Fettisdag

Idag har jag mest legat och sovit, men imorgon blir det att jag åker till praktiken igen. Jag känner mig lite piggare och tror att jag kommer att orka med morgondagen. Känner nu att jag håller på att få migrän. Bäst att jag lägger mig och sover så att jag får en hel natts sömn så att jag orkar morgondagen.

Ikväll har mamma och pappa varit hit och ätit semlor tillsammans med mig. Pappa hade tydligen undrat vad de var som jag behövde hjälp med. Egentligen var de inte därför jag bjöd hit dom utan jag ville bjuda dem på semlor. Men när dom var här passade jag på att fråga om rengöring av avloppet. Mamma  hon var så snäll och rengjorde de åt mig. Jag trro att jag ska fixa att göra detta själv nästa gång. De luktar ju inte så gott,men de är ju något som jag måste lära mig att göra.

Har beställt lite Cd-skivor också och fick ett mejl om att de är skickade så i morgon eller på torsdag borde jag ha dem hos mig. då blir det att poppa.

Gonatt på er allihopa!!!

Helgen som gått och lite av måndagen

Helgen har varit jättebra, jag har hunnit med en massa saker. Umgåtts med vänner och även hunnit hem till mina föräldrar och umgås med dem också.

Igår skrev jag ett cv och personligt brev. Det gick rätt så bra, med lite feedback och kommentarer från vänner. Jag är nu klar med de och ska skicka in de snart.

Joanna och jag lagade lite mat tillsammans idag. De blev kall räkpaj med bönsallad och världens  godaste grönsallad med en massa godheter i och vitlöksbaguett till.

Sen var mamma hit med min tvätt som jag hade kvar hos dem och inte hade fått hem. Mamma hade varit så snäll och vikit ihop alla kläder. Henne kan man lita på. (Finns flera andra som jag kan lita på också, ingen nämd och ingen glömd).

Efter en stund kom Evve hit också, det var inte igår som jag träffade henne. Hon ringde och undrade om hon kunde komma  hit, jag sa att jag var tvungen att  kolla upp med mamma och pappa om de skulle komma hit eller hur de skulle göra. Men annars sa hon att hon kunde komma en annan dag, men jag sa att jag skickar ett sms sen när jag vet. Evve gick hem vid tio så jag gjorde mig klar för natten med att duscha och så. Sen stupade jag och somnade om dierkt.

Bara jag känner mig lite piggare. Har varit hemma från praktiken idag eftersom jag inte  kände mig så bra, har sovit en massa. SÅ nu blir de väl svårt att somna i kväll då jag ska sova för natten.

Näe täcket i soffan väntar att jag ska komma tillbaka och lägga mig och se melodifestivalens 3:e deltävling som är i repris. Hade tänkt att jag skulle se på Greys och One tree hill som jag  hade spelat in, men då valde videobandet att gå av så de blev bara skrot av det. Så irriterande att de skulle bli så. HOppas att de är någon som har spelat in de så att jag kan låna de och se de. För de skulle vara guld.


Arg som ett bi

Vaknade första gången i morse av att jag fick ett sms,men jag tänkte att det var mamma som skickade ett sms och frågade om jag skulle komma hem och äta. så jag brydde mig inte om att kolla vad de stod, utan jag vände på mig och somnade om igen. Gjorde ett konstaterande väldigt snabbt att klockan inte var så mycket eftersom att de fortfarande var mörkt ute. Såg de mellan springorna i persiennen(hur de nu stavas?) Vaknade till och trodde att jag hade missat att väckarklockan hade ringt. Men då jag kollade på klockan var den bara just efter sju. Läste smset jag hade fått av Frida och svarade på det och var just på väg att stiga upp och då ringer telefonen. Det var Frida som tyckte att de var lättare att ringa och prata om det hon ville ha sagt i stället för att smsa.

