Lite bättre

Har varit ner p apoteket och köpt lite medicin som jag hoppas ska hjälpa mig. Just nu känns det lite bättre men jag ska ta och sova en stund för då blir det nog det bästa resultatet jag kan uppnå. Sen ska jag hem och äta middag med mamma och lillebror och sen blir det tårta min kusin Fanny och hennes mamma skulle komma och hälsa på bland annat.


Grattis mamma!!!




För det är ingen vanlig dag i dag för det är mammas födelsedag i dag hurra hurra hurra. Blir att åka och fira henne senare i dag. Detta var den bästa som jag kunde hitta även om det är den mest mörka bild jag har

Längesedan sist

Förlåt alla som läser i min blogg att jag inte har skrivit på 2 dagar. På söndagen var jag liggandes i migrän och det enda som min dag bestod av var att ligga och sova för att försöka få bort migränen. Den försvann så där på kvällen så jag kunde sitta uppe och se ensam mamma söker och koka spagetti till min matlåda som skulle med till skolan.  Sen var det bara att sova igen så att jag skulle orka med redovisningen på skolan på måndag.

Vaknade dock klockan 3 och kunde inte somna om. Så jag steg upp vid tio i fyra pch lallade på här hemma och sen var det bara att dra sig till bussen. Redovisningen på skolan gick hur bra som helst, bara synd att migränen kom smygandes på eftermiddagssidan. Ville bara försvinna och vara hemma för att jag hade så ont. men då var det endast en bussresa på 2.5 timme och det måste ha varit de längsta timmarna i mitt liv. Fick sova en liten stund på bussen men det var inte länge.

När jag kom hem duschade jag och la mig. Så min kväll tog slut redan kring halv tio och jag sov som en stock till i morse. Men tro inte att min huvudvärk hade försvunnit för det. Den var fortfarande kvar. Jag har nu på morgonen pratat med vårdcentralen och de tyckte jag skulle prova den receptfria nässprayen som finns och sen fick jag en tid också. SÅ nu hoppas jag att det kommer att bli bättre.

Ska försöka att plugga idag men jag vet inte hur det ska gå eftersom jag har så ont i skallen. ska egentligen inte heller sitta och blogga. Men en stund trodde jag att jag skulle orka med detta. Men ack så fel jag hade. Vill ju ändå få skolarbetet bortgjort så jag får se hur jag gör med detta.

Aja jag vet i alla fall att jag ska cykla till Skeria och låna en bok och sen får jag se om jag sätter mig där och läser och skriver för att jag ska få så mycket som möjligt gjort.


Kram på er!!

Gårdagen

Wihoo nu har jag varit den mest duktiga människan jag har dammsugit och torkat golvet. Sen har jag sökt arbete. Nu blir det att jag ska lyssna lite på musik innan jag ska möta upp Nina och vi ska ha en lugn och beskedlig kväll med film och kanske något som är gott.

Efterrättsbilden verkar ha försvunnit. Måste kolla upp sen var den kan vara.


Nu ska jag iväg och möta Nina om en stund, men jag måste börja göra mig klar och sen är det några ljus som ska släckas innan också.
Puss Puss

Musik

Nu var det bokat, jag och Frida ska åka på Winnerbäck den 1 november. Så nu sitter jag och lyssnar och peppar till dess. Han är ju bara för bra.

Igår blev det så att jag också blev bjuden på surstärmming hos min faster och hennes karl och Lovan var också hemma. Det var hur trevligt som helst. Om ni har tur kanske jag kan lägga in lite bilder från kvällen. Bland annat bilder på födelsedagsbarnet.

Idag är det alltså 33 dagar kvar, wihooo jag längtar väl inte :D

Puss å kram




Oriflame

Den 11 oktober klockan 19.00 ska jag ha Oriflame visning hemma hos mig och det är bara att ni som vill kommer. Men jag vill gärna veta hur många som kommer så att jag vet hur mycket fika som jag ska bulla upp med. Dessutom rymmer jag inte hur många som helst här heller, bor ju ganska litet


Ett avbrott

Kom just hem efter en liten cykeltur till Lotta för att hämta mina saker som jagf har beställt med henne från Oriflame. Vi hann även surra en massa om dittan och dattan och jag kände verkligen att jag behövde detta mer än någonsin så jag tackar för den pratstunden som jag fick idag.

