Lägger ner

nu känner jag att jag inte har orken att fortsätta att skriva i nin blogg. För det första så är det ingen som kommenterar min blogg och sen verkar det heller inte vara någon som är in och läser den.

Kommer även att vara så lite vid datorn eftersom nu har vi börjat att skriva våran c-uppsts och det kommer att ta hur mycket tid som helst. Känns som att jag inte kommer att ha ett socialt liv.Men jag får se till att ha det.


Puss å Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Hejsan! Inte tycker jag du ska lägga ner, jag är inne ofta och läser i bloggen, bara lite dålig på att ge kommentarer kanske :O Men det där med socialt liv ska vi ju fixa i helgen? :) Hihi. Ses snart! Kram

2009-04-03 @ 14:01:23
URL: http://nettanscityliv.blogg.se/
Postat av: en som vet

Det är ju roligt att gå in å läsa om dina vedermödor som student;) hur ska jag annars få reda på hur det går för dig??

En som vet å bryr sig

2009-04-04 @ 00:58:32
Postat av: Sandra L

denise! inte ska du lägga ner, kära du! ja är åxå inne å läser bloggen din..men sorry måste bli bättre på att kommentera ;) hoppas allt e fint annasr? haft de bra i fjällen? kram

2009-04-06 @ 21:22:46
URL: http://sandralofqvist.blogg.se/
Postat av: Till alla som har kommenterat

Det är så trevligt att läsa att det är folk som verkligen uppskattar min blogg även om jag inte trodde att det var dom som gjorde det. Kommer ni att fortsätta att kommentera så tror jag att jag kommer att ha kvar min lilla blogg.

Kram på er!

2009-04-07 @ 21:11:08
URL: http://surdenisesurblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0