Förlorade

Hockeymatchen gick inte så bra, vi förlorade.

Nu blir det att aitta med skoluppgift till sena natten.

Känner att jag var uppe väldigt sent i natt även om jag somnade av en mikro stund.

Ordnade sig till slut :)

Nu har jag varit och handlat mat så jag har för ett tag framöver. Till lunch blir de att göra broccolisoppa. De är ju hur gott som helst. Efter de kommer jag att packa min väska och bege mig i riktning mot Ersmark där jag och Frida ska se hockeyn.

Sen måste vi verkligen ta oss i kragen och skriva vårat PM, vi kommer ju några punkter närmare och närmare slutet ju mer vi skriver.

Tack Lotta för att du frågade om jag ville med till Erikslidsbacken, hade gärna följt med men jag har så mycke jag ska göra just denna lördag. Men jag följer gärna med er en annan gång. För att få äta mackor och dricka varm choklad och åka pulka eller bob.

Kommer att vara tillbaka någon gång i kväll, när vet jag dock inte.


Kram å puss till er alla!

Lördag förmiddag

Godmorgon på er allihopa!
Nu blir de att fara till Solbacken med mamma och handla så att jag har lite mer mat att äta. På den fronten ser de väldigt tunt ut för min del.

Sen kommer det bli så att Frida kommer hit och vi fortsätter att arbeta med vårat arbete. Fy jag skäms jag har inte hunnit kolla några artiklar än. Fast å andra sidan är de några timmar kvar som jag kanske har turen att hinna med det.

Näe dags att dra på sig ytterkläderna och gå ner så mamma inte ska behöva sitta och vänta på mig.

Återkommer sen med en uppdatering, hoppas bara att de blir hockey i kväll som vi kan se.
Kram på er!

Film och varmt te

Efter promenaden gick vi hem och drack en kopp värmande te och satte oss och såg en film. Valde först en men den kändes så jobbig så vi bytte och såg P.S I love you. Jag har sett den förr men då var de med engelsk textning om jag inte minns fel. Men jag hann inte se så mycke av filmen förrän mina ögon hade bestämt sig för att de var dags att vila en stund.

Vaknade av att jag fick ett sms, tror att de var för att jag legat lite konstigt som jag vaknade eller om jag hade alldelles för hög signal på mitt sms.

I morgon blir de nya tag och skriva på PM:et.

Gonatt på er allihopa!
Kram


Kvällspromenad

Det blir att gå en liten kvällspromenad. SmurF hörde av sig och undrade om jag var sugen på att hitta på något, så jag kunde inte tacka nej till att ta en liten promenad. De är ju så härligt väder ute i dag.

Efter promenaden blir det att se en film.

Bilder


Fredagkväll

Idag har jag och Frida försökt att cara effektiva och plugga lite och skrivit PM, men de har inte gått så bra. Vi hade fastnat på syftet men de verkar som att vi kom vidare.

Till luch gjorde vi broccolisoppa, lite synd att vi inte hittade mixern utan vi var tvungna att använda oss av elvispen. Blev inte riktigt på samma sätt, men de var ändå enormt god.

Till efterrätt hade vi gjort hemmagjord chokladsås med glass. Mums så gott de smakade.

Sen tog jag mej en promenad hem och lyssnade på min underbara musik som jag har i telefon.

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra i kväll. Antar att de blir en lugn och ensam kväll. Ringde några kompisar men de var ingen som svarade, eller jo men de hade varit sjuka och jag ville inte smitta ner dem med min förkylning när de har en liten plus att en annan av mina kompisar jobbar. BLir att ligga hemma och mysa och läsa min bok som jag inte har läst ut än.

Tack för att ni har kommenterat min blogg och tycker att jag ska fortsätta att skriva. Jag känner att jag är värdelös på att formulera och skriva. Men ju mer jag övar desto bättre hoppas jag att jag blir.

Ha de så bra alla mina läsare, ska försöka bli bättre på att kommetera jag med!