Så nu håller jag på att tumla det sista som jag har tvättat upp. Det är bara en massa handdukar och det tar ju bara 3 sekunder sen har jag fått i hop allt. Lite jobbigare då det är 18 olika sockor som ska hitta sin make eller maka. 

Nu blir det att jag ska plugga lite granna så att jag får lite bortgjort så att jag bara kan ta det lugnt lördag och söndag och få möjlighet till att träffa mina vänner. Har den senaste tiden hunnit träffa några.

Kram å puss!!!

Fredagen

Igår blev det en helkväll tillsammans med Ida och jag fick äntligen ge henne mina presenter som jag hade köpt till henne. Det har luktat nymalet kaffe en hela massa dagar. Hon blev oerhört glad över det jag hade köpt till henne. Jag tycker alltid att det är så svårt att veta vad jag ska köpa. Ida hon har alltid en massa ideér om vad hon ska köpa och det är alltid jättebra saker. Fick till exempel en jättefin ljuslykta som har hur fint ljus som helst och på toppen är de ett hjärta. Me like :)

Idag sitter jag hemma och arbetar med skolarbete och samtidigt försöker jag att tvätta och det går hur bra som helst. Det enda som jag skulle behöva göra också är att alla golv skulle behövas dammsugas och torkas.  Får se om det blir lite senare som jag tar itu med det. Annars är det som bortstädat och fint. Brukar väl aldrig direkt ha osnyggt.

Nu har jag lyckats övertala Fridalinen att vi ska fara och se Winnerbäck när jag åker ner till Götet.


Gumsan jag räknar ner dagarna och nu är det bara 34 dagar kvar, du kan ju hälsa boysen det ;D

Saknar dej! Men vi ses snart!! Fatta vad kul vi kommer att ha, men du fundera på vad du vill ha i present de jag ständigt tjatar om :P

Puss å kram

Konsert?

Någon som skulle vilja fara på en konsert med Winnerbäck??? Jag blev som konsertsugen har lyssnat hur mycket som helst den sista tiden. Han är ju bara hur bra som helst.

Ni kan ju alltid hojta om ni är intresserade!!!


Det blåser i träden

Nu sitter jag på skolan och försöker att få lite skolarbete bortgjort och det går väldigt bra.

På väg till skolan var jag in till Ica och köpte lite mat och postade iväg mina ansökningar så nu mina vänner är det bara att ni håller tummen att jag  får ut ett arbete.  Jag vill verkligen ha ett arbete och detta skulle passa mig bra.

Blir att jag ska fortsätta plugga när jag kommer hem i afton.

Skriver kanske lite senare.

Ha det så bra alla i detta höstiga vädret!

Puss å kram på er!!!

HJÄLP mig någon

Jag efterlyser någon som kan hjälpa mig och byta profilbild. Jag har försökt men det händer verkligen ingenting. Jag önskade att jag kunde byta den men men. Hojta till om ni kan hjälpa mig.

Det blir att fortsätta och plugga och läsa vidare, orkar egentligen inte. Men det är bättre att läsa på veckan så slipper jag göra det i helgen för det är väl då man ska vara ledig har jag hört??? :D

Nu blir det lite äppelpaj innan jag fortsätter behöver ju lite energi.


Jag är förvirrad ibland

Då hade jag kommit mej hem från skolan och har just svalt den sista tuggan med mat. Jag gjorde hemmagjort potatismos och hotdogs korv till. Mums så gott.  Sen ska jag grädda en äppelpaj och dricka lite kaffe och ha vaniljsås till pajen. Jag sitter inne i min lägenhet och ska plugga lite, till gruppuppgiften som vi ska ta itu med i morgon.  Har inte allt för mycket kvar.