Så vid åtta hade jag avslutat mitt tidiga morgonsamtal, för att gå ner till tvättstugan för att köra i gångförsta maskinen. När jag kommer ner och har sortetrat all tvätt och stuvar in tvätten i maskinen märker jag att luckan inte går att atänga. Fasen tänker jag, den brukar ju vara lite trög, men inte så här trög. Får igen luckan trycker på vilket gradantal jag vill ha och ska starta maskinen men de vill inte vara med, den bara piper hela tiden. Okej tänker jag, den är trasig de är bara för mig att ta ut alla kläder. Det är ju inte svårare än så. Men vad händer? Jo luckan går nu inte att få upp och alla mina kläder som är därinne hur ska jag få ut dem?

Drabbas av lite småpanik men lugnar ner mig då jag inser att jag får upp luckan, tänker att jag måste testa en gång till så att jag är säker att det är något som är fel. Ja då grips jag verkligen av panik för nu är de kört luckan öppnas inte. Men efter en massa trixande och tryck på knappar så får jag upp luckan.

Sliter ut alla kläder och lägger tillbaka dem i min överfyllda tvättkorg, går upp med berget med otvättad tvätt och slår en signal till min mamma. Men hon väljer att trycka bort mitt samtal och jag inser då att hon jobbar nog denna lördag.

Ringer till min kära lilla far och han svarar och jag säger som det är och frågar om han kan komma och hämta mig så att jag kan få låna deras tvättmaskin.  Jag hade så tur att pappa skulle in till stan för att fixa sina glasögon, så jag rafsar ihop mitt tvättmedel och sköljmedel i en påse och gör mig klar för att åka iväg och tvätta.

Sitter nu här hemma hos mamma och pappa och väntar på att den första maskinen ska bli klar. De enda som är ett minus är att jag är van vid en maskin som högst tar endast en timme och den här maskinen känns de som att de tar minst 2 timmar. Tur att jag ändå bara hade 2 fulla maskiner som jag skulle tvätta.

Senare idag blir de nog att jag traskar ner mot stan för att träffa min kompis Ida som har flyttat från stan, men är här och hälsar på sin mamma och pappa. Jag hoppas även att jag kommer att få träffa hennes lilla son också. Han börjar inte vara så liten längre, han blir snart året. Oj vad tiden går fort!

Puss å Kram på er!

Fredagkväll

Hade en jättetrevlig gårkväll hos Mia och Peter. När jag kom dit åt vi efterrätt och drack kaffe och te, jag var den som inte drack kafe. Jag kommer nog aldrig att bli vuxen. De smakar så hemskt. Jag håller mig till att dricka te.

När jag och Mia ville se let´s dance så tog Peter och hans kompisar sitt Wii och gick till grannen och fortsatte ha sin spelkväll där.

Jag blev lite besviken att de var George Scott som fick lämna let´s dance. Han var en av mina favoriter.

Så de blev som en lugn gårkväll. Traskade hemmåt kring elvatiden.

Duktigt

Jag har varit så himla duktig, har inte ätit något godis än sen i söndags. Hoppas att jag ska klara av och hålla mig utan godis till lördag. Då är jag bra.

Näe nu tror jag att de snart blir att tänka på refrängen och att sussa. Ska upp tidigt, men hade tänkt att jag skulle läsa lite innan jag ska sussa.

Ha de så bra allihopa!
 Puss på er!

De fungerade

Jag var som sagt in på kontoret på busstationen för att få ett nytt busskort och de fungerar hur bra som helst. Jag är helt överlycklig. Jag trodde till en början att de var jag som inte kunde med hur jag ska stämpla kortet. Men vaddå jag har ju pendlat till skolan i några år och de ska ju inte vara någon större skillnad.

När jag kom hem från praktiken i dag så la jag mig och läste en stund. De blev inte alls så länge jag läste eftersom John Blund han gav mig lite sömnkorn och strödde i mina ögon. Vaknade av att mamma rindge och undrade ifall jag ville ha lite leverbiff och potatis och de tackar jag inte nej till. Jag formligen älskar den maträtten.