Puss å kram

Analys

Nu har jag skrivit lite på min analys och jag hoppas att de kommer att bli bra de jag har skrivit. Annars lägger jag mig raklång och skriker rätt ut i tomma luften.

Men vad är de värsta som kan  hända? Att de i min grupp kan säga att jag är totalt värdelös och borde sluta min utbildning.

Eller hur säger jag då, skaffa er ett liv. För jag har verkligen försökt att göra mitt  bästa.

Eftersom de är  så luddiga förklaringar i studiehandledningen så kan dom verkligen inte klaga.

Näe nu ska jag sluta vara bitter och logga ut och ta och duscha och sen föra mig klar för att sussa. Har en väldigt tidig morgon framför mig i morgon. Tror jag kommer att vara lite mer utvilad i morgon.

KAn meddela er alla att min hosta är bättre och jag behöver inte ta min Cocililana för at tkunna sova på kvällen. Nu sover jag hela nätter utan att få en enda attack på kvällskvisten. *Peppar, peppar ta i trä*

Jag tror även att jag ska sluta skriva i min blogg eftersom de är allt för få kommentarer i den och sen kanske jag är värdelös på att dela med mig av mina tankar och funderingar. En sä'mre kanske jag är på att skriva ner dom.

Puss och Godnatt på er!

Tokigt bra :)

Har varit upp en sväng till Piteå i dag och haft lite skolarbete. De gick ju hur superbra som helst. Jag har verkligen hamnat i en grupp som är superduper bra. Tack alla medlemmar som är med, ni vet vilka ni är. Men de är ju en annan sak och ni läser detta.

Sen gick jag en sväng förbi Gina innan bussen skulle gå. Shoppade en rutig tunika/klänning, hur fin som helst och en grön kofta. Tokbilligt var de också.

När jag surrat klart med Frida på bussen gick jag förbi Gallerix eftersom jag behöver en ny mapp att lägga alla mina papper till skolarbetet så jag har lite ordning i alla fall.

På väg ut från Gallerix springer jag på min kusin. De är inte ofta som jag träffar henne nu för tiden. Jag måste ta mig i kragen och få mig dit någon dag. Men hur ska jag hinna med de då jag har c-uppsatsen som kommer att ta all min lediga tid? Surrade ett tag, sen begav jag mig hem och fortsatte att skriva skolarbete.

Bye på er alla mina bloggläsare!!

Puss på er!

De här kommer att bli bra :)

Nu har vi fått oss igång och börjat att planera lite till vårat examensarbete. Vi har lagt upp hur vi ska plugga och lite praktiska saker. Pärmen har vi börjat fylla med lite papper också.

Jag tror att de här kommer att bli bra, vi har tänkt om lite och kommer att skriva om våran B-plan som vi hade.

Sprang en väldigt snabb sväng på stan med Frida innan vi gick och shoppade lite mat.
Nyss ätit en supergod middag, blev kycklingwraps och sallad till.

Nu återstår de bara att jag dammsuger min lya, var ju ett tag sedan och jag börjar se att dammråttorna gör mig sällskap. De kanske bara är jag som ser de, men jag tycker ju inte om att ha de dyngigt och smutsigt omkring mig.

Efter jag städat tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite bok.

Ha en trevlig kväll allihopa som läser min blogg!

Kramen och pussen

Skolarbete

Det blir att börja skriva lite till vårat examensarbete idag med Frida. Jag känner mig peppad att vi ska sparka i gång med det nu. Jag tror abolut inte att de kommer att bli  lätt. Men de är ju tur att vi är två så att de går att bolla mellan varandra funderingar och tankar som vi får.

Somnade som en klubbad säl vid halv tio, och jag hostade  nästan inget. Bara lite just före jag skulle gå och lägga mig. Verkar ju fungera om jag tar hostmedicinen typ en halvtimme innan jag lägger mig. SÅ jag har lärt mig något nytt idag också :)

En liten sovmorgon blev det också, vaknade halv nio efter att ha varit upp och tagit en huvudvärkstablett vid sju. Eftersom jag är en morgonmänniska så är de länge att sova för att vara jag,

Utmaningar

Ny vecka och nya utmaningar.