Kanske hinner med att se en hlm eller att bara slappa framför tv:n och tända lite ljus och bara myspysa och känna lugnet.

Sen gick det hur bra som helst idag för er som vet vad jag snackar om. Jag hade ju gruvat mig lite men det var bara i onödan.

Såg förresten hocket igår på tv med Evve, och surrade en massa. När jag skulle hem insåg jag hur mörkt det börjar bli på kvällarna. Jag letade efter min reflexväst utan framgång men någonstans ska den finnas. Tror på förrådet. Blir att leta till helgen då jag är ledig och kanske har lite tid.

Var meningen att jag skulle träffa Ida i kväll men hon mådde inte bra. Krya på dig och sen gör vi nya tag på torsdag då det passade båda.

Jag mår bra och sitter inne och småler för mig själv. Stannar inne i kväll när det verkar som att det ska regna hela tiden, eftersom jag är gjord av socker ;) Sockersöt är mitt andra namn för er som inte visste. Men nu vet ni ;)

Puss å kram på er!

mitt liv i bilder


Här var jag på 4 års kalas och det är födelsedagsbarnet som dekorerat tårtan alldelles själv.


Jag tyckte att det var lite kul att påsen var svart så jag kunde använda min silverpenna och skriva på påsen, det är inte ofta jag får använda mig av den.





Här kommer det lite bilder från Fridas Hejdåfest som vi hade hemma hos mig innan hon drog sitt pick och pack och drog till Göteborg. Jag hade inte så många kort från denna tillställning men det får duga bra ändå.



Detta får avsluta detta inlägg med några bilder från resan till Göteborg som jag och Frida gjorde i Juli 2009. Jag hade det så trevligt, så jag återkommer gärna nästa sommar.

För nu är det bara 38 dagar innan jag åker dit igen och då blir det en massa partajande och sen så blir det hockeymatch också :D

Puss på er allihopa, och en extra puss till er som är speciella!!!

Ny vecka och nya möjligheter

Nu är det en ny vecka och en massa jag ska hinna med innan veckan är slut. Det mesta det handlar om är att jag ska plugga en massa och gör jag inte det hade jag tänkt att jag skulle hinna med att träffa några av mina vänner. Jag känner att jag har varit lite dålig och inte hunnit med det. Men jag hoppas att ni alla mina underbara vänner att ni har förståelse för det. Jag orkar inte räkna upp vilka det är, ingen nämd och ingen glömd.

Jag har suttit och försökt att skriva lite på skolarbetet men det finns tusen andra saker jag gör istället för att göra detta. FÅr väl om inte annat sitta med det till helgen om jag inte har hunnit så mycket som jag borde.

Kollade i min kamera och jag har en massa kort som jag ska lägga upp sen ser jag. Först ska jag lägga in dem på datorn och sen får jag se om jag ska lägga upp några här på bloggen.


Lördagens bravader

Nu är det en ny dag med nya möjligheter. Igår var jag vaken tidigt det är sjukt jag håller nog på att bli som alla gamla och vara vaken tidigt.  Jag hade ju kvällen innan sorterat tvätten så det var bara att trippa ner och starta den första maskinen och under tiden den gick så satt jag och pluggade. Jag hann med 2 olika individuella uppgifter med att hitta det som skulle skrivas och sen är det bara atts skriva det på datorn. Renbäddade sängen gjorde jag också. Jag kände mig riktigt duktig.

Var på stan och shoppade lite, men jag kan inget avslöja för en av dom som jag shoppade till brukar vara och läsa mig blogg och då blir det ju ingen övveraskning heller.  Efter min snabba tur till stan åkte jag hem tvärt och sen cyklade jag till mamma och pappa. Jag hjälpte mamma att stryka upp gardinerna och hann nästan bli klar med det så ringer min mobil. det var Frida-gumsan som skulle ringa och checka läget. Mamma stack efter en stund huvudet och frågade ifall jag skulle följa med till farmor. Jag och lillebror följde med men jag och han gick till mig för att fixa till saker på  min dator. Som till exempel mitt antivirus program och Spotify. SÅ nu är jag nöjd och glad. Allt är nästan toppen med min dator förutom att mitt usb-minne inte hittas. Hmmm ja ja, får spara på hårddisken så länge. 

