Jag tror inte att det är sant

Hejsan!
Nu är jag på skolan i bunkern och skriver, det börjar gå som smort måste jag säga. Snart börjar jag att arbeta men innan hade jag tänkt att jag skulle hinna med lite ledigt innan vi ska börja att sommarjobba jag och Frida. Det blir som en lugn vecka till veckan, för det kommer besök från Göteborg.

Jag har förresten införskaffat mig ett par nya foppa-tofflor och ingen som känner mig kan ens gissa vad jag har köpr för färg. Eftersom jag har ett par rosa sedan tidigare kan de ju inte vara den färgen. Så det är bara att ni börjar att gissa vad det är för färg. Den som gissar rätt vinner en rosa dammsugare i valfri färg. De ni, kan ni slå den?

Fick även världens sötaste mms igår efter träningen. Det var en bild på min söta mamma som var på en pärlfabrik. Hoppas att hon är snäll och har köpt med sig ett gulligt halsband till mig. Insåg först då jag lästa texten hon skrivit hur mycket jag faktiskt saknar henne och pappa och att det är väldigt betydelsefulla för mig. Jag har insett att jag skulle inte klara mig utan dom. KOM HEM NU!!! Nedräkningen har börjat. Snart är ni hemma och då ska jag laga den mat som jag vet att ni brukar vilja ha då ni kommer hem ;)

Idag sitter jag och har årets träningsvärk, testade på kettlebells som var kul, men väldigt svårt. HAr pratat med Mia och hon hade med årets träningsvärk.

Är det förresten någon som kan ge mig tips på sevärdheter som finns i Skellefteå som jag kan visa någon som aldrig varit hit tidigare???

Promenad tillsammans med Frida A blir det ikväll också, surra lite och bara ses det var ju hur längesedan som helst ju. För övrigt fick hon mig att ändra mig angående denna skumma fest som jag har blivit inbjuden till. Jag har anmält mig nu.

Puss å kram å nyp i stjärten det är allt från mig på en stund!!

Shopping med Evve

Har varit hur duktig som helst idag, vi satt med skolarbetet och det gick väl sisådär med det. De rullar frammåt även om det inte alls blir lika mycket skrivet som det blev i början då vi startade och skriva arbetet. Men vi knatar på i den takt som vi kan.

Sen jag kom från plugget har jag hunnit med en massa att göra. Jag har varit ute på en stavgångspromenad och jäklar så jobbigt det var. När jag och Anna var ut gick det hur bra som helst men nu denna gång kändes det som att det tog hur lång tid som helst. Jag gick broarna runt den längre sträckan. Tog mindre än en timme så jag är mer än nöjd med min insats.

Jag och Evve åkte upp på Solbacken och shoppade llite i kväll, jag kom hem med 2 till träningslinnen. Känns hur bra som helst och ha lite mer ombyte för det förnöjer ju. Sen att de fanns så fina färger gjorde mig glad och pigg. Rosa, turkost, svart och ett vitt. Sen är de bara ett par till träningsbyxor som behövs och ett par nya gympaskor att gå ute i.

Blir att ta det oerhört lugnt nu innan det är dags för mig att lägga igen mina ögon. Pollen gör att mina ögon rinner och är allmänt trötta och röda. Känns som att jag har gråtit en massa men det har jag faktiskt inte gjort.

Jag är stolt över mig själv eftersom jag brukar ju gråta floder när mamma och pappa är ute och reser. Kanske är det något som gör att detta blockeras och att jag tänker på annat också.  Vem vet,de är de bara jag som vet.

Gonatt på er allihopa! Puss puss


Disträ eller?

Nu håller jag alla tummar och tår, för att det ska gå bra och att jag ska få som jag vill. Hoppas att du får ledigt och kan pallra dig hit till norrland.

Idag blir det att fortsätta att arbeta på med examensarbetet. När väckarn ringde i morse och det var dags att gå ut på en promenad vände jag på mig och somnade om igen. hur härligt som helst måste  jag säga. Men det som är mindre trevligt är att min mage har vänt sig ut och in. Tror att jag ätit något som inte alls är bra för min lilla mage. Huvva.

I kväll blir det att åka och spinna, skulle egentligen ha varit iväg igår, men jag var ju inte hemma då. Men jag får ta i lite mer idag i stället.

Vädret idag verkar bli bra i alla fall, hoppas bara det inte ska regna för det tycker jag att det har gjort alldelles för mycket.

