kommer vi ju inte att göra, men det kan finnas chans att de rikigt billiga biljetterna är slut. Blev så himla förvånad att den biljett som vi har bokat är till och med billigare än en stundetbiljett. Detta trodde jag inte var möjligt men tydligen. Sen boende verkar vi också ha klart. Tack Camilla!

Sen blev det att traska hem och ta sig en ducsh för att sedan lägga sig för att sova, jag kan meddela er alla mina läsare att jag var hur trött som helst så det tog nog kanske 2 sekunder så sov jag. Eller snarare när jag la huvudet på kudden så hade jag redan somnat av. Härligt att inte behöva ligga och fudnera en massa. Men jag har inte haft dessa problem på ett tag nu och det tackar jag för. Det finns inget som är mer störande än att ligga och stirra rakt upp i taket, deär något som kan göra mig väldig galen att behöva göra det. Det kanske är så att jag är trött och slut nu mer när jag lägger mig och sover än vad jag har varit förr.

Nu blir det att äta lite lunch, en god sallad från Ica och sen att fortsätta att knåpa vidare på skolarbetet, även om det tar emot en massa. Men när vi kommer att vara klara kommer jag nog att vara hur glad som helst. Just nu känner jag att det är så att jag är irriterad på allt och alla för att detta tar på psyket oerhört mycket. Kommer sluta med att jag inte kommer att hinna med mina träningar men promenaderna ger jag banne mig inte upp. Jag får vara ute och gå mitt i natten om det skulle behövas. Det är ju hur härligt som helst att få vara ute och traska. Jag hinner med att rensa
minna tankar och det är så härligt.  Sen skulle det ju inte skada om det blir ännu bättre väder ute. Det får gärna vara dåligt väder då vi sitter inne och arbetar men sen får det gärna vara strålande sol.

Förresten torkad frukt hur gott är inte det på en skala???

Puss å kram på er!!!


Dag 7 och fortfarande inte en enda godisbit som jag ätit :)

Helgen har gått fort, men jag har hunnit med att göra en massa. Jag har promenerat, varit ute och sprungit och sen har jag även hunnit med att tvätta och städa.

Mina vänner har jag också träffat. På lördagen var det fest hos Thimmy så jag var dit och Frida och Evve följde med mig dit.  Sen när de andra for ut på station så for jag och Frida hem till mig och satt och surrade. Båda blev hur trötta som helst. Jag blev bara så tvärtrött. Frida åkte hem och jag blev tvungen att masa mig upp för att låsa ytterdörren och dra ner persiennerna( hur det nu stavas detta krångliga ord) Somnade av och sov till ungefär klockan 2 för då ringer min mobil och Evve hade någon undran. Hon hade tappat bort SmurF när dom var ute på krogen. Men kunde gott somna om till klockan var näramare halv fyra för då ringer min mobil igen, den här gången är det Patric som ringer. Han frågade om jag sov. Mmm var vad jag kunde få fram. Men sen så piggnade jag till. Får väl erkänna att jag skulle kanske inte ha sagt att jag skulle vara vaken när han ringer.  Efter att vi hade avslutat samtalet somnade jag av som en klubbad direkt.

Sov fram till åtta tror jag att klockan var, men jag vände mig om och fortsatte att sova. Vaknade då halv tio och då steg jag upp och gav mig ut på en promenad. Hur härligt som helst ska jag erkänna att det var. När promenaden var slut beslutade jag mig för att jag skulle springa en liten runda. Det kändes väldigt jobbigt till en början, men sen så kändes det rätt härligt att ha varit ute på en löptur. Gick hem och åt en tallrik med havregrynsgröt och ett ägg. Gjorde mina sit-ups och sen stupade jag i soffan en stund innan det var dags för en promenad med Mia. Denna gång blåste det lite mera.

Efter promenaden la jag mig igen i soffan för att sova en stund. Smsade till mamma att jag kommer och hämtar cykeln innan klockan 19. Nu blåste det så att det kändes nästan som att jag skulle lätta från backen och fara iväg flera meter.  Var in en sväng på Ica och skulle köpa en Loka, men det enda som jag kom ut och INTE hade köpt var just en loka. Men jag iddes inte gå tillbaka.

Oj så fort det går när jag cyklar mot för att gå överallt. Men jag har hämtat cykeln för att det kommer att vara tajt om tid i morgon på morgonen, jag ska åka iväg till skolan med en buss som går tidigt. Har sagt till mig själv att jag ska bara använda min cykel i morgon sen ska jag gå överallt som jag ska. Lite motion till fots skadar ju inte.

Förresten nu har jag inte ätit godis på snart 1 vecka, jag känner mig väldigt stolt över att jag har klarat av att vara utan karra så här pass länge.