När vi kom till farmor ville hon bjuda sina barnbarn på fika så det fick hon göra och det gick inte länge förrän pappas mobil ringde och det var min faster som undrade om vi ville komma och äta middag hos dom. Det var trevkligt värre. Drack lite vin till maten och sen lekte jag och Lovan med my little ponys och sjöng lite med hennes syskonbarn.

När jag kom hem satte jag mig en stund vid datorn och kollade och sen bestämde jag mig för att jag skulle se en film.  Blev att se a walk to remember, den filmen är bara så bra men det blev en fors på kudden där jag låg i soffan eftersom den är så sorglig. Alltså vad jag gråter hela tiden, det är sjukt. Kan aldrig alla tårar ta slut eller kommer det aldrig att hända eller?

Ialla fall somnade jag som en stock efter att jag hade sett filmen och vaknade halv åtta så då steg jag upp och började arbeta med skolarbetet. Har fått en uppgift klar så nu är det en till enskild som jag har påbörjat. Detta kommer att bli hur bra som helst. Jag vill få det mesta bortgjort eftersom vi ska börja med våra gruppuppgifter. Gaaah nu kom de en liten panik att jag inte ska hinna ändå. Ja jag gör det bästa jag kan.

Nu är det bara 40 dagar kvar till, oj vad jag längtar!!!

Puss puss på er!

Stygnen

Hejsan Svejsan!
Nu har jag varit så duktig och effektiv jag bara kan vara idag. Det började med att vi skulle träffas i basgruppen på Skeribi för att kolla igenom och skriva intervjufrågor till ett arbete som vi ska göra. Vi knåpade ihop frågor och delade upp lite som vi skulle kolla upp extra var och en för sig.

Sen bara det av in till Ica och handla lite innan jag for hem och lagade lite mat innan jag skulle till tandläkaren för att ta bort mina stygn som jag hade från de att jag tog ut mina visdomständer.

Så nu är det bara att vänta på att detta ska läka och bli bra och sen är det ju dags att rycka ut dom andra två också.  Jag tyckte verkligen inte att det var några problem att ta ut dom, så då ska det nog inte vara några bekymmer med dom andra heller. Frågade min tandläkare om dom som sitter kvar är som de han tog bort och det var det, så inga problem där heller.

Efter jag kom hem från tandläkaren har jag suttit med skolarbetet och jag känner hur migränen kommer smygandes och jag vill bara skrika, ska jag aldrig få slippa att ha den eller? Detta är andra dagen i rad som jag har migrän och det är inte alls kul. Någon som skulle vilja byta med mig så hojta till i så fall.

Näe det kanske  är dags att göra lite middag så jag kanske får nya krafter och orka med kvällen också. I detta tillstånd vill jag bara släcka ner och dra ner persiennerna och sova. Men det är en massa annat som är måsten även om sånna inte ens finns i min värld allt som oftast, men just nu finns det sånna.

Så här blir det en lugn och stillsam kväll.

Puss å Kram på er allihopa!!!

Lördagsmys tillsammans med vänner

Jag hade en fantastisk gårdagskväll tillsammans med Nina och sen tittade även Jonas förbi.  Det hela började med att jag hade fått sms om att det skulle vara fest och tackade jag till den men det blev så efter allt plugg kände jag mig så trött och slut så jag och Nina strukturerade om och bestämde att vi skulle se en film och ses.

Sagt och gjort vi träffades vid gångtunneln för att komma fram till vad vi skulle köpa för något snacks till filmen. Blev så att vi gjorde en äppelpaj och vi tog ur äppelträdet här på min gård.  Vi var ett så bra team jag och Nina, hon skalade och klyftade äpplena medan jag gjorde smuldegen och vispade vaniljsåsen.