Igår ringde förresten mamma, det var lätt att höra vad hon sa och det var  ingen fördröjning som det brukar vara. Jag hade det lite jobbigt just innan de skulle åka med planet i fredags, men sen så har det gått hur bra som helst. Jag kanske har insett att det går bra, eller så är de en massa annat som rör sig i mitt huvud som tränger bort detta. Ni som har varit med mig på flygplatsen vet vad jag snackar om. eller hur? Jag bröt ihop direkt och gjorde de ett x-anal gånge de var borta också.

Ha en trevlig dag, för det har jag i alla fall tänkt att jag skulle försöka att ha.

Puss på er!

Helgen var redan över

Nu har jag fått tillsägelser för att jag inte har uppdaterat min blogg på ett tag. Måste ta mig i kragen och göra detta lite oftare nu. Vad har helgen bestått av mest då? jo på fredagen skjutsade jag mamma och pappa på flyget och sen for jag hem för att tvätta upp all min tvätt, eftersom att jag inte har någon tvättstuga nu så har jag sparat och sparat på smutstvätt.  Men det var inte så värst farligt, endast 3 maskiner det är ju inte alls mycket. Hoppas på att tvättstugan blir riktigt fin nu. 

Sen på lördagen var jag och jobbade några timmar  och sen när jag kom hem satt jag mig i solen en stund men det gick inte så länge förrän molnen kom och senare övergick i regn. bestämde mig för att jag skulle ta mig en promenad till Coop så sagt och gjort så svirade jag om och gick dit för att handla lite till middagen. Kom hem med 3 olika sorters meloner så det blir att göra någon sallad av något slag. Sen på kvällen vankades det fest hemma hos Ida och Johan så jag svirade om och drog på fest med Frida.

Sen idag har jag även jobbat några timmar och sen åktre jag iväg till Frostkåge och hälsade på Anna, gäller att passa på då jag har bil att hälsa på dem som bor utanför stan. Okej om det inte är allt för långt till dem som bor utanför stan så kan man ju alltid ta cykeln. Vi solade lite gick en atavgångspromenad och sen solade vi lite till och tittade på lite resor. Jag är så sugen på att fara ut och resa så nu håller jag på att spara så jag får ihop lite slantar.

Söndagskvällen blir lugn, ska försöka komma ihåg att slå på tv:n och se när de sänder från Skellefteås torg med Robban och Gert. Sen blir det väl att försöka att läsa lite studentlitteratur till vårat examensarbete.

Frånvarande

Nu har jag varit lat och inte uppdaterat bloggen, nu måste jag ta och skärpa mig. Jag har haft en massa annat att göra. I går hade jag migrän och var tvungen att fara hem från pluggandet tyvärr. Hann sova en timme och sen for jag till jobbet och jobbade i 6 timmar. Gick hur bra som helst eftersom jag hade ju fått vila mig lite.

Nu sitter jag  här och har just kommit hem från gymmet. Tack SmurF som följde med mig, alltid kul att ha sällskap så någon peppar en att kämpa på. Senare blir det afrodans och eett besök hos mamma och pappa. De åker ju snart så det gäller att    träffa dem nu ett tag eftersom jag kommer inte att  få t räffa dem på 2 veckor. Fusk att de ska iväg till ett varmt land och bara få lata sig. Jag är inte alls avundsjuk.

Puss på er!

Lördag

idag har jag varit en kort sväng til stan för att kolla om nya gympadojjor nu när jag ska börja gymma, plus att mina gamla håller på att ha gjort sitt. Tittade mest, provade inga, det får bli morgondagens projekt.

Sen gick jag hem till mamma och pappa för att sätta mig ute och sola. Men så varmt var det inte att det gick attt sitta i bikiniöverdel.  Då hade jag blåst bort. Blev att ta på sig en fleece och sitta och sola ansiktet. Har set nu att jag har fått en massa fräknar. jag hade varit så duktig och smörjt in mig med solskyddsfaktor, men jag känner att det bränner ändå lite granna. Men det hade säkert bränt ännu mer om jag hade skippat att smörja in mig.

Gick en promenad med mamma och fick testa hennes stavar idag och jag tyckte att det var så  roligt att gå med dom.

Nu ska jag äta, sen ska jag bege mig hemmåt för att btyta lite klder innan jag åker iväg till Sara i kväll.

Kram på er!