Efter att ha blivit väckt så  tänkte jag att jag kan ju tusan inte sova bort hela aftonen. Så jag gick upp och började att fundera på hur jag skulle göra en matris. Jag fyllde i den lite, men jag vet inte om jag har gjort rätt så jag får ta och fråga Frida i morgon om de blev rätt. La mig  återigen och läste min spännande bok som jag bara inte kunde släppa. Känns så skönt att kunna läsa en bok inte behöva tänka på en massa studentlitteratur för ett tag. Kommer snart bli så att jag måste läsa studentlitteratur snart eftersom jag har en omtenta att göra snart.

Slog mig då jag låg och läste att de är fasen ljust ute rätt länge på dagarna nu. Var väl först kring halv 5 som de började att skymma. Gillas när de blir ljusare, jag blir lite mer motiverad även om de ibland kan medföra att jag får migrän för att de är på tok för ljust. Så  är glad över att jag har några par solglasögon som jag kan ha i olika väskor i fall att.

Tror på en lugn kväll, se tv och fortsätta min bokläsning.

Puss på er!

Utmaning

Regler: Det här var svårare än vad jag trodde! Börja med att radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Denise

2. Ett ord på fyra bokstäver: Duva

3. Flicknamn: Doris

4. Pojknamn: Didrik

5. Yrke: Diakonissa

6. Färg: Dimrosa

7. Klädesplagg: Dunsockar

8. Mat: Dragonkyckling

9. Sak i badrummet: Duschcreme

10. Plats/stad: Djungeln

11. En orsak att vara sen: Diarré

12. Något man skriker: Du!!!


13. Film: Dirty dancing

14. Något man dricker: Dricka

15. Band: Danko Jones

16. Djur: Dingo

17. Gatunamn: Drottninggatan

18. Bil: Datsun

19. Sång: Do you know (The ping pong song)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Dubbelbugg


Jag utmanar:  Annette, Ida, Maria och Sandra


Måndag och migrän

Huvva vaknade med migrän i morse. Eller snarare i natt. Tog mig 1 alvedon ocvh gick tillbaka till sängen för att somna om igen och trodde jag skulle vakna och huvudvärken skulle vara borta. Men så var inte fallet. Blev att ta en alvedon till i hopp om att mitt huvud skulle vara bättre.

Under dagen så försvann faktiskt min huvudvärk så himla tur. När vi var ute på förmiddagen hade jag faktiskt tagit på mig mina solglasögon för att skona mina stackars ögon från den ljusa snön och solens strålar. Kanske kan se lite smått dryg ut men då får folk tycka de. Hellre de än att gå runt med migrän i flera dagar i sträck. För så lajbans är de faktiskt inte. Önskar inte ens mina värsta fiende denna typ av huvudvärk.

Mitt busskort har inte velat fungera när jag ska stämpla de så jag stegade in på kontoret och hon bytte ut mitt kort. Så nu hoppas jag att de ska fungera hur bra som helst. Annars om de inte gör de så skulle de visst vara handhavande fel. Vilket jag tvivlar lite på att de är så fallet är.

När jag kom hem åt jag currykorc och pasta till middag och min goda bönsallad.

Jag tror att de blir att läsa lite bok i kväll, har just påbörjat den 3:e boken med Stieg Larsson och den är ju hur spännande som helst.

Måste först ringa till min kära vän som jag såg hade ringt då jag satt på bussen.

En sak till, jag har nu sagt till mig själv att de är endast på helgerna som jag ska äta godis. Har än så länge fungerat bra,men de har ju inte heller gått så många dagar, Någon som har tips vad jag ska göra om jag blir toksugen på godis.  Är inte den som brukar kunna hålla att bara ha vissa dagar som jag ska äta godis. Har  faktiskt godis i skafferiet men jag känner mig inte ett dugg frestad att ta en bit.