Sen satte vi igång att tända lite ljus och duka upp i vadragsrummet så vi kunde äta och se på filmen samtidigt. Blev "Pirates of the Carrabien 2" som vi såg och det visade sig att jag redan sett den. Så vi fortsatte och såg 3:an efteråt. Sen drack vi lite vin och surrade på. Jonas tittade förbi i mitten av 2:an. Han smakade pajen och han tog ett glas vin, han som inte brukar dricka vin. Jag blev lite imponerad faktiskt.

Idag blir det att plugga på som en galning och sen ska jag på klädparty men innan det ska jag hem till mamma och pappa för att äta middag.

Puss på er!!


Lördag

Huvva vad jag har stressat upp mig i onädan, det brukar väl jag aldrig jag göra. Jag som är lugn och fin som en filbunke. Jag förstår inte. I alla fall fick jag en uppgift gjord som jag kladdskrev och innan fredag måste jag ha renskrivit den för då är det ett litteraturseminarium och jag vill ha lite koll på mina anteckningar. Som det är nu har jag det huller om buller i ett anteckningsblock. Hur kan det komma sig att jag har börjat bli så slarvig av mig. Är det för att det är 1275 olika bollar i luften som jag inte vill ska falla till marken eller. Disträ är jag också och folk kanske uppfattar att jag lyssnat men har bara hört halva meningen som sagts.

Nu är det i alla fall höst och det blåser och är kallt om kvällarna. Behövde ha på mig vantar igårkväll då jag cyklade hem från mina föräldrar. Dum som jag var fick jag erbjudande om att åka med pappa men jag tackade nej för det innebar ju att min cykel skulle måsta lämnas hemma hos dem och det går ju bara inte. SÅ här i efterhand så hade det visst gått bra eftersom jag ska dit på middag i kväll. Tacos finns det något godare än det tro???

Min mun börjar att kännas bättre men anstränger jag mig för mycket vill jag spy och det börjar smaka blod i munnen. Huvva vilken äcklig känsla.

Har beställt lite filmer idag och 2 cd-skivor så nu väntar jag med spänning att de ska komma med posten någon dag här framöver.

Gaaah paniken bara löser i mina ögoon

Igår var jag på Oriflame visning hos Lotta. Jag som hade lovat mig själv att jag inte skulle köpa något. Hur tror ni att det slutade? Jo att jag shoppade en massa. Men det var endast nödvändigheter som jag köpte.

Idag kommer jag att tvätta och plugga, har just insett att jag har 2 böcker som jag måste hinna läsa och jag förstår inte hur jag skall hinna med detta. Jag kommer alltså att måsta sitta uppe dag som natt. Livet är underbart som student när det är 1290 olika böcker som ska hinnas med att läsas på nolltid dessutom. Men hur skall jag förstå vad de handlar om då?

Aja nu är det dags att ta och börja sätta igång med plugget, ett som är positivt är den valbara boken som vi ska läsa den verkar oerhört intressant.

nu är det bara 48 dagar kvar!!

är med i en tävling



[smink.JPG]


Nu är det dags för att vara med i en tävling i min blogg. Hoppas många vill vara med :)
Jag lottar ut ett egengjort produktpaket från Oriflame som är värt ungefär 500kr så det är ett jättefint paket

Det innehåller:
1 wonderlash mascara svart
Underbar mascara som är min egna personliga favorit. Den förlänger, lyfter och ger fin volym
1 tendercare protecting hand cream
En uppföljaren till familjen som alla vet vilka dom är. Tender Care, den lilla burken som är outstanding till all torr hud. Denna är en handcream som är helt otrolig.
1 shower gel lime & ginger
Shower gel som doftar underbart!
1 intense duo walnut pearls
Favoriten till vardags och till fest. Använd torr applicator eller fuktad för mer intensiv look. beige nyans :)
1 lip spa therapy
Inför hösten och vintern behöver vi ta hand om läpparna också :)
1 discover borneo tropical rainforest soap
Nyhet som kommer i period 14. En godoftande tvål från regnskogen :)

Jag är med i Lottas tävling på hennes blogg kolla in henners blogg.  Här ör länken till den: http://felicia6.blogspot.com/

Det jag varit så oroad över

Nu sitter jag här och har varirt till tandläkaren och slitit ut 2 visdomständer så nu är det bara 2 stycken till kvar. Jag hade varit så orolad över hur jag skulle klara de  men det gick galanat. Kanske blir värre efter att bedövningen har släppt.