Examensarbetet

Sitter här på skolan igen och ska starta upp med att skriva idag igen. Igår fick vi veta att vi inte ska stressa iväg och bli klara, för då kan det bara bli pannkaka av allt. Vi lyssnar självklart till dessa råd även om vi hade hoppats på att bli klar innan sommaren. Men det är tur att vi har en termin kvar annars tror jag att det kan vara lite mer jobbigt.

Var ut på min premiärtur på inlines,jag var hur svettig som helst vill jag meddela. Hade nog klätt på mig på tok för mycket, men jag lär mig säkert med tiden. Det tog väl en lite längre stund, när vi var på väg upp mot den jonniga backen så träffade vi Sofia. Sen så var det dags att ta sig upp för den första jobbiga sen en till jobbiga backen efter det. Men jag var så envis och tog mig utan problem upp. Jag har tidigare haft problem med att kunna följa med i Fridas tempo men denna gång gick det mycket bättre. Jag är så nöjd över mig själv.

Sen så var jag ut med Joanna och Nathalie på en promenad. Nathalie hon fick ta sin cykel för annars kan det vara lite jobbigt för en 6 åring att gå. Men det var hur härligt som helst med en promenad det behövde jag.

Nu blir det att sitta här på skolan till 16, sen ska jag ta och gå hem och ladda för att fara iväg och träna. Hade tänkt att jag skulle ta och hinna med en  promenad idag. Men jag ser om jag orkar efter jag har tagit mig en tur på spinncykeln.

Puss på er!

Kvällen

I afton for jag till mamma och pappa och middag, mamma ringde och undrade om jag ville åka bil med dem hem för dom var i stan och körde och det regnade visst. Mamma och pappa är ju bara för omtänksamma, men jag har ju ett superbra regnställ som jag tog på mig och gick dit i stället. Jag gick tvärt in på Ica för att jag skulle köpa en lite present till dem, och då fick jag se att det var 2 stycken svensexor.

Sen traskade jag den lilla biten över bron och hem till mamma och pappa. När jag kom dit var dom ju inte hemma, men tur att jag hade deras nyckel i min nyckelknippa så jag tog mig  in ändå. Började med att laga en kjol som var trasig och jag fick till det rätt bra. Så när mamma och pappa kom hem så frågade jag mamma om hon ville ha kjolen av mig eftersom att jag hade ju beställt en ny. Som hon tackade och tog emot den, jag tror den kan passa henne så bra nu när dom snart ska åka utomlands och bara slappna av och njuta av tillvaron. Jag är ju lite avundsjuk på dom, men jag hoppaas att vi får hur fina dagar som helst när dom är borta också. Men de kommer ju dock inte att vara så varmt som dom har det desvärre.  Men sommaren kommer väl någongång får vi hoppas.

Till middag blev det grillat, och jag som inte är något fan av det, men det fanns ju andra saker som jag kan äta i stället, dessutom kände jag direkt att jag fick tokont i magen. Kan ju vara värt att prova, men nu vet jag ju att jag mår hur illa som helst när jag ätit det. Så jag kommer inte att utsätta mig själv för detta igen. Det är ju lite synd eftersom att det grillas ju hur mycket som helst på sommaren.

Sen vid halv åtta styrde jag min kosa hemmåt och när jag passerade Brogården ringer SmurF och undrar vad jag gör. Han hade skrivit till mig på msn men inte fått något svar och jag insåg att jag hade loggat in på msn hos mamma och pappa och glömde av att logga ut. Han undrade vad jag gjorde för han skulle till någon tjejkompis och spela spel, undra om det var så att han ville ha med mig eller, fick som ingen rätsida på det hela. Men vi bestämde att vi kanske skulle på vårmässan. Men han skulle titta förbi mig och lämna en film som vi skulle se jag Frida S och Sara. Var toklängesedan som jag träffade Sara så det var ju hur trevligt som helst.

Som sagt när han kom till mig med filmen så sa jag till han att det var okej att vi for och gick en stund på vårmässan. Hade hunnit med att prata med Frida S om det och hon sa att hon tyckte jag skulle fara dit med honom.

Satt och surrade med Sara och Frida ett litet tag innan det blev dags att se Patrik 1.5, den filmen var ju hur rolig som helst, men jag somnade till några gånger under filmen så jag tror att jag måste ta och se den igen. Jag och se film sent på kvällen är ingen bra kombination eller överhuvudtaget att se film då jag är trött. Lätt att jag kan somna även om jag inte är  trött. Så jag blir ofta arg på mig själv när jag somnar av när jag somnar eftersom det oftast är i slutet som det händer. Det går ju bra om man hyrt en film eller spelat in den för då är det ju bara att se om den från där jag har missat den. Men går den på tv blir det ju lite svårare.

