BLablabla

Har tvättat lite i kväll och städat lite, sen så har jag haft besök av Joanna.

Nu dags att sussa eftersom jag var uppe jättetidigt i morse. Trött som en jag vet inte vad. Ögonen står i kors.

Gonatt på er!!!

Kvällen

Klädpartyt blev inställt i kväll men jag får främmande av en kompis och vi ska se Rosa Bandet galan.

Har mejlat min lärare och hon sa att de var bara att komma förbi så kunde vi gå igenom tentan tillsammans så att jag vet svaren och på så vis kan få reda på mina brister.

Har hunnit med att vika en massa tvätt i afton också, skulle behöva tvätta lite men jag ids inte. Har typ fulla min tvättunna. Men de får bli till helgen som jag tar itu med detta problem.

Tack Sandra för kommentaren som du har skrivit, jag tycker att de är för få som komenterar de jag skriver.

Tentan

Godaggens allihopa!

Idag fick jag veta hur de har gått för mig med min tenta och jag hade 1.5 poäng från att ha fått godkänt. SÅ de är bara att ta nya tag och plugga igen och hoppas att jag kommer att grejja de direkt och inte behöva skriva om flera 2795048 gånger.

Näe nu ska jag ta och återgå till boken som jag håller på och läser. Sen ska jag hinna med och äta middag innan de bär av på klädparty hos Lotta.

Dagen

Nu ska jag sluta och svamla och ta och lägga mig och sova. Jag har ställt klockan rätt nu för alla er som undrar.

Har börjat läsa en Stieg Larssons böcker, den är jättebra.



Vad är det?

Då var de en ny dag och jag är uppe tidig som skrutt i dag med. Jag kunde inte sova längre. Jag förstår inte vad de är med mig. Jag vaknar tidigare och tidigare för varje dag.

Somnade rätt sent också, så då trodde jag att jag skulle kunna sova lite längre men icke sa nicke.

Har ställt om klockan, visst är de bakåt vi ska ställa den och blicka tillbaka på sommaren som har varit eller hur är det? Lär mig det aldrig. Men jag ställde fram den och de hoppas jag att alla andra med har gjort.

Får se vad som händer idag, har absolut inget planerat. Tar dagen som den kommer.

Shoppade i alla fall en massa  igår då jag var på stan med Nina. Det började inte så bra eftersom jag hade glömt mitt bankomatkort hemma. Då går de ju inte shoppa. Men som tur var så hade jag lite pengar i börsen så jag började att shoppa för dem och sen gick vi hem till mig och åt lunch så då  passade de hur bra som helst att jag letade reda på kortet.. Sen kunde mitt shoppande fortsätta.

Köpte ett par nya stövlar, lite kläder en sjal. Kanske kommer bilder senare på bloggen om ni har tur.

Efter shoppingturen gick vi hem till mig och fikade, vi unnade oss lite godfika efter allt springande på stan. Jag brukar inte så ofta fika gofika. Men ibland så får man faktiskt unna sig det.

Köpte värsta stora godispåsen då jag var på stan som jag skulle ha på kvällen då jag var på jobbet, men jag tog inte en enda bit. Blev först då jag kom hem.

Gårdagen

Godmorgon på er alla morgonopigga som läser min blogg. Jag somnade direkt jag la mitt huvud på kudden, Jag var helt trött och slut. Jag stannade  av med  bussen på Solbacken och gick ner till Frida en stund på Moröhöjden. Jag behövde träffa henne och surra lite.

Sen for jag hem till mig och bara tog de lilla lugna och åt middag och duschade. Sen rindgde jag till Frida för hann inte svara då hon ringde. HOn tog bussen och kom hit till mig. Pratade med Nina innan och bestämde vilken tid vi skulle ses nere på stan.

Vi satt och åt chips och snackade en massa. sen såg vi på Sing-a-long och singing bee.

Sen blev de att sussa!!!

Längesedan

Hejsan!
Nu var de ett tag sedan som jag skrev. Jag har praktik nu i 3 veckor och snart har jag gjort en vecka.