Puss på er!

Kvällens bravader

Nu har gästerna åkt så nu sitter jag här helt ensam med en kyl som är fylld med rester och känner mig faktiskt rätt glad idag.

I morgon blir det att åka till praktiken och fortsätta på den andra veckan av 5. Tiden kommer att gå så himla fort och när praktiken är klar då är de verkligen 100000 knyck för att börja skriva examensjobbet. Jag känner mig inte alls så motiverad just nu för att göra ex-jobbet, men jag vet ju att de är ett måste. Förresten finns de några måsten här i livet?

Kommer att bli en fortsatt lugn kväll för min del.

All disk är bortdiskad och bänkskivan såg för taskig ut när jag hade varit där och gjort i ordning maten men nu är den kliniskt ren igen. Spisen har med fått sig ett lyft efter att jag har kokat över vattnet från bönorna. Jag gillar verkligen att hålla de rent och snyggt. Får jag ha de bortstädat och någorlunda i ordning så känner jag att jag har humöret i topp. Men ibland kan jag vara nästan för pedant för mitt eget bästa.

Mamma hade bakat bullar idag så jag fick en  påse av henne, hon hade med tagit med sig mitt hembakta brdö som jag och Frida hade varit hem till hennes föräldrar och bakat i deras bagarstuga. Jag hade aldrig bakat själv i bagarstuga men jag har varit med när mamma, farmor och min faster bakade då jag var liten. Mmm de är ju så gott när smöret smälter på mackan.  Tur att de är kallt ute fortfarande så att jag kan förvara lite frysvaror där utan att de tinar och blir förstört eftersom de är smockfullt i min jättestora frys. Måste ta och äta upp allt som finns där och sen avfrosta den.

Skulle behöva sätta om mina blommor också. Jag är glad att jag har gjort mig av med mina kaktusar som bara skulle sticka mig och de var ju så obehagligt. funkade ju inte att ha på sig handskar då jag satte om blommorna heller. Alltså ska jag skriva på min handlingslista att jag behöver köpa blomjord för att få de  fint i krukorna. De är lite jobbigt att sätta om blommor och jorden hamnar verkligen överallt och den är inge kul att ta hand om sen för den vill absolut inte in i dammsugaren.

Näe nu är de dags att göra sig klar för natten och sussa lite, så att jag är pigg i morgon. Hoppas att de kommer att vara rätt varma grader i morgon och inte -23, då är de verkligen kallt. Snoret till och med fryser.

Puss på er!

Middagsgäster

Ikväll blir det att bjuda mamma och pappa på middag. Det blev sallad över och en massa potatis. De var som att de var gjort mat åt en hel arme. Känns bra då har jag matlåda som jag kan ta med mig också till veckan till praktiken.

Vi hade tänkt att vi skulle gå ner till tältet som var på torget men luften gick som ur oss när vi sett klart på melodifestivalen så vi satt och snackade och såg lite på tv. Vid halv tolv så kastade Sara in handduken och for hem.  Frida stannade en stund till.

Sen somnade jag av i soffan och hörde inte smset som jag fick av Sara. Hon skickade och frågade om jag mådde bra för när jag skulle göra smeten till plättarna så knäckte jag ett ägg som luktade så himla äckligt. Så de blev att slänga bort hela smeten och börja om. För hade vi ätit de tror jag absolut att vi hade fått matförgiftning. Jag läste på äggkartongen och bäst före datumet var 28 september och de var inte jag som hade så gamla ägg. Tur att jag hade 4 ägg i min kyl också, de gick ut igår då vi använde dem och de var fräscha vill jag lova.

Har varit ute på promenad med Sara nu på förmiddagen. Ibörjan av promenaden tyckte jag att de var så himla kallt men när jag hade fått upp tempot så trodde jag att jag skulle avlida. En fleccetröja hade jag på mig och sen är min vinterjacka i ryggen också fodrad med fleece.