SÅ idag blir det att se Greys Anathomy säsäng 1 och bara ta hand om sig själv.

Återkommer senare för jag känner mig fortfarande lite lullig av de som jag fick och hela käften är stor som en Fotboll.

Återkommer senare under dagen.

VIla  nu och sen mat hungrig som ett svin är jag men jag får inte äta förrän vid lunchtid och då har jag ju inte ätit sen 21 i gårkväll. Jag tror det blir någon sorts soppa eller yougurt som inte fastnar där stygnen sitter.

Detta var a peace of cake  även om det inte alls är bland det roligaste som jag har varit med om i mitt liv. Men det är väl inte allt här i världen som är så kul.

Nu har nedräkningen börjat och det är bara 50 dagar kvar nu tlls det smäller!



Grattis på födelsedagen!!






För det är ingen vanlig dag idag, för det är Idas födelsedag idag Hurra HURRA HURRA!!!
Hoppas att du får en supedduperbra dag med både tårta och presenter! Jag kommer förbi någon dag och övverasskar dig då du minst anar det! Kram på dej gumman!

Måndag

Nu har vi suttit på Skeribi och gjort lite skolarbete i basgruppen. det gick som en dans. SÅ nu har jag läst klart boken till på torsdag och sen funderar jag på att börja läsa lite ur boken som vi inte skulle ha läst klart men i alla fall tittat i. jag tror att det kommer att bli jättebra även om det är mycket litteratur att läsa.
Men då kan jag trösta mig med att några av böckerna hade jag ocgh Frida när vi skrev vårt examensarbete.

Ska till mamma och pappa och äta lite middag i afton. Mamma skulle göra leverbiff och de vet hon att jag tycker om. Ska bli så gott!

Skola i morgon!!!

Uppe tidigt,vad är det för fel på mig?

Godmorgon på er allihopa!!
Nu sitter jag här och har varit vaken alldelles för tidigt denna lördagmorgon. Jag som hade tänkt att jag skulle unna mig lite sovmorgon eftersom att jag hade hunnit så långt i boken som vi ska läsa i skolan. Läste i ett nafs ur den. Kunde som inte slita mig från den.

Jag tror att jag vaknade så tidigt för att min mage kurrar och har sig, ni som känner mig vet att min mage har ett eget liv. Blir att försöka få i sig någon frulle då.

Filmen jag såg igår den var verkligen jättebra, satt med tända ljus och myste i höstmörkret. Kan det bli bättre?

Nu håller jag på att tvätta de jättestora berget som inte ens fanns i min tvättkorg. Men jag var tvungen att tvätta eftersom mina favvobyxor låg i tvättkorgen och ropade på hjälp. Så jag räddade dom och gjorde dagens goda gärning.

Jag kan konstatera att de är ju inte allt för tidigt jag är uppe,om de skulle vara så att jag är uppe vid halv fem som jag brukar då jag skall till skolan kanske jag skulle fundera lite mer. Detta är en mer mänsklig tid enligt mig i alla fall.

Kram å Puss på er!


Nu så e det fredag, nu ska vi ut... *sjunger*

Nu har jag varit den effektiva Nisan idag och hunnit med en massa saker. Började med att jag vaknade vid halv åtta och gruvade mig för att börja städa den allt för sunkigt ostädade lägenhet som jag hade. Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har haft det så osnyggt som det nu var. Men jag tänkte att det är lika bra att ta tag i det nu på morgonen så jag inte skjuter på det längre. Dammtorkade, dammsugade och torkade golv. Allt detta till lyssnandet av min nya skiva absloute vad den nu heter. Den var så bra! Sen fortsatta jag att städa i skafferiet och slängde de som jag inte kommer att använda mig av, och torkade hyllorna.