I går kväll kom jag mig i söng väldigt sent. Snackade i telefon alldelles för länge. Sen när jag skulle lägga mig för att sova så får jag värsta hostan. Jag trodde inte att jag skulle överleva. För jhag hostade och hostade och tänkte att snart kommer jag väl att spåy i sängen också. De känns som att de är de som ska  hända men jag vet att jag spyr ändå inte.

Till sist gav sig hostandet och jag somnade av och jag tyckte ju förståss att jag nyss hade lagt ner mitt huvud på kudden och så ringer väckarklockan. Jag gick här som en zombie och gjorde mig klar. Gick oerhört fort för att vara jag i morse.

På bussen var jag och Frida tvungna att ventilera lite tankar innan de var dags för oss att lägga igen ögonen. Även fast jag somnade av en stund så kände jag min fortfarande trött när jag vaknade.

I morgon blir det att försöka att sova i alla fall till klockan 8.00 eftersom jag  är helt slut i kroppen. Jag och Frida har även bestämt att vi ska sätta oss och skriva lite på PM:et till ex-jobbet. De är nog bäst att börja. Vi har diskuterat om vi ska ta och ändra ämnet eller om vi ska ta de vi tänkte från början.  Får fundera på de lite innan vi tar och sätter igång. De kommer att kännas bra att börja skriva nu. Vi diskuterade även idag hur vi ska lägga upp hela arbetet. Jag tror att de här kommer att bli hur bra som helst.

När jag satt här i min ensamhet och läste artiklarana som vi ska ha läst till skolan så ringer de på dörren och jag hoppar upp, för jag blev så skrämd. Gick och försökte kolla vem de var som stod där ute i trapphuset men jag såg inget för att personen hade inte tänt lampan så jag kunde se vem de var. Men de var min lillebror som ville komma in och ha skjuts hem till mina föräldrar. Så jag ringde till mamma och bad henne att komma och hämta honom. Eftersom jag satt med mitt skolarbete så kände jag mig inte så social, eftersom jag ville  bli klar med det helst i kväll så att jag kunde läsa boken till i morgon. Jag har beställt boken så jag hoppas att den hinner komma innan de är dags för redovisningen. Men med min otur skulle jag inte tro att den kommer att ligga i min brevlåda i morgon. Hur ska jag då göra?

Söndagkväll

Har haft fikagäster här idag på eftermiddagen efter att jag kom hem från min lilla promenad upp till Solbacken. eftersom de inte var så himla kallt ute så var de hur härligt som helst att gå upp dit. Jag hade först tänkt att jag skulle ta bussen upp, men hur lätt är de att göra de om de inte går bussar  dit på söndagar? Jo de är bara att ta sina apostlahäster och gå dit.

Sen när jag var på väg hem gick jag förbi Mia för att hämta min kasse med saker som jag glömde där i går kväll.  När jag var på väg därifrån ringde jag till Ida och sa att de var grönt för dem att komma och fika. Jag hade egentligen bjudit dom på fika klockan 14, men då hade jag inte hunnit pallra mig hem. Tar ju en stund att gå från Solbacken, närmare bestämt en timme.

Blev att slänga ihop en kladdkaka sen bjöd jag även på mitt julfika som jag har kvar av. De är en massa lussebullar som finns kvar men inte så många pepparkakor. Jag behöver inte vara rädd att de ska räcka fram till midsommar. Burken med dom hemmagjorda har bara några få kvar. Jippie, de jublar jag för. Vill ju helst inte slänga bort pepparkakorna.

Var väldigt trevligt att ha främmande och hinna surra en massa, är inte så ofta som jag träffar Ida och Johan, men jag får ta och skärpa mig och börja ha tid att hälsa på mina vänner.