När brudarna hade farit hem tog jag mig en lååång dusch och sen åt jag mig en macka och tassade i säng. Somnade av direkt jag la huvudet på kudden. 

Vid tvåtiden så ringde telefonen och det var Patric som var på inflyttningsfest och undrade vad jag gjorde för något. Han lyckades att förstå att jag sov eftersom att allt som jag sa var så osammanhängande. Så det blev inget långt samtal alls. Vi skulle höras på söndag i stället, vilket jag tror  är bättre eftersom jag var så borta då han ringde. Fick knappt fram ett ord. Men jag får skylla mig själv, om jag inte vill bli störd då jag sover kan jag trycka på ljudlöst eller slå av telefonen. 

Puss puss på er!! 

Rent och snyggt äntligen

Har varit upp till solbacken och traskat, dessvärre hade jag klätt mig på tok för mycket på överkroppen. Jag tror att jag skulle ha kunnat skippa fleecen, men det är inte så lätt att veta.

Gick förbi intersport för att testa lite nya träningskläder och de märket som jag tycker så bra om är det rea på, men jag vet som inte vilken färg och om jag vill ha en t-shirt, eftersom att jag oftast fryser då jag bara har ett linne. Hmm jag får fundera och sen kan jag bestämma hur jag gör.

Jag startade en tvättmaskin och tvättar lite kläder, eftersom på måndag så ska dom köra igång och göra om i våran tvättstuga, kommer säkert att bli hur fint som helst. Det gäller att se til att jag har  tvättat allt som jag behöver ha tvättat, för inte kommer jag att orka dra med mig all smutstvätt och gå till grannhuset. Tur att jag snart ska bo hemma hos mamma och pappa och då kan jag tvätta när som helst på dygnet. Här där jag bor skule jag vilja påstå att det går att göra det å. Men de är bara det att är jag hos mamma och pappa så kan jag ju gå och lägga mig och ta hand om de när jag vaknar det är den stora skillnaden.

När jag kom tillbaka från min promenad hade jag ett gäng sockar som hängde på dörren, mamma och pappa har varit på vårmässan och köpte till mig.Dom är så snälla! Tack så mycket! Sen så  hade mamma även lämnat en matlåda med krabbpaj till mig som jag åt till lunch med en utsökt sallad som jag hackat ihop med alla världens grönsaker i. Det är bra att ha snälla föräldrar som vill hjälpa mig.

Nu blir det att vara lite ledig från skolarbetandet i en dag och sen fortsätta på  söndag med de resterande intervjuerna vi har kvar och dessutom hade jag tänkt att jag skulle hinna med en sista söndagsspinning för denna termin.

Har  ätit lite av mina nötter och torkad frukt idag, mums så gott det var, hade glömt bort hur det smakade. Och du SmurF jag har inte köpt några chokladdoppade historier om du trodde det. Eftersom du snokade ner i min påse sist så tänkte jag bara berätta det. Förresten vet jag ju inte om du läser min blogg heller. Jag skriver väl för trist eller nått?

Sen får jag se vad som händer i kväll, skulle tro att de blir hur lugnt som helst. Kanske någon film och bara chilla .

Näe nu ska jag ta och lägga mig en stund i soffan, känner mig lite trött just nu.

Ha en trevlig lördagkväll  allihopa!

Puss på er!

Fredagen som var

Hejsan!
Igår var en riktigt händelserik dag. Han med en massa. Först hann jag med att bli arg för att tekniken inte ville vara på min sida direkt. Vi skulle spela upp intervjuerna vi hade gjort men det gick inte så bra. Vi for hem till mig i lugn och ro och satte oss för att lyssna på intervjuerna. Men jag hade inget program. Så jag frågade Mårten om han kunde sånt, men tyvärr kunde han inte det. Så jag tvingade Frida S att ringa till sin pojkvän som kunde guida oss hur vi skulle göra. När vi hade programmet och allt gick de som en dans. Men jag har varit med om att göra roligare saker här i livet.