Gick in på Ica och handlade de som saknades för att kunna bjuda mamma och pappa på middag i kväll! De var så länge sedan som jag bjöd dem på middag och sen så tyckte jag så synd om mamma som var sjuk. Nu har hon erkänt att de var nog migrän som hon hade, hon ville inte  erkänna de då jag var där. Men när hon förklarade hur hon hade ont i huvudet kunde jag snabbt konstatera att så var fallet.  Men nu är hon piggare och de är huvudsaken.   Funderar på att jag ska bjuda dem på efterrätten också för att höra vad de tycker om den. Jag tycker min marängtårta slår de där med hästlängder.

Har varit duktig och kokat röda bönor också och gjort en jättegod bönsallad. Har dock inte smakat den ännu, men mamma brukar göra den så att jag tror nog att den är god.

Näe nu är de dags att diska bort lite här och duka och städa bort lite småplock som är framme!

Ha de så bra allihopa!!!
Puss på er!

Lyckad kväll med mat och melodifestival

Igår hade jag Frida och Sara här på middag  och vi gjorde inbakad kassler med pressad potatis till och en jättegod grönsallad med allt möjligt i. De smakade hur bra som helst.

Till efterrätt gjorde vi pannkakstårta, är inte van att göra stora plättar för  de gällde verkligen att jag hade tungan rätt i mun då jag skulle vända dem... Men övning ger färdighet. SÅ nu är de bara att jag börjar  äta plättar oftare så kommer jag snart att vara en fena på att fixa detta.

Efter middagen var de dags att se på Melodifestivalen och denna deltävling hölls nämligen i min stad. Såg inte förra veckans avsnitt, men eftersom de var härifrån var jag ju bara tvungen att se den.  De var först efter det att vi hade sett klart på melodifestivalen som vi åt av pannkakstårtan.

Ska försöka mig på att lägga upp en bild på de vackra underverket som vi lagt ner en massa energi på.

Blev en väldigt lyckad alla hjärtans dag!

Shoppade även lite tulpaner till mig själv, eftersom de inte var någon annan som ville vara snäll och uppvakta mig. Mamma och pappa ska få ett kort av mig och en ask med hjärtan!


Alla hjärtans dag

Jag önskar alla en väldigt härlig och bra alla hjärtans dag idag.

Själv håller jag på att tvätta och ska snart bege mig ner till stan för att shoppa lite och sen ska jag hem till mamma och pappa och lämna lite saker.

Lilla mamsen ligger hemma och är sjuk, de var så himla synd om henne igår.

Spårlöst försvunnen är återfunnen :)

Har varit lite slö på att uppdatera min blogg, måste ta mig i kragen och blir duktigare på det. Jag har en rolig nyhet och de är att min älskade väska som har varit spårlöst borta hängde på mitt dörrhandtag då jag kom hem från praktiken i början av denna vecka.


Luncha med Lotta och shopping kanske ;)

Min kompis hörde av sig via msn och undrade om jag hade tid att gå med henne på stan och att äta med henne. Så jag ska åka till stan och träffa henne snart på stan och äta och surra plus att vi ska hinna titta runt lite på stan. Jag tror att jag ska ta och packa min väska till jobbet nu innan jag åker till stan för då behöver jag inte vara stressad sen och måsta känna att jag måste hem och packa.

Har varit så duktig nu på morgonen och städat hela min lägenhet. Har både skurat och dammtorkat. Eftersom jag är så effektiv så går de ju hur fort som helst att göra det.

Nej har inte tid att sitta här och skriva en massa nu när jag ska hitta några vettigare kläder än mina myskläder att ha på mig då jag går på stan.

Kram och puss på er alla som läser!

Snöoväder blåst och kallt

Var ut och skottade av min balkong just och fasen så kallt de är och de blåser och driver en massa ute fortfarande.