Vad har jag gjort sedan jag sist skrev? Kliar mig en stund i kalufsen och kommer fram till att de är nog mycket. Igår var jag till min vän Jenny och åt middag. Hon hade gjort en väldigt god kycklingpaj. Jag som älskar pajer av olika slag. De jag mest av allt saknade var en grön sallad. Jenny hade köpt hem körsbärstomater så att jag inte skulle klaga. För jag tycker att de hör till de de måltider som de går att ha sallad till.

Igår beställde jag ljusstakar och några löpare att ha på köksbordet och till min skänk som jag har i köket och en till vardagsrumsbordet. Jag hoppas bara att dom ska passa. Juldukar, nu börjar jag att längta till julen en aning. Snart är de dags att börja inhandla lite julklappar. Fast först ska de vara farsdag och pappas födelsedag och då när julen kommer är de idétorka på vad som ska köpas till pappa i julklapp. FÅr slå mitt kloka huvud ihop med mamma då kanske vi kommer fram till något bra.

Tentan gjord

Nu var tentan bortgjord. Hoppas bara att de gick bra och att jag inte får omtenta.

Efter tentan for jag och Frida och cyklade till mamma och pappa och lånade bilen. Vi var upp på Solbacken och var på Ö&B och shopppad esen var vi även in på barnens hus. Har tittat lite på lite presenter för snart fyller min kompis son år och min kusins son. Så jag var dit och kikade och fick lite ideèr men jag kan inget avslöja eftersom jag inte vet om de läser min blogg.

Vi var in på Blomsterlandet också och  där har de tagit fram lite julpynt, de är nästan så att jag börjar längta lite till julen. Men först  måste de komma lite mera snö. Träffade på Nina där också och hennes mage har verkligen vuxit sen jag såg henne sist.

Sen skjutsade jag hem Frida och for hem till mig och hämtade min högtalare som min pappa ska löda på kablarna eller vad de var som han snackade om. Eftersom de är klappt i kabeln till ena högtalaren.

Hann vara arg 2 gånger medan jag var ute och körde bil. Först var de en söndagsbilist som var ute och körde och inte nog med de då ska tanten byta fil och inte ens blinkar hon heller. Hur ska jag då veta att hon ska byta fil då???

Sen så när jag är på väg hem till mamma och  pappa för att lämna tillbaka bilen kommer jag och kör och en annan bil har sitt hinder på sin sida men han brummar bara och kör. Hallå där visst är de väl ändå du som ska stanna så att jag kan köra.

For tillbaka till Skeria och åt lunch med Joanna och hennes jobbarkompisar för de hade tydligen kurs på Skeria. Jag åt en salladsbuffe mums så gott de var.

For en sväng på stan och provade lite skor eftersom att 2 par av mina stövlar har gått sönder. Ena har är klacken helt utnött på och på de andra gick dragkedjan sönder en morgon då jag skulle ta på mig dem. SKa kanske gå till skomakarn för att höra vad de kostar att laga dem eftersom de är i väldigt bra skick. En liten skavank till är att de är lösa i sömmen men de kanske han kan limma. För jag verkligen älskar mina stövlar. Hittade 2 par nya. Ett par Vagabond som kostar 1200:- och de andra kostar 500:-

Kvällpromenad

Tog en väldigt härlig promenad idag med SmurF, vi gick broarna och de var väldigt härligt väder ute. Såg ut som att de skulle börja regna men de gjorde de aldrig och de var ju hur tur som helst.

Hittade en litet hjärtformat löv som jag tog kort på.

Sen så har jag försökt att plugga men jag har hittat 4847365 olika andra saker och ursäkter till att inte behöva plugga.

Näe nu är de dags att sussa!!!

Gonatt på er!!!


Grattis

För det är ingen vanlig dag i dag för det är Jennys födelsedag i dag hurra hurra hurra!Grattis på födelsedagen Jenny gumman! Hipp hurra för dej!! Hoppas att du har en helt underbar dag idag, med tårta och presenter och trevligt sällskap. Om jag hade kunnat hade jag gärna tittat förbi dig.