Frukost efter detta, det blev rostat bröd, det var verkligen 1000 år sedan som jag åt det. Sen trodde jag att jag skulle sätta mig ner och börja plugga. Men ack så fel jag hade.

Jag och min mamma var upp på ICA-maxi igår eftersom den har slutat och fungera, men hade inte med mig alla delar. Så vi åkte dit i dag och jag fick den utbytt. Har lyckats sätta ihop den och tror att den skall fungera nu.

Sen åkte jag och mamma hem till dem och jag började att läsa en bok som vi ska ha till litteraturseminariumet. Den är faktiskt väldigt intressant så jag kunde nästan inte slita mig från boken.

Nu ska jag äta middag och efter det blir det efterrätt och kaffe. Har gjort en paj som jag gjort några gånger nu men jag har mixtrat och använt hallon också. Får se hur resultatet blir.

Sen i kväll ska jag se filmen som går på SVT1 klockan 21.00

Ha en trevlig kväll allihopa!

Puss och kram

Nu var det torsdag och helg :)

Jag skulle bli så glad om ni som läser min blogg kommenterade den lite. Men det kanske är för mycket begärt? Jag vet att jag har varit enorm dålig på att skriva på ett tag, men jag lovar att det skall bli bättring på den fronten ;)

Idag fick jag förresten hem Greys Anathomy som jag har beställt, 2 skivor med Robbie Williams och en Absolute rock elle vad den nu heter. Ska bli spännande och lyssna sen. -Sen blir det väl att klicka hem Dirty dancing den som är så bra.

FÖrresten för ett par veckor sedan fick jag av min bror alla avsnitt av SandyBell som jag och min mamma såg då jag var yngre. Fasen jag blev så rörd över att lillebror kom ihåg att jag gillade SandyBell och att han kunde göra mig så glad. Tårarna formligen sprutade av lycka! Tack lillebror om du råkar vara inne och läsa min blogg ;)

Nu skall jag ta och laga lite mat och hinna äta innan jag och mamma skall åka iväg till ica Maxi och handla. Jag har fått min frys lagad och den gapar tom, den måste alltså fyllas på.

Puss å kram allihopa!


Sommaren i bilder



Behöver jag ens säga hur bra vi hade det när vi var där, det som var lite trist var att det inte blev att gå på Liseberg för att det regnade. Men jag hann med att åka lite motorcykel och fick se andra ställen som Marstrand, Skärhamn Orust Tjörn och lite annat med. Jag vill tacka alla dessa underbara människor jag har fått träffa och jag hoppas absolut inte att det var den sista gången heller. Elller det vet jag för om cirka 2 månader kommer jag att träffa dessa härliga gubbar och gumma också ;)

Puss och kram på er!!!

Jobbigt

Godmorgon!
Nu har jag varit oförskämt dålig på att uppdatera i bloggen. Men jag har haft en massa som jag bara har MÅSTAT göra. Men nu när det blir mindre kanske jag kommer att kunna hinna med att skriva. I söndags så var jag på flygplatsen och vinkade av Frida som flyttat till Göteborg och svikit mig. Min vapendragare i skolan hur skall jag klara mig på egen hand är min fråga.
Pratade med henne igår och hon hade också varit på kursitro. Sen skall jag försöka lägga upp lite bilder från Göteborg.



Här har ni henne i egen hög person när vi sitter och dricker en öl på Arlanda och väntar på att planet till Lanvetter skall gå.

För övrigt så saknar jag denna gumma nå så otroligt mycket att det inte går att beskriva, så nu har jag nedräkning till dess att vi ses dagen efter hennes födelsedag!!!
Kram och puss på dej gumsan!


RSS 2.0