Tjing och puss på er!


utmanad

Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer Annette, Evelina, Ida, Sandra, Lovisa B och Maria

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Välkommen på grillning hos oss på söndag klockan 17.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
oj det lät ju inte  bra det!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Blir bra det

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Hej!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Glöm inte att Patric har namnsdag idag

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
han är ledig idag

7. Vad vill du höra mest av allt?
Nja jag är på jobbet

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
det verkar så iaf

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
va bra då

Hoppas inte att ni tar allt för illa vid er nr ni läser dessa svar. Det är ju faktiskt slumpen som avgör detta och jag kan inte påverka det.

Puss å kram

Dag 3 : Fortfarande inget godis eller sliskfika

Det går hur bra som helst måste jag säga. Jag känner mig mycket piggare just nu. Jag tror det att det har att göra med att jag inte stoppar i mig en massa onyttigheter såsom godis och allt annat slisk. Men hur kommer det att gå utan glass i sommar när jag är och köper kulglass på ainas minst 3 gånger varje sommar. Fast det är ju bra för min mage eftersom att det är gräddglass gör ju det att min mage blir i uppror. Så det kommer nog att lösa ig ändå.  Jag får ta en dag i taget och sen se hur de går. Bestämde mig för övrigt att jag skippar att äta skrovmål och chips också, det var ju så att jag och Frida S hade ju kommit övverrns om att de får vi äta. Men ska jag hålla mig från sånt så gäller det ju även de. Den som lever får väl se hur det slutar.

För övrigt så knåpar vi på med att fortsätta och skriva på vårat examensarbete. Det går rätt så bra även om jag känner mig lite förvirrad över vårat ämne. Men i slutändan tror jag ändå att det blir hur bra som helst, eller vi får se till att det blir hur bra som helst. Frida har gått iväg och äta lunch nu och jag har redan ätit mina stekta grönsaker med pasta till. Smakade hur bra som helst. SÅ nu siter jag här mätt och belåten och väntar på min skrivarkompis att hon ska komma hit så att vi kan ta och fortsätta med arbetandet.  Även om vi inte har detta grupprum så länge till men vi få sitta här så ser vi ju om de som har bokat rummet kommer annars forsätter vi och sitter här till närmare klockan 15.

Spinning står på schemat i afton för mig och jag hoppas att jag kommer att kunna ta i lite hårdare denna gång, men jag skyller det på att jag har varit sjuk att de är därför jag inte kunde ta ut mig så mycket i tisdags. För jag tror inte att det har något att göra med att jag hade varit ute och sprungit på måndagen som gjorde att jag blev slut.

Blir att promenera efter träningen också. Nu ska jag komma i form till BEACH 2009. Återstår väl att se sen i kväll hur jag känner mig.

Näe nu tittade min skrivarkompis in här och nu blir det att fortsätta att kämpa för att få lite mer gjort av denna dag.

Ha det så bra!

Förresten alla som heter Patrik har namnsdag i dag, så grattis till alla er! Hoppas det går bra för er på jobbet ;) och alla som känner träffade kan ju ta åt sig.

Puss och kram

Dag 2 utan godis och fika

I morse vaknade jag av att de började spela en låt inifrån köket så jag gick dit för att stänga av mobilen. Men det visade sig inte var mobilen min som pep. så jag gick och la mig och tänkte att jag måste ha drömt att det var den här låten som spelade. La mig för att somna om och efter 5 minuter eller hur lång stund det nu var så började musiken att spela igen. Jag gick på nytt till köket för att lokaliser var ljudet kom ifrån. Ser hur de lyser i en låda så jag öppnar den och ser att de är min gamla mobil som har börjat att pipa. Jag drar ut batteriet och lägger mig för att somna om. Jag hann just somna om kändes de som och så ringer väckarklockan och det är dags att stiga upp för att åka till skolan.

Somnade av på bussen och sov ända till Piteå, sen kunde jag inte somna av igen. Satte mig och började att blippa på mobilen. Eftersom jag brukar ha bilder då jag får sms så försökte jag att hitta åt var de var som den inställningen fanns. Jag har sedan igår funderat en massa på hur jag ska kunna få till detta. Jag ringde till Frida S i ren desperation eftersom jag inte fick det att fungera, men hon visste inte heller hur man gjorde. Eller hon visste det, men med min mobil var det lite annorlunda eftersom det var inte så busenkelt att bara gå in på kontakten och lägga till bilden. Men nu har jag hittat inställningen själv som behövdes göra. Gissa hur glad jag blev. Ringde även till Patric för att höra med honom om han visste eftersom han också har en SonyEricsson. Men han hade ingen aning, eller jag fick samma svar som jag fick av Frida. Så nu tror jag minsann att jag måste skriva ner hur jag gjorde så att jag vet det till en annan gång.

Var och tränade igår också, det gick ganska så bra. Var lite öm i benen sen jag har varit ut och sprungit broarna runt. Var så klantig och glömde att stretcha när jag kom hem.