Dagen

Nu har jag varit upp på lektion till Luleå, en väldigt intressant lektion hade vi också.

Efter vi slutat gick vi til lstudievägledaren jag och Frida angående valet som vi ska göra för 2009. Så nu fick vi hjälp hur vi skulle göra men de gick ändå inte att göra valet som vi hade tänkt.

Vi får ta och läsa de till hösten i stället.

Gick en snabb sväng på stan med Frida och sen gick vi hem och gjorde valet.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Senare i kväll ska jag ut och promenera med SmurF och Sara.

Här kommer bilden från i helgen på mig och Sara

Kram


Tankspridd???

Kom just hem från kalasandet hos Jenny,hon hade gjort världens godaste tårta. Även om jag inte är ett fän av att de är banan mellan i tårta så var den riktigt god.

Jag är så himla förvirrad, jag gick in på flera affärer och tillbaka till cykeln och sen hade jag lämnat mina nycklar i min cykelkorg, tur att cykeln stod kvar. Annars hade jag nog gråtit en massa krokodiltårar.

Innan jag ska sussa tror jag att jag kolla igenom lite anteckningar i naturkunskap.

Ska upp till skolan tidigt i morgon!  Så gonatt på er allihopa! Ska lägga upp en bild från festen i helgen på jag och min jobbarkompis Sara. Den där bilden får vänta till i morgon jag vet inte hur jag ska göra för att få den på datorn.

Plugga

Idag stannade jag hemma från den enda lektionen som vi hade, och pluggade till tentan som vi har på torsdag. Har läst som en tok idag. Jag tycker det är så himla svårt att veta vad jag ska läsa.

Nu i kväll ska jag åka till min kompis och gratta henne på 26 års dagen! De är inte förrän i morgon hon fyller år. Hennes föräldrar skulle dit i kväll och de ska bli så trevligt att träffa dem var såååå länge sedan.

Måste åka förbi blomsteraffärn och köpa en blomma, för något annat ville hon inte ha, annars hade kanske en vinflaska funkat med.

Kram på er allihopa från en lite förrvirrad tjejja!


Gårkvällen

Gårdagens fest blev väldigt trevlig, de vart ganska mycket folk så där lagomt. Jag som trodde att de inte skulle komma fler än typ 4 stycken. Men så fel jag hade.

Kvällen började med att Johan, Joanna och jag åt tacos å de var så gott!

Vill tacka alla för en trevlig kväll igår! Ingen nämnd och ingen glömd!

Puss å kram på er!

Morgonen

Nu äre tvättning för hela slanten som gäller. Har hunnit med att dammsuga nu på morgon och diskat bort från gårdagens fest också. Dammtorkningen gick som en dans.

Sen vid 12 ska jag och Joanna åka iväg och handla för i kväll. Blir tacos till middag, mums vad jag längtar.

Tänkte att jag skulle hinna med att plugga lite också, eftersom snart är de tentadags. Jag hoppas verkligen att jag kommer att klara den.

Nere i tvättstugan hittade jag mitt läppglans som jag trodde jag hade tappat bort. Jag har ju ingen koll på något just nu verkar de som. Error i hjärnan och kan inte tänka klart just nu.

Hmm jag är lite förvirrad just nu och vet inte vad jag ska göra åt detta?

Höst?

Nu har jag suttit hela dagen i princip med skolarbete. Började min morgon med en promenad med Sara som jag har arbetat med i flera år under somrarna. Jag har insett att vi har ganska mycket gemensamt. Sen bor hon inte allt för långt från mig så vi brukar försöka att umgås. Hon kommer även hit i morgon på min fest.

I alla fall vädret var ju hur bra som helst idag då jag och Sara var ute på promenaden,men jag tyckte bara att de gick för fort att gå eller så var de så att vi hade så mycket att prata om som tiden bara rusade iväg.

När jag var nästan hemma och hade lämnat av Sara så ringer Frida och undrar var jag var eftersom vi skulle ta och plugga tillsammans idag. Vi gjorde läsloggen tillsammans och åt även lunch tillsammans.