Sen har jag hört hur de har stått en bil här utanför som verkar ha kört fast och jag tittade ut och såg att de var grannens grabb som hade kört fast.  Så de har försökt att dra lös den med hjälp av en Volvo av äldre modell. Men till sist tror jag att de var tvungna att putta bilen för att få lös den. Eftersom de har drivit och snöat en massa så har  inte traktorerna hunnit skotta bort plogkanterna.

I kväll har jag bara  tagit de lugnt och gjort så lite som möjligt. Jag hoppas att de kommer att vara desto bättre väder i morgon än vad de har varit i dag. Hade tänkt ta mig en promenad på morgonen och gå til lexpeditionen och fylla i lite papper och lämna in.  Annars  får jag ta och skriva en på jobbet och lämna där så att de lämnar in de till expeditionen. Men jag får som sagt se vad de är för väder.


Hann med att vika ihop lite tvätt som var torrt i tummlaren.  Då i morgon blir de att vika och hänga den tvätt som är i tvättstugan och inte har hunnit med att torka.

Sen är de jobb som gäller på fredagkväll till lördag.



Vinterbilder


Luncha på stan

Har varit med Jenny och lunchat på stan. Vi gick till vårat vanlliga ställe de vill säga Pompeji och jag åt de jag brukar då jag är  dit och äter. Black and white pastan. Sen gick vi en liten sväng på stan tillsammans. Jag var på apoteket och sen till H&M och köpte lite hårklämmor.  Hittade även att par jättefina pumps som jag vill ha. Ska spara ihop lite pengar så jag kan köpa dem. Hur söta som helst var dom. Kan vara bra att hitta en fin sommardag då jag vill vara lite finklädd.

Annars sen jag kom hem har jag börjat tvätta lite. Sen laddar jag för att jobba en dag denna helg och sen så drar jag på fest till Annette på lördagen i Piteå. Jag känner mig så taggad, ska bli så kul med miljöombyte och sen att träffa lite  gamla klasskompisar och Annettes kompisar. Jag har träffat en av Annettes kompisar men jag antar att hon har fler än så :D Eftersom att jag inte  går i samma klass  som tidigare har gjort så kommer det att bli väldigt kul. De som är spännande med är att jag vet inte hur länge jag jobbar på lördagen så de blir att packa väskan på fredag så att de är gjort så kan jag fara förbi hemma och bara ta väskan och sticka till busstation om de inte blir så att jag kan åka med Evelina en klasskompis som skulle och titta på match här som hennes pojkvän skulle spela.  Så får se om jag måste åka buss eller om jag kan åka med henne.  Buss åker jag så ofta annars så de känns som de skulle vara skönt att få slippa det.

Har lite problem vad jag ska ha på mig på festen på lördag men jag tror att de kommer att lösa sig på ett eller annat sätt. Måste ta och ladda batterierna till min digitalkamera så att jag kan ta lite kort från festen. De brukar alltid vara slut batterier då jag ska använda den, och de vill jag ju inte att de ska vara denna gång. Sen är de nog bra om jag tömmer minneskortet också så jag rymmer några bilder eftersom jag har inte de största minneskortet direkt. Funderar på att köpa ett som rymmer mer, men samtidigt funderar jag på att köpa en ny kamera för den jag har uppför sig lite konstigt. Vet inte vad som hänt med den.

Oj de är lite blåsigt och kallt ute. Snön baar vräker ner och de tycker jag om, men att de blåser är inte så härligt eftersom de blir så himla kallt om kinderna. Men att de komme snö i sig är kanon för då går de  att åka skidor, även om jag inte har ett par men jag skulle vilja ha ett par och kunna fara ut på en skidtur. Ska nog höra med min pappa och mamma om jag kan få låna deras. Måste ha pappas skor men längden på skidorna så passar mammas bra för mig.