Till lunch blev det tacos på skolan, den är så himla god. Mums vad gott det smakade.

Nu är jag inne på min andra dag från att äta godis, kakor(fika), chips, alkohol och så vidare. Jag kan till och med ha ett påskägg som det är kvar godis i  och jag har inte rört en enda bit. Hur stolt som helst är jag.

Vädret är hur ljuvligt som helst. Var ner på Ica för att handla lite eftersom min kyl var i princip tom. Så nu finns det ännu mer frukt för mig att äta. det är ju inte det minsta nyttigt. Det ska ni veta att jag kommer inte att äta skrovmål eller chips heller. På sin höjd popcorn, salta pinnar eller nötter. Nötter är nog de jag kommer att äta som mest av dessa 3 saker. För de är något som jag verkligen tycker om. Sen torkad frukt är något som också får ätas.

Näe  nu är det dags för mig att gå och laga lite middag. Idag blir det pasta med paprikasås och i den är det också lite skinka. En grönsallad till är ett måste.

Tjing tjing, måse snabba mig så jag hinner äta innan Sofia kommer förbi.

Puss å Kram

Påskhelgens bravader

Nu har påsken passerat och jag har bestömt mig för att sluta äta godis, dricka alkohol, läsk och fika. Jag och Frida har gått in i en pakt och ska hålla oss till midsommar med detta. Jag hoppas att jag kommer att fixa detta. Kommer säkert att vara lite sur och grinig för att jag inte får äta godis men jag hoppas att det är de första dagarna.  Men annars så tror jag inte att det andra kommer att vara så svårt. Chips och popcorn och salta pinnar får vi äta på helgerna. Skräpmat får vi äta en gång i månaden. Hur ska vi fixa detta? Kommer vi bli nervvrak tro?

Kommer vi att fixa detta ska vi få en middag när vi kommer ner till Göteborg ;) Vi skulle dessutom få välja vad det skulle vara och Patric lagar åt oss. :)

Var den mest duktiga människan igår, jag måste bara få skryta lite. Jag var först ut och gick en promenad, sen gick jag med mamma hem till dom och åt tacos till middag och sen ut och sprang broarna runt  med Evve.

Ikväll bär det av på spinning och jag hade tänkt att jag skulle värma upp med att springa till träningen. De dagar som jag inte kommer vara på spinning ska jag försöka släpa mitt arsle ut och antingen springa eller gå en powerwalk. Så det är bara att ni hakar på om ni känner för det. Slå en pling vettja ni som har mitt nummer :)

Idag åker jag och lämnar in min tokiga mobil också, tur att den gamla inte var helt puckad utan den gick starta och använda. Trodde faktiskt att den hade gett upp och om jag tryckte på en knapp så valde den att använda 2 av knapparna men så var det inte nu. Så jag känner mig som att jag är i himmlen just nu.

SAtt ute och solade igår så nu är jag tomatrödast i hela skellefteå, men  det skadar ju aldrig att få lite färg. Känner sig 1994505 gånger piggare.


Puss å kram på er allihopa!

lite påskbilder


Svänga sina lurviga

Igår var jag och Frida ut svängde våra lurviga och vi var nyktra till och med, det var längesedan  som jag var nykter och for på station8 och dansade.

Kvällen började inge bra alls eftersom jag när jag skulle hitta kläder som jag skulle ha så hade jag sönder 2 par med nylonstrumpor. Jag och strumpbyxor vi verkar absolut inte vara övverns för fem öre.

När vi kom hem till mig var vi hur trötta som helst, så vi la oss i varsin ände av min soffa och snackade en massa skit.

Sen åkte Frida hem och hon lovade att hon skulle skicka ett sms då hon kom hem, men jag tyckte aldrig att hon gjorde det. Kan ju bero på att jag somnade av när jag la mitt huvud på kudden.

Sett film har jag och Frida också hunnit med, efter att vi hade gjort ett skolarbete.

Nu blir det att  ta en promenad i detta ljuvliga vårväder

Böcker upp till näsan

Då satt man här igen på skolan och försöker att vara duktig och skriva. Skulle kunna slita av mig allt hår eftersom jag inte förstår vad som ska göras. Jag kommer att bli gaaaaaaaaaaaaaaaalen om jag inte får rätsida på detta.

De enda som kommer att hända är att jag kommer ha hur mycket som helst att göra. Äta sova och plugga är det sociala liv jag kommer att ha.

Förrvirrad är det ord som ärm nu inte roligt alls.

Tröttast i Sverige är jag också, eftersom jag var uppe för länge igår och snackade på tok för länge.