Just i helgen tycker jag att jag har varit rätt duktig på att träffa mina vänner . Jag har hunnit med att träffa 3 stycken som de var ett tag sedan som jag träffade. Sen så skulle jag ju åka och hälsa på en annan kompis också, men eftersom jag är tvungen att ha bil för att fara dit så är de lite svårt. Skulle få låna mamma och pappas bil, men fick höra att de var rätt halt ute och då ville inte jag ut på vägarna. Jag kör ju inte bil så ofra. Jag tror att hon som jag skulle hälsa på blev lite arg eller besviken. Men jag hoppas verkligen att hon förstår mig.

I kväll kommer min klasskompis Frida hit och vi ska se tv och surra, kanske blir de någon film om vi orkar med det vill säga.

Tjingeling på er!

Helgen

Nu är de en ny dag med nya utmaningar. Vad kommer då att ske denna söndag? Jag har bjudit hit Ida och Johan men hon visste inte om Johan hade annat inplanerat som han skulle göra. Men de lät inte som att de var helt omöjligt att de skulle kunna komma och fika nu idag. Kanske ett eftermiddagsfika kring 14-15 tiden passar.

Just nu håller jag på att tvätta min täckdress och ni som känner mig vet ju att den är lite vit och de är självklart de som har blivit alldelles brunt. Så vad passar inte bättre än att köra hela täckdressen en söndagsmorgon. För då kanske den är torr till i morgon, för hade som tänkt att jag skulle få mig ut på en promenad då jag kommer från skolan.

Annars gårdagskvällen var hur bra som helst. Jag gick till Mia och vi satte oss för att se körslaget, men Mia behövde få sin utväxt färgad  så de blev vårat projekt i ungefär en timme fram över. De gick hur bra som helst, jag kanske skulle ha blivit frisör i stället? Nej jag är nog för nervös då de gäller att färga hår och så. Jag tror inte att de ska ha täckt överallt. Men jag har ju hjälpt en massa personer med att färga hår och de är bara EN enda gång som de vart en liten miss och de var på min mamma och hon blev då inte alls arg för de. Men jag kan tänka mig att lite besviken blir man allt  när man är inställd på att allt hår ska vara täckt.

Sen såg vi Wallander filmen som var på tv, kände mig väldigt trött när vi såg den eftersom den var rätt sent på kvällen och jag är ju direkt ingen nattuggla. Fast jag höll mig vaken genom hela filmen. De var säkert för att den var så spännande.

Vid halv ett traskade jag hem, från att ha sett film och haft en filt om sig blev de rätt kallt. När jag kommer hem och ska packa ur min väska inser jag att jag hade glömt min kasse med varor från Ica. Messade Mia för att tala om att de var vissa saker som skulle ställas in i kylen. Så de blir allt vackert att gå  förbi henne och hämta de ikväll eller någon anna kväll.

Min förkylning har gjort att jag inte orkar vara uppe så länge på kvällarna och lite problem har jag allt då jag ska försöka att sova med att andas genom näsan. Hostan har gett med sig mer och mer. Tur att jag har hostmedicin hemma om de blir sånna där hostattacker så jag nästan spyr varje gång som jag hostar. De tar så mycke på krafterna att behöva hosta så mycke, jag blir alldelles slut av det.

Nej nu tror jag att de är dags för mig att kolla igenom mina artiklar som jag ska läsa till kursuppgift 2.

Ha de så bra allihopa!
Kram på er!

Shoppingtur

Idag har jag varit på stan men Mia och shoppat litegranna. Vi började med att gå och äta en god lunch tillsammans på Glädjekällan. De var faktiskt mitt första besök  där och jag tror absolut inte att de är sista gången som jag sätter min fot där. De var så mysigt och hemtrevlig miljö.

Sen fortsatte vi med att gå till stan och fortsätta vårat shoppande. Jag köpte bland annat två nya väskor. Röda dessutom. Men mycket fina. Jag har ju mest svarta så jag tyckte att de var läge att köpa i andra färger och eftersom jag fick 2 väskor för priset utav en.

Nu i kväll var de meningen att jag skulle och hälsa på min kompis och se hur långt de har kommit i sitt renoverande. Men jag valde att stanna hemma för jag har hört att de är lite halt ute och eftersom jag inte kör bil så ofta så valde jag att ställa in de. Kommer säkert fler tåg.