Sen gick jag hem till mamma och pappa för att äta middag tillsammans med min mamma för att  pappa jobbade kväll. Det serverades krabbpaj och sallad, mums så god den var tyckte jag men de tyckte inte mamma. Vi satt och diskuterade vad som skulle hända sen och kom övverrens om att vi skulle ta oss en promenad till farmor och hälsa på henne. Hon hade visstinte varit så pigg häromdagen som var. Men när vi kom dit var hon pigg och glad. Så där fick vi lite fika innan vi gick hem. Mamma ville vara hemma vid 21 för att då skulle pappa komma hem och äta middag. Tur mamsen tog cykeln så det bara var att svischa hem för henne. Jag gick men de är ju inte så långt. Jag var inne en stund sen bestämde jag att jag skulle ta en lite promenad för att rensa min hjärna.

När jag kom hem satt jag en stund vid datorn och lallade på, sen ringde telefonen och jag snackade lite med Patric. Tog en dusch och åt lite kvällsfika sen var de dags för  sängen.

Puss på er!

Brun apelsin, har ni sett en sån?

Hejsan!
Alltså nu är alla intervjuer avklarade så nu är det bara att börja lyssna och skriva in i resultat och sånt. Det har varit lite jobbigt eftersom att vi har halkat så himla mycket efter enligt tidsplanen, men vi jobbar på i våran takt och gör så gott vi kan, något annat kan vi inte göra. Men det skulle ju kännas hur skönt som helst.

Jag skjutsade Frida idag med bilen då vi var ute och intervjuade och hon verkade då inte vara det minsta åkrädd så det betyder kanske att jag inte är så dålig bilförare ändå. Skulle dock behöva vara ute och köra bil oftare så att jag slipper vara nervös innan jag ska ut.

Sitter i ett grupprum tillsammans med Frida och tjoar på med detta arbete,tror ni att vi kommer att bli klara innan sommaren mina kära läsare?

Igår tog jag en blå ikeakasse och drog och slängde en massa glasflaskor som jag haft i förrådet hur länge som helst. Min granne skrattade lite och undrade hur det skulle gå med cykeln och alla flarror. Jag ställde ut min gamla mikro eftersom de har börjat med att hämta upp grovsopr och då kom hon tillbaka och undrade om jag ville ha skjuts,men då kunde jag stolt berätta att jag redan slängt alla flaskor. Men tack ändå, min granne är så omtänksam.

I kväll blir det att jag ska och träna lite spinning sen ska jag kanske försöka hinna med en liten promenad efter att jag och mamma har varit och handlat på Solbacken.


Puss puss på er!

Vilket tråkigt väder alltså

Godmorgon på er allihopa!
Nu sitter jag här på skolan alldelles för tidigt och det är pissigt väder och jag har glömt min mobil hemma. Kan livet vara sämre? Jo vi är dessutom för tidiga till skolan som grädde på moset. Så nu sitter vi här och degar innan det är dags att sätta igång och arbeta igen. För vi trodde att vi hade bokat ett rum från klockan åtta men det var först halv nio som vi hade bokat rummet. Det kommer att gå som en dans idag om jag får tro. Men det är väl först efteråt som jag kan säga hur det gått.

Var och tränade igår och det gick hur bra som helst, jag trog verkligen i så att jag var hur slut som helst vill jag meddela er. Men det kändes bra efteråt.

Sen så gjorde jag en tabbe då jag tvättade häromdagen och jag råkade tvätta mitt träningskort som är i papper. Det såg inte så fint ut. Som tur var syntes fortfarande namnet och mitt medlemsnummer. Värden som var på passet var snäll och gav mig ett nytt helt gratis. Så det tackar jag för. Men vad har jag lärt mig av detta, jo att det fungerar inte så bra att tvätta ett tr'ningskort i 40 grader.

Gick en promenade med Mia och Sofia för att gå och hämta böcker som hade kommit.

Hoppas att ni har det bra alla mina läsare!!

Puss puss på er!

Det blir en dag på stranden *sjunger*

Igår var jag till Anna och Jörgen och hälsade på. Det var mycket trevligt. Jag och Anna satt ute i solen och gottade oss medan Jörgen och hans bror arbetade nere i källaren. Nu är det inte så mycket som är kvar där nere innan det är klart. Det är så trevligt att se hur det ändras från gång till gång jag är dit.