Puss å kram

Busstur

ida var vi som sagt upp till luleå för att få lite handledning när det gäller vårat examensarbete. Vi hade ju som sagt kört fast, men nu känns det som att vi har förstått mer vad det är som vi ska göra. Vi har ju inte kommit så lång men vi ämpar vidare och ser frammåt. Tar nya tag och utmaningar. Känns bra att vi ska sitta i morgon och sen så fortsätter vi på söndag med arbetet. Det kommer säkert att kännas väldigt konstigt att skolarbeta på en söndag, men för att vi ska komma igång och få något gjort så tror jag att det är det enda rätta. Vi hade dessutom glömt bort en rubrik och skriva om den. Så de kommer vi att koncentrera oss på.

Stannade av på Maxi för att handla lite karra till påskäggen som jag ska ge bort, sen åkte jag med mamma och lillebror hem till dem och stannade av där en stund. Träffade Nina och Peter på Maxi så nu har jag sett deras lilla gosse, han är ju hur söt som helst. Nu måste jag ta mig i kragen och åka och hälsa på dem någon kväll när jag inte sitter med näsan i böckerna till skolarbetet.
Åt lite middag snackade lite och sen var det dags att sätta sig och se på hockeymatchen som var på tv.

Men nu tror jag att jag ska bege mig hemmåt och kolla igenom förrådet och se vilka böcker jag har och packa väskan för att senare kunna lägga mig och sussa. För då behöver jag inte stiga upp alldelles för tidigt i morgon.
Fast å andra sidan beror det ju på hur min mage väljer att uppföra sig. Den har mullrat på som bara den men jag hoppas att de kommer att ge med sig. Nästan som det var innan jag slutade att äta mjölk är den, eller beror de på att jag stressar på en massa?

Puss å gonatt på er alla läsare!

Kvällen

Nu sitter jag här igen och försöker påta ner ett nytt inlägg. Vad har jag gjort sedan jag gick från bibblan? Jo jag har legat raklång i soffan med värsta migränen. jag fattar inte att den inte vill ge med sig nu. Så jag har vilat mestadels av kvällen och inte orkat med att göra så många knop.

Har samlat ihop allt som behövs för att att kunna åka upp till skolan i morgon. tur att jag får sovmorgon för annars så kommer jag inte fixa detta. Nu är jag inte van att stiga upp mitt i natten för att göra mig klar att åka iväg.

Annars vet jag inte det kan bli en lugn helg eller så blir det värsta partajet, men var vet jag inte. Var som sugen på att åka till piteå men då skulle det vara lite trevligt om de är någon mer som vill hänga på och åka i väg. Annars drar jag kanske iväg själv.

Puss och gonatt på er alla mina läsare!

Helgen som har gått :)

Jag blir glad när jag läser de kommentarer jag fått i förra inlägget. Kanske måste ta och fundera hur jag ska göra med bloggen. Det är kul att folk tar sig tid och kommenterar vad jag skriver, det är ju det som gör att jag sporras att skriva ännu fler inlägg.

Men jag vet att jag kommer att vara lite frånvarande eftersom att mycket av min tid kommer att gå åt till att sitta påskeribi och skriva på C-uppsatsen, så vill ni träffa mig så kan ni komma förbi där vettja.

Annars har det bara varit bra då jag har varit i fjällen, eftersom jag inte har hunnit med att skriva något inlägg sedan dess. Lite blåmärken hade jag allt på kroppen men det är väl ändå bara att bita ihop och vara glad, kunde ju ha varit mycket värre ju. vädret var mycket bättre än då vi var i väg förra året. Hann med en liten tripp till Tärnaby också, nmen sittliften gjorde att jag fick svindel. Och jag är ju inte ens höjdrädd.

Nu har jag drabbats av värsta förkylningen och kan absolut inte träna och det tycker jag inte alls om. Hoppas att kunna bli pigg snart.

Helgen var hur trevlig som helst. Det började med att jag fick besök av Annette och Hanna från piteå. Så på fredagen tog vi det bara lugnt och var och inhandlade allt som behövdes under helgen. På lördagen var det fest hos Lotta och Tony och på söndagen var det en allmän slöardag. Hela min helg i korts drag. Det var jättetrevligt att tjejjerna från Piteå ville komma hit på fest.

Puss å kram på er så länge!

P.s Solen verkar göra tappra försök att titta fram, men för mig gör det inget om denär i moln eftersom jag befinner mig i ett bibliotek. D.s

Lägger ner

nu känner jag att jag inte har orken att fortsätta att skriva i nin blogg. För det första så är det ingen som kommenterar min blogg och sen verkar det heller inte vara någon som är in och läser den.

Kommer även att vara så lite vid datorn eftersom nu har vi börjat att skriva våran c-uppsts och det kommer att ta hur mycket tid som helst. Känns som att jag inte kommer att ha ett socialt liv.Men jag får se till att ha det.


Puss å Kram på er!

RSS 2.0