Gick hem med mamma för hon undrade om jag var sugen på att komma hem på middag, frågade om de igår men då hade jag så mycke annat som jag hade inplanerat så jag hann verkligen inte med det, plua att de skulle bli värsta omvägen.

Så jag bestämde med Mia att jag och hon skulle se film tillsammans i stället. Har varit så trött och hängig nu i flera dagar så något festande kommer de inte att bli på ett tag.

Måste bara få säga att alla i min studiegrupp är hur suveräna som helst, även fast jag måste åka till Piteå för att arbeta. Känns bra ändå, för de blir ju bara hälften av resan

 

Spring på stan

Nu var de helg igen. Jobbade i går och sen var jag och Frida ner till stan och shoppade lite. Jag köpte mig en klänning och en jättefin tunika. Tunika var de bästa klippet,  den var som gjord för mig :) Kommer verkligen att använda den de känner jag på mig.


Sen efter vi hade gått runt på stan for vi hem till mig och såg en film som vi hade hyrt dagen innan men vi såg den inte, utan vi såg Björn Gustafssons film. Den var ju hur kul som helst, tårarna bara sprutade.

Frida hon somnade av i soffan då vi såg filmen för att hon tyckte att den var så värdelös, men jag tyckte att den var helt okej. Nog har jag sett ännu värre filmer.

Mamma ringde och undrade när jag skulle komma hem och äta middag med henne och pappa. Sen så frågade hon även om Frida ville följa med hem till dom och äta middag för de skulle räcka till en 4:e person också. Men de var ju lite synd att mamma inte hade hört av sig lite tidigare för Frida hade ätit ett skrov bara någon timme tidigare.

Stannade hos mamma och pappa och såg på Let´s dance, huvva vad jag var trött så innan let´s dance började var jag tvungen att lägga igen mina stora blå ögon en stund.

Hade inte heller svårt att somna igår då de var dags att  sova för natten. Jag tror att de är den här förkylningen som gör att jag är så himla slut och trött. Om bara halsontet skulle ge sig så skulle jag vara nöjd.


Redovisningen

Somnade av vid halv tolv i går men jag vaknade typ hela tiden för jag trodde att jag skulle försova mig, men inte gjorde jag de. Trodde jag skulle vara hett död och inte orka snacka med Frida på bussen. Men jag fick en kompis som satt brevid mig och vi snackade i princip hela vägen. Tog oss en powernap i mitten av resan.

Hmm vi har alltid en massa att diskutera även om vi träffats kvällen innan, de är helt sjukt hur mycke vi har att snacka om.

Jag trodde att jag skulle vara mer trött idag  än vad jag faktiskt var, men de var ju tur att vi hade en lektion för annars tror jag inte att jag hade fixat det. Redovisningen gick hur bra som helst och jag var inte så nervös, har varit mer nervös då jag ska redovisa.

Sen jag kom hem har jag hunnit med att duscha de var så kallt ute så vad kunde inte sitta bättre än en värmande dusch. Har även varit duktig och diskat disken som jag inte orkade ta hand om i går kväll efter gästerna hade gått.

Kanske blir att hyra en film i kväll och surra lite, en av de filmerna som jag skulle vilja se  har inte kommit ut på hyrfilm så de blir lite svårt. Men jag hoppas att jag ska kunna övertala Frida att se någon av filmerna.

Jag ska följa med Frida ut till flygplatsen när hon skjutsar P dit. Helt sjukt hur snabbt tiden bara har sprungit i väg.

Jag ska stötta dig och jag vet att du kommer att fixa detta galant, men jag förstår att de är jobbigt. Jag gör mitt bästa och de hoppas jag att du förstår. Jag bryr mig verkligen om dej och de tror jag redan att du vet om. Helt sjukt jag trodde faktiskt inte i min vildaste fantasti när jag satt på bussen och skulle börja plugga för snart 3 år sedan att vi skulle bli så bra vänner och komma så bra övverns, men de är jättekul att jag träffat en så härlig kompis som dig!