Näe nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite i en bok och sen ska jag gå och  hänga lite tvätt för efter stan så tyckte jag att jag behövde tvätta lite. Hinner ju inte i morgon och på lördag åker jag bort och på söndag kommer jag inte att orka med att tvätta.

Ha de så bra alla läsare!
Puss å kram


Promenad

Fick med mig Mia ut på en promenad nu i kväll, betydligt roligare att ha någon som vill hänga med en ut och gå.

Sitter här en stund  nu sen blir de att logga ut och lägga sig och sussa så jag orkar med en dag i skolan i morgon.

Kram på er!

Fortsättning

Då var jag hemma efter en dag på skolan. Frida undrade om vi inte kunde åka med den bussen som gick en timme senare på morgonen. Eftersom då kunde vi ha fått en timmes sovmorgon. Jag fattade inte hur hon tänkte eftersom jag trodde att hon menade bussen som gick klockan tio över åtta.  Så när vi var framme på skolan hade jag framkallat vad hon sagt. Hur smart är jag på en skala?

Vi var otroligt effektiva och jag tror att detta kommer att bli ett bra arbete om de går bra vill säga. Känns som att de är 3895804 saker som man ska tänka på. De kommer säkert att bli väldigt tufft men jag ska kämpa för att de ska gå vägen. Vi har lånat lite böcker för att vi ska sätta oss in i ämnet mer.

Tänkte ta mig en liten promenad men när jag kom fram till bankomaten insåg jag att de var rätt kallt så jag gick hem till mig igen och sitter nu här och skriver. Tror de blir en väldigt lugn kväll. Jag är hur slut som helst. Sov ändå mestadels av bussresan idag. Men de är nog den här jobbiga förkylningen som gör att jag är så trött.

För övrigt har solen valt att titta fram även denna dag. Jag blir så glad då solen tittar fram, men inte blir jag nå piggare för det.

Tjing tjing, ha en trevlig dag mina vänner!

Kram

Måndagmorgon

Nu sitter man här uppe i luleå och ska försöka att få lite pluggat innan de är dags för att gå på en föreläsning. Vi har kommit en bra bit på vägen nu, men de kommer att bliintressant att lyssna och få lite hjälp.


Näe nu är det dags att lägga sin näsa  en massa böcker och se hur de går.


Puss och kram på er allihopa!

Promenad i vårsolen

Promenaden var hur härlig som helst och sen valde solen att vara framme. Får lite vårkänsla när solen kommer fram plus att fåglarana sjöng en vacker liten melodi. Men de känns att de är bara solen som värmer för så fort den försvann blev de lite kyligare.

Slet av mina sängkläder och bestämde mig för att renbädda sängen och  då ser jag att både mitt  täcke och en kudde har blivit röda, jag tror att de är mina sängkläder som jag köpt på Ikea som färgar av sig lite. Hoppas att de försvinner då jag kommer att tvätta upp kudden och täcket.

Annars en fortsatt lugn afton, måste ta mig i kragen och dammsuga av golvet. Har varit effektiv och dammtorkat så de är alltså dammsugning och våttorkningen som saknas.

Spelar in Bonde söker fru bröllopet till mamma för hon hade missat de när de var i måndags. Kanske skulle ta och kika på de innan jag lämnar de till henne. Jag har ju inte följt med i de programmet.




Söndag

Solen lyser och de verkar vara allmänt fint väder ute  idag. Sovmorgon hade jag i morse och de brukar ju inte höra till vanligheterna hos mig.

Jag tror att de blir att tvätta lite, min tvättkorg har blivit nästan full och sen så tror jag att jag kommer bege mig ut på en lång och härlig promenad när vädret är så här.

En kompis undrade om jag ville komma och åka skridskor och de vill jag absolut göra men jag har ingen hjälm så de blir lite svårt att åka.

Näe nu ska jag ta mig i kragen och springa ner till tvättstugan och sen hoppas att de är ledigt också.

KRam

RSS 2.0