Jörgen var så snäll och hämtade mig i stan, de stora bekymret jag hade var att jag hade lyckats att slarva bort en av mina hemnycklar, lilla jag fick lite panik och minns inte var jag hade lagt dne. Eftersom då jag hade använt den sist hade migrän och kanske inte var vid mina sinnes fulla bruk. Jag bara la bort allt då och ducshade mig och sov som en gris för att få bort huvudvärken. Den försvann efter att jag hade sovit i 4 timmar och 2 alvedon senare. Jag var inte den mest sociala alls under detta dygn. Trodde dessutom att jag skulle få svårt att sova för natten, men jag la mig i sängen och somnade lika fort som huvudet landade på kudden.

Anna hade dukat upp en massa fika när det var dags för fika kring 14-tiden, Men de enda som jag kunde äta var smörgåsrån med ost, gurka och paprika på. Allt annat innehöll mjölk men det gjorde ju ändå inte mig något eftersom att jag inte ska äta sånt onyttigt.  snart mina vänner har jag klarat av 3 veckor utan godis, det var det väl ingen som trodde att jag skulle fixa.

Men när jag kom hem från Anna och Jörgen kollade jag lite snabbt i en ficka på en jacka och dit hade jag varit så noga att stoppa min nyckel för att jag skulle veta var den var till nästa gång. Vad har jag lärt mig av detta, jo att jag ska hänga in mina nycklar i mitt så fina nyckelskåp som jag har.

Blev att se film med SmurF igår och äta lite nötter, eftersom jag inte hade ätit några alls under helgen för att jag hade varit så dålig.

Hade så himla svårt att somna igår när det var dags att sussa, undra om det kan bero på att jag var sönderbränd typ överallt. Solen tog på mer än vad jag trodde, Det enda stället som jag hade smörjt in var mitt fejs eftersom jag trodde inte att solen lyste så starkt, Men ack vad fel jag hade. Så nu har jag tagit fram solskyddsfaktor till andra dagar vill jag lova. Att ha så här bräns skinn är inte alls kul. Grisrosa är jag nu typ. Men fräknar har jag fått i ansiktet.

Nej nu är det dags för mig att fortsätta med att skriva på uppsatsen, förresten alla mina läsare våra frågor har nu blivit godkända. Så nu har vi kontaktat alla vi ska intervjua. Det känns bra nu.

Min dator funkar inte fortfarande, men jag hoppas att den kommer funka snart. Skafråga antingen SmurF ,min bror eller Jonas om hjälp  och får hoppas att den kommer bli frisk.

Puss på er!!

Soligt

Det har varit så soligt och varmt nu idag, så jag har suttit ute tillsammans med mamma och pappa ute och solat. Sen har vi krattat gården litegranna.

nu blir det middag och sen sk jag till sofia och spelar guitar hero, måste ju öva så att jag kan spela en hel låt.  Eftersom jag inte har provat på så mycket att spela men jag blir väl bättre.

ha en trevlig första maj allihopa!

Puss å kram på er!

Gårdagen

Min datror har valt att inte fungera, därför kan jag inte skriva inlägg til l bloggen. Då vet ni varför jag är så frånvarande. Sitter just nu hos min mamma och pappa och då passar jag på att blogga lite.

Igår var det fest tillsammans med några vänner. De hade hyrt ett ställe där det fanns bastu ch senså hade dom ordnat så att det fanns en badtunna också. Jag varken badade eller bastade, men jag hade hur trevligt som helst.

Jag och Frida S kom hem till mig kring halv två och då började vi att se en chick flick film, jag somnade dock av så jag såg typ nada av filmen. Vaknade av att det var någon som pratade med mig och jag förstod först när frida hade stängt igen ytterdörren att det var hon som for hem. Jag gick upp och låste dörren för jag antar att det var de hon försökte få kontakt med mig för att jag skulle kunna göra. Fortsatte att sova i soffan,jag orkade inte ens flytta mig därifrån.

Men ska jag sammanfatta gårdagskvällen så hade jag hur trevligt som helst. Vi gick dock inte till någon eld, och det tackar jag för. jag hade väl luktat hur mycket rök som helst sen och då måste precis alla kläder tvvättas och sånt är lite jobbigt tycker jag.

Nej nu ska jag ta och vila mig en liten stund, och sen ska jag se om jag ska höra av mig till någon kompis och höra om vi ska hitta på något i kväll.

Tack för i går förresten alla som var där och som läser min blogg. Jag nämner inga namn, ingen nämd och ingen glömd.

Puss å kram på er allihopa!

RSS 2.0