Nu är läsloggen klar så de som återstår är att jag gör uppgift 2 tror jag de var. Såg filmen men jag tyckte verkligen inte att de innehöll någon matematik. Men var de så konstigt då jag inser att jag suttit och tittat på fel film. Men de var inte hela världen. Såg den rätta filmen efter de att jag hade sett fel. Inte nog med att jag  läst fel text nu ser jag fel filmsnutt också. Nu måste jag ta och skärpa mig. Eller beror de på att jag har så mycket att tänka på som gör att de blir fel hela tiden för mig eller?

Ska försöka sätta mig ner nu och läsa lite till naturkunskapsprovet som vi snart ska ha. Fasen jag kommer inte att fixa det, jag får plugga och sen gör jag de bästa jag kan av de. Får se hur de går. Hoppas att de går vägen. De som känns bäst är att vi skriver tentan hemma.

Nej dags att ta ihop lite kläder här och så innan de kommer folk hit i kväll!
 Kram på er! Lite trist att de  iinte är någon som kommenterar min blogg bara!

Dagen

Idag har de varit en dag på skolan. Kunde inte somna alls på bussen i morse och när jag väl var på väg att somna så ringer min mobil, lite störande.

Men hemvägen somnade jag och sov mest hela tiden.

Ikväll har jag umgåtts med Joanna. Vi har suttir och snackat en massa och se så har vi sett sjukhuset och S.O.S familj. De är ett väldigt intressant program att se.

Ljusningen

Tack för en underbar dag på stan med er idag Camilla och Lotta Jag hade de verkligen trevligt. De började med att vi träffades på kitchen och Lotta åt lunch och Camilla drack en latte.

Sen började färden med att titta på kläder och smått och gott. Jag som  inte skulle shoppa köpte lite kläder. En klänning och en kjol. Vill ni se bilder från dagens shopping kan ni kolla in på lottas blogg.

I morse tog min ögonkräm slut så de var bara att gå och köpa ny. För kan inte klara mig utan den har jag insett. Sen köpte jag gummiband och strumpbyxor.

Var en sväng förbi systembolaget och köpte lite vin så nu är mitt vinställ nästan fullt.

I kväll blir de plugg ning av RÄTT bok.

Sen så frågade Joanna om de gick bra att hon kom förbi mig i kväll, även fast jag ska plugga ska jag hinna med att hon kommer förbi. Tur att jag har fika som jag kan bjuda på. Tur att jag hade en assistent som hjälpte mig att baka lite.

Förresten tror jag att jag har drabbats av magkatarr, har ett konstant sug i magen och är vrååålhungrig hela tiden. De är inte bra alls. Magen mullrar som mest på nätterna. Blir tokig och kan inte sova på grund av att den för sånt liv. Sen är de nog inte speciellt smart att stiga upp och äta, för då sätter jag de fort i system och måste upp på natten och äta jämt.

Tjing!!!

Förrvirrad

Ja jag fick ju hjälp med att plugga texten, men tror ni inte att de är fel text som jag har läst? Den ska INTE vara till seminariet vi ska ha muntligt. Hur kul kändes de då? Har lagt ner hela min själv för att förstå den och få hjälp.

Begav mig till biblioteket i morse. För de första hittar jag inte mitt lånekort och när jag kommer till biblioteket finns inte boken där. Har kollat på nätet och den ska finnas där. Konstigt, tyckte biblotikarierna med.

Jag får hoppas att jag får tagi den och kan göra mitt arbete. HAr inte så stor lust till att köpa den. För den ska användas till seminariet och inte till något annat. Så då kändes de helt ovärt må jag säga.

Någon som har boken och kan låna ut den???


Ängel

Igår hade jag en jättebra dag. Min Ljusa Frida kom hit och hjälpte mg med den den svåra texten i engelska så hon är min ängel just nu. Fattar vad den handlar om och de är ju de som är huvudsaken. Kanske blir lättare nu att fixa att ta ut citat. Vi strök under och skrev i marginalen så att jag skulle minnas.