En dag kvar sen drar de igång igen

Huvva vad jag har ont i min hals idag. Känns som att de bor grodor i svalget och de gört jätteont då jag ska svälja. Spelar ingen roll hur mycke sånna där Strepsils eller Mucoagin som jag tar de vill inte ge med sig.

Var ner på stan och shoppade 2 tröjor på Gina tricot, vet dock inte om jag kommer att ha kvar båda. Jag får fråga Frida då hon och Pierre kommer hit i afton.

Vi ska nämligen laga mat tillsammans, blir chicken ala king med pasta till och en grönsallad. Sen får vi se hur de blir om vi åker iväg och bowlar eller om vi bara chillar här hemma och jag bjuder på lite fika. Eftersom jag har hur mycke som helst av den varan så är de bra att de kommer folk på besök så att jag får lite hjälp med att bli av med lite fika.

Pepparkakorna som Evelina, Frida och jag bakade innan jul tror jag med stor sannolikhet kommer finnas kvar till jul, likaså glöggen. Förra året drack jag hur mycke glögg som helst. I år tror jag att jag har bara tömt 2 eller 3 flaskor, de är ju ingenting alls. Väntar även på svar från Evelina om hur hon ska göra med pepparkakshuset, har en stark tanke att de kommer bli sopbilen som äter upp mitt hus.

Annars en väldigt lugn dag, ska ta och lägga mig i soffan en liten stund och läsa lite ur min bok innan de kommer gäster hit.

Nu är de sista dagen som vi är lediga i morgon drar skolan i gång, vi börjar med att redovisa en uppgift som handlar om samarbete mellan skola och förskola.


Lite nya pics har jag tagit på mig själv

Uppdatering

Oj oj jag märker att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men jag har haft en massa annat som jag har gjort i stället.

Jag har till exempel funderat väldigt mycket på hur de komemr att gå för mig att ta bort min visdomstand. Jag började att störtgråta då jag var hos tandhyginisten. Jag som har sån tandläkarskrcäk. Jag kommer att måsta få lugnande för att jag ska kunna överleva detta. De som känns bra är att de går att göra om några månader och inte direkt nu. Men ju fortare jag får göra de desto bättre är de ju och jag slipper verkligen oroa mig för de.

Kändes bra att jag fick prata med min tandhyginist så att hon förstod hur jag verkligen känner för detta. Hon skulle i sin tur snacka med tandläkaren som ska dra ut tanden på mig.

Dessutom så fick jag samma dag reda på att jag inte hade klarat av omtentan som jag gjort. Så de känns ju inte direkt bättre för de.

Jag tror de är dags att gå till köket och kolla vad jag ska käka till middag. Vet i alla fall att jag sen ska ta mig en värmande varm kopp med te. Har så ont i halsen men jag är feberfri i alla fall. PÅ söndag hade jag feber dock. Men jag hoppas snart att jag är på benen igen.

Puss å kram på er alla som läser min blogg.

Dumma jag

Huvva så kallt de är här inne, sitter och fryser om både fingrarna och fötterna. Jag ska inte bli sjuk, de har jag inte tid med heller.

Jag var så kaxig idag på jobbet och berättade att jag lyckats hålla alla mina tomtar vid liv denna jul, gissa om jag inte sopar till en av mina tomtar så nu ligger den död i mina sopor. Måste bege mig ut på stan och titta om min lilla tomtefamilj kan bli komplett igen



Omtenta

Då var de dags att börja att plugga till omtentan. Jag blir inte riktigt så klok på vad de är som jag ska plugga till. Men jag gör de bästa så mycke annat kan jag ju inte göra. Sitter och läser alla anteckningar så snart kan jag väl dom utan till. Kanske skulle be någon att förhöra mig.  Frida kanske skulle kunna göra de och hon får dessutom träna själv då också.

Orkar inte med att ha en till omtenta, kommer kännas jättejobbigt om jag får de.







RSS 2.0