Till middag gjorde vi en jättegod kycklingsallad i pajskal. Lägger ut receptet senare för den som är intresserad att testa göra den. Har tidigare ätit den hos min faster och där smakar den inte som den gjorde här hemma. Jag kanske hade tagit för mycket av alla grönsaker.

Efter arbetandet med texten gjorde vi en blåbärspaj med jättegod vaniljvisp. Har inte tidigare smakat norrmejeriers vaniljvisp men den var bra.

Senare under kvällen så besökte min klasskompis Frida mig också, hon hade messat mig tidigare och frågade om de var OK att hon sov hos mig eftersom hon skulle upp å jobba tidigt i dag och orkade inte cykla hem till sig på Moröhöjden.

Näe nu är de dags att ta och äta och duscha och sen bege sig till jobbet! Ha en så bra dag allihopa!!
Kram å puss på er!!!

Fest oi kväll????

Puuuh

 Nu har jag suttit med den engelska texten hela dagen och har kramp i mina armar eftersom jag har skrivit så himla mycket. Men nu fattas de inte så mycket innan de är klart. då ska jag ta och se om jag hittar några citat som kommer att bli bra till min läslogg som jag ska göra.

Är bara uppgit 2 jag inte har börjat med tror jag. Har ingen koll vilken uppgift som är villken. Men de kommer jag nog att få kläm på då jag börjar att skriva de på datorn inlämningsuppgifterna.

Näe nu ska jag ta mig en dusch innan den ljusa Frida kommer hit och äter middag med mig och ska hjälpa mig lite med min engelska text. Även om jag klarat 80% av texten utan henne. Men de kan vara trevligt att hinna umgås med henne lita å. De blir kysklingpaj och blåbärspaj tll efterrätt. Kom just på att jag skulle köpa godis tillidag men de kanske  räcker detta.

Har inte styckigt ut mitt fejs idag och jag tror de får förbli så. De  ringde och frågade om jag har lust att jobba i helgen. SÅ jag nappade. De blir en lugn helg men kanske utgång i morgon ändå. Är de någon mer som ska ut i morrn?

Skola

Idag har jag varit upp till skolan och haft matematik. sen så kopierade jag och Evve alla papper som fanns i den gula pärmen som är bra att ha inför varje pass.

Somnade som en stock när vi passerat  Kåge och vaknade upp i paniken och trodde att jag hade åkt för långt. Men vi hade inte hunnit längre än till Jävrebodarna. För just som jag slog upp ögonen så passerade vi skylten. Sen så småslumrade jag resten av resan. Jag satt med Frida Jens och Evve i fiket och åt efter vi kopierat.

Jag och Evve kom fram till att vi skulle börja jobba som ulla bella sekreterare. Vi var värsta bra teamet. Brukar dessutom inte gå så vidare bra för mig när jag ska kopiera men de blev inte fel en enda gång. De var nice.

Kom hem kring 16-tiden och då började jag att tvätta, hade fulla min tvättkorg med tvätt. Men snart är de slut på tvättandet. De som är kvar är torktummling. Under tiden ska jag sätta mig med läsloggen. De är en bok som är på engelska. Undra hur många varv jag slk behöva läsa den innan jag förstår vad de står. Än så länge de texter som jag läst på engelska till skolan har varit lätta att förstå. Eller är de därför jag fortsätter och läser även fast jag inte förstår och hoppas att jag ska fixa de ändå. För hakar jag upp mig på orden fattar jag nada av hela texten.

Sen måste jag köpa mig en ny stereo. Min ena högtalare har lagt av, de gillar jag inte alls. Jag har ett krav då de gäller en ny stereo och de är att de ska vara med CD.växlare. Har gluttat lite på nätet  men de verkar inte finnas nu förtiden. Eller är de jag som är en amatör och inte hittar dem bara???

Näe nu är de dags lägga näsan i de tjocka kompendiumet jag skrivit ut!

HA de så bra allihopa!! Puss å kram på er!!!

RSS 2.0